uteblivet och uppskjutet

jorå , det är mitt biblioteksbesök det . märkte liksom nu på slutet att tiden förstås ( som vanligt ) inte är min bästa vän . åhnej , inte en chans ! har dock varit duktig och kollat upp öppettiderna så i morgon mellan 10-13 har jag min chans , och då måste jag befinna mig där . dock helst inte alla de tre timmarna förstås ;D haha . usch, bibliotek gör mig nervös , för där känner jag mig påtvingat stum . förövrigt så är ordet bibliotek galet drygt , man får liksom lov att tänka till när det ska skrivas . då vill minsann fingrarna inte gå på autopilot längre inte . nejnej .

jag kan fortfarande skratta så det smärtar åt sveriges nuvarande mest favoristiska komiker , allas våran kometbjörn . när jag masserade märtas vader och lår så svischade melodifestivalen förbi i repris och björn började återigen sjunga för sin natursköna carina berg . du är strösslet på en glass

förresten så slog det mig idag , när johanna önskade mig lycka till på praktiken , att det är praktik på måndag . götapetter ! det känns fortfarande som praktiken är en evighet bort , och det spelade tydligen ingen roll att jag och ida-marie pratade om det igår innan vi gick hem , nejdå . det sjönk tydligen inte in ändå . det är praktik på måndag , jag måste se till att det dunkas in . ska gå och göra det nu ! lycka till tjejer , ta dom med storm ;D

080229

homesweethome , så sant som det är sagt . bussresan igår gick bra och vi var framme i västerås fem minuter innan väntat . tacksamt . mamma hämtade oss och vi åkte hem i kvällsmörkret . kvällen blev mest bara tv-titt , fast pappa var ute och middaga med jobbet , trevligt för han och trevligt för oss andra att han inte vart så pass sen att vi inte hann träffa han innan sängdags ;D haha .

jag och märt har varit på gymmet nyss vi , blev nog nästan 1½ timme och det var skööööönt som attan . nu ska vi kika lite på tv och sen ska jag väl , som utlovat , massera hennes lår och vader för hon han minsann match i kväll :P blir till att spela in både let´s dance och så ska det låta och titta på det efterår , sen kväll lär det bli med andra ord . MEN DET GÖR INTE ETT SMACK !

ska hinna en sväng till bibblan också om det går som planerat , för jag måste hitta böcker till fördjupningsuppgiften . pust

förresten så hade jag och mamsen namnsdag igår , grattis till oss en dag såhär efteråt ;D
ha en bra dag , kan hända att jag återkommer till kvällen , men det kan också bli så att det helt uteblir . solong

hej åsna , packåsna

det är väl ungefär så vi ser ut idag ? haha . märt har handlat som attan i veckan och har nu en del svårigheter med att få ihop resväskan , hehe :D jag får väl erbjuda en hjälpande hand eller två ( ? ) så allting kommer med hem ;P

seminariet idag gick bra , det var ganska lugnt och skönt faktiskt . skönt att bara få sitta i studiegruppen och prata , kändes inte så överdrivet pressat . brabra . gick hem och nu har vi ätit tacos , jag och systeryst . DET VAR MUMMIMUMMA vill jag lova ! jajjemän , nu är jag proppmätt så nu behövs det nog inge mer mat idag ;D haha .

nej , snart dags för hemfärd . hoppla


080228

jag känner mig sådär lagomt elak när jag vrider huvudet åt vänster och ser sis stå vid duktigdisken . usch jag är värd ett tillslag tror jag bestämt ! jag har precis "gjort iordning" mig och ska snart klättra iväg till skolan . ska träffa ida-marie vid 12 , vilket ska bli roligt med tanke på att det var en hel vecka sen vi träffades sist . huga !

i morse var jag och märt ut i det hiskeligt fina och helt och hållet bara underbara vädret !! tog en promenad och oj det var himlans skönt . kändes definitivt mer lockande att gå längre där ute än att gå in och fixa innan det blir skoldags . joråsåatte . . . .

seminarie idag som sagt och efter det blir det tacos . har hunnit packa väskan ganska full nu på morgonkvisten också , vilket känns bra , för då kan jag bara njuta av att åka hem sen :) ( inte för att jag inte skulle vilja bo här tillsammans med märt i minst tre veckor till men . . . ;D ) mamma och pappa var ut på middag igår dom minsann , mysigt för dom , blir skönt att se dom i kväll :) hoppas att pappas ben är bättre !

nej , nu är tiden för detta groteskt slut . see you in beautytown !

080227

onsdag , snart hemvändartorsdag . skola idag igen och folk må tro jag var förskräckligt trött när jag vaknade i morse . uschamig ! pallra mig väl upp i allafall och traggla iväg till skolan . hade bara so idag , men bara är inte så himla bara . bara är i det här fallet 3 timmar och långt ! nåja , jag var vrålhungrig när jag kom hem så jag ställde mig vid spisen på direkten . märta hade förstås varit söt och diskat , ( thanks darl ) , så då gick det fortare :) gjorde iordning köttfärs med lök och burritokrydda och hällde upp en skopa makaroner till det . jag tyckte det vart helgôtt och jag tror det gick ner i märta lilla också ;D

efter det så åkte vi ner en sväng på stan , gick i lite affärer , mådde bra och tog en dunderfika på nåt sött ställe en trappa upp . gudars det satt fint vill jag lova ;D

efter det åkte vi tillbaka hem , slängde in grejerna här och traskade iväg till konsum och köpte bröd och juice . smarry ! just nu sitter malin här brevid med matte och miniräknare , själv ska jag läsa klart den där boken så allt är färdigt för morgondagens seminarie . kvällen kommer bestå av roomservice och grey´s , det blir förmodligen helbra , don´t you think ?

seminarie i morgon ja , jag får lite sovis och det känns skönt , efter seminariet kilar jag hem , trycker i mig lite tacos med sis och sen åker vi hem till beautytown :D brabrabra !

080226

skola , storshopping , gossip & pez . that´s about it ! var uppe med tuppen i morse eftersom jag började 8.30 . hade bara föreläsning idag och det gick ok till en början , vi fick t.ex. besöka tasmbekistan eller vart han nu tog oss , det var bannemig inget o leka med inte . nejnej , hursom så tog vi oss ur det där och efter det blev det mest bara långtråkigt . . . tyvärr !

kom hem , gjorde mat till mig och sis och sen så ringde jag till min VFU - handledare . hon lät minsann helmysig och såg fram emot när jag kommer på måndag . känns sköööönt för jag börjar minsann bli nervös !

efter det åkte vi ner till stan jag och märta , och där har vi befunnit oss precis hela dagen och nu har vi ont i fötterna . hittade en hel del , både jag och märt , bland annat så köpte hon värsta dyngsnygga jackan och för det belönade jag henne med en t-shirt från carlings ;D haha . vi kan va´ en hel del mycket bättre än vi tror från början .

nu har vi tittat på gossip och snart ska vi slå på en film till , men först ska jag betala räkningar och boka buss hem åt oss på torsdag , och efter det ska det provas lite nyfunna clothes ;D SEN , blir det film . . .

pusshej
( förresten så sprang vi in på konsum och köpte juice och PEZ ( kommer ni ihåg pez ? de där gubbarna som öppnar halsen och puttar ut små vita kluttar ? det är ju totalt bortglömt och underskattat . himla gott minsann ;D haha )

080225

hej där och fy skäms för mig som har strejkat en hel dag . gårdagen var var den var och det var väl bra :) hade en jobbig natt , men morgonen kändes bättre . vi åkte till morbror som fyllde år och efter det drog vi oss på stört ner mot fagerstahallen och matchsamling . färdriktning ( återigen ) mot västerås och helskön vinst mot panteraros . brabra , & malin gjorde helsnygga målet också förstås , superbt ! ;D

efter matchen åkte vi in i stan , åt ½ hamburgare på donken för att sen frysa till punkthuset och hoppa in i bilen mot station . jag och malin överlämnade , inte helt jättesnällt kanske , all packning åt pappa som inte direkt fick någon hjälp av mamma . haha ! och sen gick vi på bussen och beslagtog det första dubbelsätet vi hittade . bussresan brukar vara lång och tråkig i vanliga fall , men igår gick den himlans bra . kom vid 23 och karin var snäll och hämtade oss . . .

måndag då ? jo tack . jag gick inte till skolan idag . vi skulle kolla på film och med tanke på helgens "bravader" så valde jag att stanna hemma och kureras :P jag och malin tog dagen vart den var på väg , slöade vid tv:n , letade förbrilt ( och egentligen helt i onödan visade det sig ) efter saker på youtube som inte ens fanns . bra ! haha . efter det har vi hunnit vara till konsum och handlat , invigt min toastmaskin och varit på bio . himlans trevligt och bra , icke att förglömma . . . vi har hunnit tryckt i oss en del choklad och popcorn också förstås . kassörtanten var söt och sa att man faktiskt får unna sig ibland . tacktack , det tänker vi ta vara på minsann !

utlämnad var det vi såg och den var bra , men hemsk . hemskast var väl dock tyvärr de dryga människoliv som satt brevid mig ? HERREGUD . dryg har fått ännu fler ansikten . . .

nu ska vi titta på brokeback och sen blir det läggdags vill jag lova , för i morgon befinner jag mig i skolan . . . 8.30 . usch ! sen blir det stan . godnatt

MAMMA&PAPPA
vi tänkte dokumentera oss med choklan´ på bion , men nejdå , folk kom ivägen ;D

tess hissar och dissar melodifestivalen 2008

om det var en ambitiös publik som befann sig i västerås för en vecka sen , med tusen fler melodifestivalfolk trånandes kvar utanför efter att få komma in så beklagar jag att ni i stället fick trampa till i linköping . jag tycker uppriktigt sagt och med tre stora skopor väldigt mycket synd om er . inte ens på de kallaste och tråkigaste dagarna hade jag betalat för att vara där !

HISS
¤ en ny stjärna föds i kristian luuk , "i´m living my dream" . ingen annan än mr. luuk är värdig en främmande gul carolakroppsstrumpa .
¤ björn gustavsson med gitarr
¤ björn gustavsssons kärleksförklaring till carina berg
¤ björn gustavsson , helt och hållet !

DISS
¤ BWO´s så kallade utstyrsel . var inget annat än oförståeligt , fult och styrsligt .
¤ bosniska låtar i svenska festivalen ? inget ont om bosniska låtar , men bosnien har väl en egen melodifestival ?
¤ ainbusk . samarbete - vad är det ? jag står gärna i mitten av scenen och försöker gapa högre än mina "kompisar" som står brevid mig . herregud !
¤ guldkonfetti på något så oförtjänat som eskobar . guldkonfetti ska sparas till slutet av hela kalaset !
¤ att patrik isaksson tror att han rockar linköping med en röd mikrofonsladd i upphöjd högerhand ?
¤ pausunderhållning , syfte - dans ? fortfarande ingen som förstår !
¤ ATT DET ENDA SOM ÄR BRA INTE FÅR SKICKAS IVÄG TILL STORA EUROVISION . ( typ kristian luuk och björn gustavsson )

annars då ? det var ganska så överdrivet drygt att jag hade galet ont i magen the entire melodifestival , men det vägdes väl iof upp av björn och lilla fröken carina . dags att ta nya tag , och de tagen får vi innerligt hoppas är mycket bättre än de som togs i linköping .
´skärp era sinnen , godnatt .

080223

lördag , skönt med helg . bussresan igår var dryg och totalt överbefolkad , var något lättad när jag såg pappa i västerås . åkte hem på en gång , stannade till vid picasso och hämtade mat och hann precis hem till karl-petter skulle inta dansgolvet . perfect timing liksom ! sen vart det soffmys resten av kvällen och det var brabrabra .

idag vaknade jag alldeles för tidigt för det var grymt ljust och varmt inne i rummet , men det kan förlåtas för vädret är toppisch idag . något som inte är lika toppaktigt är att pappa skulle ut och springa ( just det är det väl inga fel med ) , men han kom precis in och sa att nånting har gått sönder i benet . hände nånstans efter vägen , det hade bara "släppt" och smällt till . jag blir illamående och orolig , jag tycker han ska kolla upp´et ! <3

förresten så glömde jag berätta om vårt tumulta och rabalderande upptåg i gläntan igår . hahaha ! som vi kan ha skrattat . vi hade ätit macka och skulle köpa nå mer i cafeterian innan vi skulle beslagta lite varmare stolar , i ett förhoppningsvis varmare rum , på en ovanstående våning . ida-marie skulle slänga tallrikarna och hade innan det tagit fram sitt pengakort ( jorå , det kan heta så ) . sen slängde hon tallrikarna i lugn och ro och vi ställde oss i kö igen . sen tittade hon på mig och sa "men du , vart har jag lagt kortet ?" det vart fick- och väskkoll fler än en gång men neej , det fanns ingenstans . hej&hå , har hon slängt det i sopen ? vi försökte lite diskret traggla oss fram till soppåsen och snegla efter det där kortet , men såg förstås inte ett smack . jag lutade mig lite försiktigt och puttade ena påsväggen åt sidan och såg kortet ligga där lite ensamt och gult . hahaha , jösses så vi skratta ! tur att påsen typ var ny och inte så proppad och tur framför allt att vi inte gick upp till den där andra våningen och kom på det en timme efteråt . hugamig , vilken grej ;D haha . 

tusen känslor ihopsatta till en outtalad förvirrad

nu har jag setat här med fingertopparna på bokstäverna i tre minuter , men vet inte vilka fingrar jag ska trycka ner först och i vilken ordning . fick reda på tentan och ja , det var precis som jag trodde . jag klarade det inte . även om jag egentligen visste att jag inte skulle klara alla frågor så kan det inte hjälpas att jag blev sjukt besviken , ÄR sjukt besviken ! känner mig ganska misslyckad och en hel del panikslagen med tanke på att jag fortfarande inte vet vad det är jag ska kunna med den där frågan och att vi har 7000 andra saker att göra samtidigt . det ska göras ett gigantiskt fördjupningsarbete , VFU - uppgift , ny hel läst bok till på torsdag , muntlig uppgift till den boken ( också på torsdag ) , skriftlig inlämning på den boken PLUS en omtenta som ska slängas in dagen innan inlämningen av fördjupningsuppgiften . och så måste jag förstås läsa ännu mer inför omtentan så jag klarar den . jag MÅSTE klara den , för annars måste man göra omtenta när kursen går nästa gång och då är inte vi bara inne på en helt ny kurs , utan då är frågorna heeelt annorlunda . vi har tydligen inte mycket att göra ?! är det verkligen meningen att det ska vara såhär ?

jag ska försöka sluta tänka på det här för jag orkar faktiskt inte , måste såklart också gratulera ida-marie som klarade sig . glad för dig bumsan .


080222

godmorgon för katten , usch idag är morgonen dryyyyg . trodde inte mina öron när klockan ringde i morse och jag vill fortfarande inte riktigt tro att jag är vaken och uppe . kan inte förstå att man är så groteskt trött jämt , man är liksom ett ständigt och evigt jäsp ! nåja , har ätit frulle och klätt mig , har även packat i ordning väskan till hälften ungefär , har bara det där vanliga sista i-packet kvar när jag slutar sen , det lär kunna gå rätt fort , packet alltså . dammsög aldrig igår för det började saker på tv som jag ville se , drar nog en snabbrajd med den också innan jag kilar iväg mot bussen .

8.03? bara tolv minuter kvar till jag ska möta ida-marie vid selmatrappen . då blir det filmtitt , lunch och tentaresultat ? USCH .

godmorgon

080221

torsdagtorsdagtorsdag , vad säger vi om dig ? helt galet långsam kan vi väl börja med , huvudvärksaktig och nervös . träffades som sagt inte på sovmorgonstid 9.30 som det var tänkt , nejdå . 8.30 i stället , stor suck . sen beslagtog vi en dator i bibblan och där skrev vi ordning på det där himla grejset . efter det ockuperade vi även typ världens största ( ? ) rum och planerade redovisningen . sen tog vi lunch och det lär nog ha varit den längsta lunchen ever ! kändes som en hel evighet . efter den var det i allafall dags för redovisning och vi var på tur som nummer två . det gick nog bra tror jag , vi fyllde ut alla de där 30 minutrarna och gick tillochmed över några minuter , kändes bra kan jag tycka eftersom jag inte ens trodde vi skulle få ihop de där 30 första . fick sen även ett oväntat beröm från en oväntad person när jag och ida-marie gled ner i gläntan på rasten och det var minsann roligt .

fick sluta typ 20 minuter tidigare än schemat sa och kom iväg redan vid 16.40 , också en aning skönt faktiskt . något annat som är skönt är väl också att det fortfarande är ljust ute fast man slutar klockan fem ?! uppfriskande även fast det har varit groteskt dimmigt nu i två dagar .

var mest bara in och vände , bytte lite kläder , sen gick jag ut på en promenad . kände att jag var tvungen att få lite luft och nu när jag har fått det så känner jag mig faktiskt en liten gnutta piggare vill jag nog mena .

i kväll blir det lite städ och disk ( alla ropar heja ! ) och i morgon får jag åka hem :D nog för att bussen går 16.25 , men jag kan möjligtvis dra en liten rajd på stan innan och det kan ju kanske vara skönt ?

frustrerad?

JOTACK , frustrerad och irriterad . . . till tusen ! inte undra på att man vill ta tag i saker och ting själv eller åtminstone tillsammans med folk som man litar på och som man vet klarar av det litegrann som man vill själv . usch ! den sovmorgon jag såg fram emot i morgon uteblir ju med råge i allafall , det är ju en sak som är säker . guuuuuud , jag blir SÅ TRÖTT !

nu tänker jag kolla på grey´s och försöka bli av med min aggretion .

080220

hej där . nyss hemkommen från skolan . kändes som en dryg dag i morse när jag vaknade , men till min lättnad så blev den inte riktigt som jag trodde . träffades med gruppen i morse och förberedde inför fallredovisningen i morgon , gick väl bra till slut även om vi var lite sega på morgonkvisten ( men vem är inte det liksom ! det måste väl ändå få vara mänskligt ? ) men ja , det blev väl som sagt bra till slut och i morgon kan vi ta sovis till halv tio . me like ! efter det hade studievägledaren oss i typ tre korta kvartar och berättade om det där valet vi måste göra . usch , jag tänker i allafall aldrig bli studievägledare för jag skulle banne mig aldrig kunna hålla reda på allt det där ;D haha . men sen kan ju jag kanske vara lite smått sådär allmänt förvirrad i det mesta också . . . HAHA

sen hade jag heltrevlig lunch med ida-marie minsann :D bra glad jag är över henne liksom ! efter det hade vi so och det kändes drygt redan från början , men vi hade nån ny frisk fläkt som tog hand om oss idag och hon var banne mig så otroligt härlig så henne skulle jag säkert kunnat ha haft precis heeeela kursen . jösses hon var bra !

slutade vid fyra och ida-marie åt definitivt inte päron på vägen till bussen , haha ;D
i kväll är det träning igen , blir step och roligt . ( helstarkt plus ? MYBRANDNEWPJUCK ) jag studsar alldeles säkert fortfarande omkring på era moln . roomservice och grey´s efter det , bra kväll , bra . 

träään

götapetter , helskön träning med typ oförskämt underbara skor !


080219

tack för tusan att mitt internet fungerar nu igen , igår när jag kom hit så ville det tydligen vara bra mycket mer segt än vanligt och ville inte starta alls , inte heller i morse . . . trodde jag skulle bli tvungen att ringa sån där kundtjänst idag igen , men nu fungerar det och jag slipper alltså trilska med sånt där som jag inte förstår ännu en gång . gudars . sånt här tekniskt trams ska bara fungera , utan några krångligheter alls . och självklart kommer krångligheterna när man är ensam och oteknisk , hade jag varit hemma så hade det säkerligen inte krånglat . irritationsobjekt , jag ska försöka lägga det åt sidan !

"i god tid"
är förövrigt ett väldigt svårtolkat begrepp minsann . skrev igår att jag skulle gå till tåget i god tid så jag skulle slippa det där stress-springet som jag och sissy brukar uppleva typ varje gång vi ska tågåka . och jo tack , nog slapp jag det allt . haha , extra god tid var jag i vill jag lova , men det var väl rätt skönt iof . kunde gå relativt sakta ( med min oj så förskräckligt tunga väska ) , ta ut pengar och köpa tidning och tuggummi på fontanällen helt utan stressproblem . sen satt jag på station , läste min tidning och gick i stillan ro ut till tåget . gårdagen var en såndär gårdag som var utan att egentligen märkas . snacka om att vara på resande fot ! gick väl hemifrån vid halv ett och klev innanför dörren här nångång innan sju . vad gjorde jag för nyttigt under de timmarna ? jo , jag hann se himlen bli rosa nånstans mitt på vägen , det var väl ungefär det . plus att jag hann läsa lite skvaller och lyssna på en bunt bra musik förstås .

idag var det skola igen och vi rivstartade med föreläsning om föräldrarperspektiv , det var hemskt och är svårt att skriva nånting om egentligen . kan ju dock tycka att hon som föreläste var extremt stark som ens kunde prata om allt det där , för en hel hop vilt främmande människor . uschamig ! bra som attan var det i allafall , jag hade tokmånga förväntningar och de uppfylldes nog allihopa . sen hade vi islam och nej , det var inte kul . lämnade in uppgiften dock så nu får vi stryka en sak ur listan ( som fortfarande är så pass lång att den når ner till skåne ) !

på tal om skåne , pappa ( som tydligen är en flitig läsare här , roligt pappa <3 :D ) frågade om han fick ge den här adressen till farmor så hon kunde läsa om vad jag har för mig på dagarna . självkart fick han det ! himla roligt om farmor skulle läsa :) fick förövrigt ett himla gullans kort när jag fyllde år av henne , och av thore förstås , där det stod "du strör värme och solsken och skratt på din färd och ger åt oss alla en ljusare värld" , förstå vilken fin farmor jag har ! <3

idag kom jag på att det är redan nästa vecka som märta kommer hit , gud vad kul det ska bli :) hon är min stjärna , alla lägen !

nu ska jag ta tag i mig själv , för här kan´en ju int´ sittê o draaa . . . längtar en del till 17.15 , för då är det träning och då ska jag minsann inviga mina nya skor , yeeeay !

( förresten har jag glömt säga att vi såg hela sveriges , och köpings , mats på malins match i lördags ) tydligen tycktes det viktigt att poängteras ?


080218

hej där , och godmorgon . jag har precis fått i mig frukost och det är skönt att fortfarande vara hemma . trodde att mamma skulle vara ledig idag så hon skulle kunna skjutsa mig till bussen i västerås , men där hade jag fel minsann . så nu blir det till att ta tåget dit i stället , plus att jag måste till tågstation . bläk , inte så vidare värst pepp på det inte . bussen går 15.10 , tåget 13.48 , undrar sa flundra när jag ska pallra mig iväg då ? jag tänker inte bli sen och inspringandes på tåget i sista sekund sådär som jag och malin tydligen alltid tycks göra hur långt i förväg vi än beger oss . haha , nejnej . . . jag har tung väska , alltså går jag i god tid ! ( det märks säkert inte att jag tycker en gnutta synd om mig själv ;P )

nästa gång är jag tillbaka i karlstad
hej

080217

så var det söndag igen , blä . helgen har varit kanonbra , men som vanligt lika mycket för kort . igår blev det mest bara melodifestivalsnack , vilket verkligen inte beskrev min hela lördag. nono . malin spelade match på dagen och den vann de med typ 5 -2 , 6 - 2 ? hum . . . aja , nåntingsånt - 2 i allafall . BRA och grattis ! sen kom sandra hit och spenderade lite tid , alltid lika kul att se henne och snart , när hennes nästa schema kommer , ska vi planera in vår karlstadshelg . det blir förmodligen skiiitbra :D present fick jag också , finfina halsbandet . tack hjärt !

idag var det match för märt igen och du ska inte tro att det var nog med att den allvarligt talat började kl NIO i morse , de fick styrk också . just då kändes det väl ganska motigt att man hade gått upp alldeles för tidigt på en söndag ? :P efter det åkte vi hem och när klockan typ var 11 så kändes det som att klockan egentligen skulle ha varit typ . . . fyra ? aja , vi tittade en hel del på tv och sen mötte vi mamma uppe hos mormor och morfar :)

nu har vi ätit och jag har även gjort klart islamläxan , vilket känns himlans skönt , och nu ska vi snart kolla på sporten , köping och kvällsfilm . trevlans <3

i morgon åker jag tillbaka till karlstad , både med tåg och buss , aningen tråkigt ? JA .

tess hissar och dissar melodifestivalen 2008

jaha , då var det dags igen . ny lördag , nya låtar , ny stad , samma melodifestival . göteborg lämnades för en tydligen väldigt ambitiös västeråspublik och kristian luuk fortsätter vara bra medan vi trycker godis i tv-soffan med rankingpapper framför oss .

melodifestivalen 2008 , deltävling 2 , västerås
HISS

¤ electric banana band nissarna utan deras banankostymer och deras scenvägg där bakom . och låten förstås !
¤ sanna nielsens röst
¤ andra generationens uteblivna skamkänsla
¤ carola och andreas , det är melodifestivalkänsla vare sig man vill eller inte . ett extra plus , ska också tilläggas , till carola som faktiskt enligt min mening har lugnat ner sig lite . keep up the good work !
¤ luuks låtskrivarprocess , ( undrar om winnerbäck skriver sina låtar så ? )
¤  morgan pålssons väldigt snygga hår ?
¤ björn ´tänk bort vajrarna´ gustavsson

DISS
¤ eftersnack ? fyller verkligen ingen annan funktion än att det är pinsamt .
¤ lasse lindhs armar som tydligen ville vara överallt och ingenstans , på samma gång ?
¤ the nicole ? vad är det som händer med världen ? seriöst .
¤ låttitlar som både är okontrollerat långa och svårordiga . du behöver aldrig mer vara rädd , razborka , kebabpizza slivovitza . say no more ?
¤ återigen pausunderhållning syfte - dans ?
¤ johnsson & häggkvist ? varför inte bara kalla sig carola & andreas , sådär som dom omtalas i omvärlden ? nejdå , jag gillar när det tillkrånglas och ska låta coolare än vad det är . skärpning ! skärpning också på att deras låt "bara" kom till andra chansen



kebabpizza slivovitza förutspås här även bli en sommarplåga , 2008s sommarplåga , kan väl bli kul iof . nu har jag missat två minuter av se upp för dårarna , no good .

tess hissar och dissar är tillbaka om en vecka , till dess ska jag ha hunnit åka tåg till en helt ny stad
skärp era sinnen , hej .

080215

fredag och äntligen helg ! även fast veckorna känns skitlånga så är de förmodligen en gnutta snabba ändå för det känns ofta som man får säga äntligen helg ? knep , men hursom , äntligen helg .

skola idag och mamma låg och gottade sig åt att jag fick trilska upp mig tidigt på morgonen medan hon fick sova hur länge hon ville ;P hehe . träffade ida-marie vid selmatrappen och sen gick startskottet liksom . trevlig överraskning på morgonkvisten var att den avslutstid som tidigare var stämplad som 14 ändrades i ett sving till 12.30 . man tackar man tackar ! prat om anmälningsskyldighet och fördjupningsuppgift , tack , kram och hej .

12.30 innebar inte bara tidigare helgstart , det innebar även tidigare hemfärd . rooooli . nu sitter jag här , hemma , where i truly belong . jag och märt har kollat resor och jag kom återigen fram till att mauritius fortfarande är det ultimata drömresmålet . hugamig , nästa lika paradisaktigt som detta . . . nästan ;P

19.43 - snart börjar let´s dance . tjo&tjim , jag är förbryllande glad över att var hemma

alla hjärtans dag

min var fullspäck och en hel del väldans bra , därför skriver jag efter utgångsdatum . lång dag , HELDAG i skolan , med huvudtema barn som far oerhört  illa . usch ! usch förvandlades dock till jippie när jag klev genom skafferidörren ( ja , ibland kan det seriöst kännas som jag bor i ett skafferi , till storlek alltså , inte innehåll , viktigt att poängtera ) och möttes av mamma . ros , kort , paket och vaniljhjärtsfika med tända ljus stod och väntade inne på bordet . trevlans minsann ! vi slurka i oss det där och for sen iväg till bergvik där jag hittade mina födelsedagspjuck ( som jag sannerligen längtar tills jag får använda ) , jacka , två skjortor och en tröja i någon annan svårbeskrivlig form . bra för studentekonomin ? inte så värst antagligen , men nåja , nångång ska väl en flicka få unna sig ? haha . mamma hittade lite hon också och efter det var vi mest hungriga . åkte in till stan och åt oss propp innan vi traskade iväg i blåsten tillbaka till bilen och styrde tillbaka upp mot universitetet . sprang in med grejerna och upptäckte sedan till vår förtret att pressbyrån var stängd ! HOWCOME ? vi skulle ju hyra film . tog bilen ner till kronoparken då i stället och hyrde film där i thressets namn , herregud haha , ( eftersom det tydligen aldrig är något av värde på tv en torsdagkväll ? ) underbar och älskad av alla bestämde vi oss för rätt snabbt , den var bra och sen var kvällen gjord .

kärlek till mamma som kom och hälsade på mig
kärlek till pappa och malin som fortfarande var hemma i beautytown

burrito

det var namnet på det som kryddade min köttfärs idag med hackad lök i . det tillsammans med spaghetti har jag ätit nu och det var himlans gott . tillräckligt mycket gjorde jag i ordning också så jag kan slunga ner hälften i en matlåda till morgondagen . good work !

nu är det ett stycke vänner på tv , sen följer roomservice och sist alltså grey´s
sen är det sängdags

väl mött i morgon mina vänner

sola´ i karlsta´

jorå , nu är våren här ! ( at least for today ) sköntsköntskönt . hoppas det fortsätter åt det här hållet . . .
har precis varit i kronoparken och handlat lite , var ohyggligt skönt att ploppa in iPoden i öronen och traska iväg till affärn i det här härliga vädret . diskade före och tänker nu snart laga lite mat . disken har nog torkat nu förresten , dags att plocka in den i skåpen kanske ? skulle kunna va´ , hejdu

080213

skönt överraskande dag idag faktiskt . hade föreläsning i morse , om barn som växer upp i missbrukarhem . var en som själv växt upp med missbrukande föräldrar som kom och prata . det var intressant , även om jag var trött som ett as idag . . . också ! ( som tydligen alla dagar ) innan föreläsningen skulle börja kom det in nån person och sa att vår lektion på eftermiddagen hade blivit inställd så i stället för att sluta kl 15 idag så slutade vi kl 11 , skönt ? jotack ! gick dock inte hemåt förrän framåt ett för jag väntade med ida-marie på bussen ( usch jag tycker synd om henne som måste åka buss hela tiden ) vi åt lite i gläntan och hade såndär allmän titta-på-folk timme :D haha .

nu ska jag ta tag i lite småstäd och STORDISK , för i morgon kommer mamsen :D jag är ganska medveten om att jag antagligen typ upprepar det varenda gång jag skriver nånting nytt här , men jag längtar . haha , don´t blame me !

i kväll blir det roomservice och grey´s , 

83000 mil på cykel

har jag avverkat idag , typ ! SKÖNTSKÖNTSKÖNT . snabb dusch och sen en apelsin framför gossip , skön kväll . snart blire sängen , ska plocka ihop kläderna som pryder soffan och sängen först bara . tydligen är det sorgligt att märta har haft sin sista skridskolektion ever idag ? hahaha , min mamma är rolig . min pappa också för den delen , han tyckte att mamma skulle öppna fönstret så hon skulle höra bättre . hahaha . gud vad jag längtar hem
puss och godnatt

080212

långlånglång dag idag , evighetslång är känslan . sekretess i morse och islam efter lunch , kunde ha varit mer intressant . veckan kommer bli densamma , lång alltså . jag längtar fortfarande till torsdag då mamma kommer hit :) var vrålhungrig när jag klev innanför dörr´n , så pass hungrig att jag valde den enkla utvägen . . . paj ! det blev alltså varken hamburgare eller kyckling som jag pratade med ida-marie om ;D haha . ambitiöst ambitiöst ! jag har aningen träningsverk idag , i axlarna , men det är skönt och i kväll blir det träning igen . looking forward toooo !

i kväll är det gossip också och det ska jag absolut se . just nu ska jag dock fortsätta slurka upp den där urgoda juicen som står på mitt bord . yummieinmytummie , in deed .

gurkvatten från boda nova

har varit på träning och det är fortfarande ofantligt kul , men oj så jag längtar till torsdag när jag förhoppningsvis får mina nya träningsskor :D yeeeeeay , då är det fullbordat , typ . tog en lång varm och skön dusch och nu har jag degat ner mig i soffan med gott bröd , ägg och vatten med ilagda gurkskivor flytandes i min snygga och älskvärda boda nova - karaff . karaff ? vad är det för ord , egentligen ? nåja . american idol är på här i lyan och det var precis en tös som sjöng pretenders i´ll stand by you , en hel del bra faktiskt . kul för henne , jag vill också sjunga i tv .

nu ska jag göra slut på det här gurkvattnet , sen är det inte långt till sängen . skänk en tanke till sandy , hon jobbar ensam i kväll , till elva .

<3
sleep tight

en rörelse i ögonvrån

har förmodligen haft bästa timmen på länge idag , i telefonen med systeryst . gud jag saknar henne så det gör ont . men på fredag ses vi och då ska vi ha myshelg :) fick även veta att det inte kommer vara nå länslagsstuff förrän den 2 mars , vilket betyder att det hinner bli flera stycken myshelger på rad nu , tack du store för det . det kan mitt liv sannerligen behöva ! <3 på torsdag kommer mammsi också , ska bli roligt . då ska vi glutta träningspjuck ( och gärna andra pjuck också ) . det sägs att jag är besatt , av skor . minst ett par om dagen tack ?

pratade med pappsi idag också , han förstår fortfarande inte mitt schema :P hahaha <3

jag försökte ge mig på det här med bloggdesign idag , jag skulle vilja trixa ihop min egen , men jag fatta då rakt inte hur man skulle bära sig åt . nån lagomt ovilsen person med bra och enkel förklaringsförmåga som vill berätta hur man gör ? jag är inte bra på datorer , i know ! ( vet att det finns vissa ´vänner´ som småfnissar åt mig just nu ;D ) hahaha , you´re allowed .

trän snart , om 1½ in fact . ciaobella ,
jag saknar min puffra , hennes samtal är toppisch , VÅRA samtal !

080211

tentatentatenta , nu är den gjord , vilket förstås är skönt . men det finns en väldans oskön känsla också för jag har verkligen ingen aning om vad jag ska känna och tro om det här . kan ha gått precis hur som helst , men antagligen så klarar jag mig inte . är väl det man får försöka intala sig , då kanske inte besvikelsen blir lika stor när man får beskedet . PLUMP ! dryyyyyyyyyyyyygt .

nu är jag fullkomligt utpumpad , seriöst . jag är som en zombie , på riktigt . jag tänker gå och lägga mig en stund , det är vanligtvis och egentligen inte min grej att sova sådär mitt på dagen , men nu måste jag faktiskt .

högkonsumtion & akutpådrag

jo jag tackar ja , här sitter en person som helt klart högkonsumerar . vad ? värmeljus . går väl åt ungefär 20 st varje kväll . ( de gångerna är ett tack till ikea verkligen på sin plats som säljer värmeljus i pack om hundra för ett studentvettigt och bra pris ) . skänk en tanke åt idatösan som var tvungen att åka in till akuten nu i kväll , i tisdags opererade hon sin lilla mage och nu gjorde den ont som attan och kallsvettades . sen dess har jag inte hört nå mer , jag hoppas det går bra för na´, lillan .

pratade med mamma och fick höra att matchen slutade med förlust men att det hade östs lovord över märta :) gud så roligt . konstant spel de fyra sista minutrarna också tydligen och ja , jag upprepar mig , jag blir så glad :D

 

told you so , tänk om man kunde välja känslan ?

sverige fick pisk av finland , stolpe ut ? JA . har precis kommit från träningen , väldans skönt . eller ja , nyss och nyss , hann precis in och sätta på tv:n innan låten till en annan del av köping började , timing skulle jag säga . reklam nu och efter köping blir det duschen . tänk om man kunde välja känslan ? då skulle jag välja att inte känna mig panikslagen inför tentan i morgon . usch & fy !

märt har spelat länslagsmatch mot nåt killag . pratade med pappa i andra pausen och visserligen låg de för tillfället under men malin spelade tydligen alldeles strålande , gud vad jag blir glad åt henne :) <3 sen var det träning för mig så jag vet inte hur det slutade . . .

stolpe ut ?

känns som det är en förbaskat dryg och tyvärr väldigt vanlig fras i svensk idrott , överlag , men framförallt nuförtiden . sport hela dagen idag och det har verkligen inte gått bra för sverige . . . nånstans ! just nu är det hockey och finland har redan hållt på att göra mål . har en känsla över att detta stolpe ut kommer att hålla i sig även resterande tid av kvällen . tråkigt

tråkighetens motsats är dock det faktum att det blir träning med karin i kväll , skivstånd 19.15 . pump it !

hejahejaheja , just nu kan jag le för en stund för precis i denna skrivande process så stänker per ledin 1-0 till sverige . BRA ! fast domaren står och pratar i telefon , tydligen diskuteras målet ? målet godkänns , tack för det .

080210

godmorgon söndag . det är sport på tv idag och jag spenderar nog den mesta tiden framför den , även om jag ska kolla igenom stuffet från lektionerna till tentan också , som förövrigt är stressande nog i morgon . fy katten ! blir förmodligen träning med karin i kväll också ? i hope . tja

vinst

jodå , malin vann matchen i kväll , med 5-0 . grattis , good work ! ser fram emot nästa helg när jag får se på riktigt igen :) nu går titanic på tv , den har inte setts på evigheter , den ska ses nu . godnatt

tess hissar & dissar melodifestivalen 2008

ja , då var schlagertåget igång och det startade på perrongen i göteborg . såhär i början finns det ju en del sånt där allmänt att både hissa och dissa och kanske ska jag ta en sån allmän nu för att sen gå in på själva kvällen i göteborg ? i think .
HISS - kristian luuk ( kan mycket väl bli den som hissas högst när tåget har stannat )
DISS - scenen . varför såg den ut som en byggställning , varför såg den ut som en hel arbetsplats ?

nu så , melodifestivalen 2008 , deltävling 1 , göteborg
HISS
¤ det må erkännas att tess aldrig har varit något fan av fröken amy diamond , men det förändrar inte det faktum att hon är duktig och att det är coolt att hon är 15 år i melodifestivalen och i final . thumb´s up !
¤ höga ljusa rocktoner som ljuder ut ur tv:n och får tankarna att frodas till guns n´roses , eller varför inte aerosmith ?
¤ pausunderhållning . syfte - what is love ? tack björn , ´du är kärlek för mig´ !

DISS
¤ face 84 ?
¤ poodles förutsägbarhet
¤ paus"underhållning" . syfte - dans ?
¤ velvet på plats 5 och därmed alltså utslagen . där fanns det väl ändå gammal hederlig melodifestivalkänsla ? ta vara på den för katten
¤ Mr. Viking i final , Mr. Viking i festivalen överhuvudtaget !

tess hissar & dissar melodifestivalen 2008 sitter på tåget och lämnar göteborg för nästa deltävling och lördag
´til then , skärp era sinnen .


malin , melodicirkus , hiss och diss

märthalou är på väg mot match och jag önskar att jag hade fått se ( som vanligt ) , men jag ska hålla mina tummar och heja härifrån ( också det , som vanligt ) ;P

jaha , snart stundar kvällen och i kväll är kvällen då melodifestivalscirkusen tar fart och till det ska enbart jäsas och däsas i soffan . eller ja , det ska hissas och dissas också , om det ska jag återkomma .

har precis kommit ut ur duschen , sköna långa duschen och nu funderar jag på att ta en liten powernap innan reprisen av på spåret börjar ( jag är allmänbildad och kan precis alla frågor och resor ) ? oja , or not .

HAHA

gurkblad och geléhallon

hej igen gott folk , det är skiskytte - VM i bakgrunden och jag ska nog fördriva potatishögstid i en lite halvliggande ställning i soffan framför det minsann . först ska jag , som utlovat , visa min fina blomma och förstasidan i min älskvärda nya scrapbook .

 - gurka , tandpetare , geléhallon ( några har redan hunnit slinka ner ) och choklad .

 - ´personlig fotobok´

tack igen pinglor :)

tentafrågor ?

förresten så läste jag nyss ett mejl från martin om förra årets tentafrågor . ok ? kändes verkligen inte bra , usch jag vill bara att det ska bara över . vad ska man kunna ? vad ska jag fokusera på om jag ska läsa mer ? VAD ÄR DET SOM SKA FASTNA ? herregud , spekulationer gör mig bara ännu mer nervös . jag tänker inte läsa nå mer i böckerna , då blir jag antagligen bara förvirrad . hoppas frågorna håller sig till det som har pratats om på lektionerna för det är de anteckningarna jag kommer kolla mer på . sen får jag bara hålla mina egna tummar , försöka skriva hyfsat bra ändå med resterande fingrar och helt enkelt bara hoppas på det allra allra bästa . jag vill inte göra om !

jossan & marie

jo tack , mer sånt åt folket . jag gick upp tidigt igår för jossan och marie gav sig iväg redan i gryningen , typ . de ramla in här vid halv tolv ungefär ( ? ) och marie hann i princip bara hoppa i lite andra kläder innan vi begav oss mot stan . kan ha varit så att vi missade en avfart , men det ska tilläggas att vi kom fram ändå och brudarna fick se lite mer av stan ;D haha . jag har förmodligen världens sämsta lokalsinne , det tycks visa sig gång på gång i både nya och gamla situationer , herregud . nåja , hade en himlans trevlig dag på stan och vi sprang nog runt i varenda affär och handlade grejer som gjorde att påsarna skavde sådär ohyggligt oskönt i händerna . till det ska även läggas de otroligt ömma fotsulorna , på oss alla tre ! till slut fick vi nog , eller ja . . . tillsut fick fötterna och händerna nog , och törstiga och hungriga var vi också så vi beslöt oss en hel del enfaldigt om att traska , öhm stappla , tillbaka till bilen .

styrde tillbaka hitåt och stannade till på kronoparkskonsum och handlade allt till kvällen . snabbt hem , hacka grönsaker , fixa köttfärs och formligen hälla i sig . ( förresten så har jag glömt säga att jag fick en kanonfin "blomma" av flickerna , som jag ska försöka komma ihåg att lägga in en bild på sen , och en scrapbook med oss tre i , vilken jag snabbt blev att älska )

sen blev det let´s dance och vi satt bänkade , hade tills dess även plockat fram osten med kexen , vindruvorna , vinet , chipsen , dippen , ja typ allt . fanns inte mycket plats kvar på det här bordet inte ;D haha . efter let´s dance vilade vi våra ögon på we were soldiers och diskuterade lunchraster i krigstider ( ? )

gick upp rätt tidigt i morse också för vi ville in till stan en gång till , hehe , så där har vi hunnit vara minsann . nu har dock brudarna åkt hem för marie skulle spela match i morgon . tråkigt att de inte kunde stanna tills i morgon , men kul att de kom ändå :D

scrapbook , stan , tacos , ost&kex , vin , jordnötter , chips , dip , vindruvor , cola , let´s dance , we were soldiers , nattprat , skratt och stan igen ? slutsats = tokbra !

TACK TJEJER
me like , a lot <3

vi går vidare

vidare mot en fredag , snart . har snart strukit allt på listan , bra tess , bra ! :) har läst färdigt de där rackarns fördärvade böckerna och det är galet så skönt det känns . de har irriterat mig nå fruktansvärt nu både igår och idag , bara en massa upprepningar hela tiden fast i olika sorters formuleringar , what´s the point liksom ? usch jag blir trött . men som sagt , nu är jag färdig med dom och nu hoppas jag innerligt att det är "rätt" saker som har fastnat och att tentan på måndag går braaaaa . nej , nu tänker jag inte tänka nå mer på tentan förrän på söndag eftermiddag , faktiskt .

håller på och städar , är mitt uppei´t faktiskt . har skruvat stereon på relativt hög och härlig musik och svirar runt med min dammsugare i hopp om att nån ska se mig och säga att jag får komma till let´s dance i morgon och ha en häftig och helsnygg klänning på mig och vicka på hela kroppen och känna mig sådär allmänt mycket snyggare än alla andra . haha , ok , i let myself get carried away a bit ;D men även det kan vara kul ibland och även en gnutta nödvändigt om jag tillåts uttala mig och min stundande tanke .

nåja , vidare från det föregående . . . jaha , men dina grannar då? tänker du nu . är du inte lite dryg som har hög stereovolym , sjunger med och dammsuger när klockan börjar närma sig 22 ? men vet ni vad ? i kväll , för en stund , struntar jag i det . en männska måst väl få dammsuuuug när´on väl får tid ? JA .

hubaloooo , nu ska jag dra sista valsen med den där dammsugarn och efter det ska jag tagga ner lite , allt för grannarna . ( or not ) fy så jag betér mig , känner mig nästan lite sådär typ rebellisk , eller nåt :P haha . jag börjar förövrigt bli trött i axeln också , för er som undrar . godnatt 

seriöst ?

JAG FÅR SPUNK ! var väl evigheter sen som internet var så otroligt kolossalt seeeeegt ? ingenting funkar ju , allt bara hakar sig . fy katten , jag säger upp mig !

080207

heppålé , det känns skönt att kunna säga att jag faktiskt känner mig på relativt bra humör idag . har sovit som en stock hela natten och var faktiskt inte lika trött som vanligt när jag vaknade . läste klart barndomshistoria igår innan jag somnade också och det kändes skönt , för det betyder alltså att jag bara har en bok kvar nu , den ska tas igenom idag . have to . skrev en to do list before friday igår kväll och jag har redan fått stryka tre av fem saker , känns bra .

                    ¤ Städa
                    ¤ Diska
                    ¤ Läsa klart Barndomshistoria
                    ¤ Läsa klart Domens eller hjärtats etik
                    ¤ Handla

med tanke på vad som finns kvar att stryka så förstår ni vad jag ska ha för mig resten av dagen , time to start maybe ? i dag kommer jag faktiskt steka mig en gigantisk hamburgare också , hade tänkt göra köttfärssås och spaghetti först ( för jag var bra sugen på det igår när jag såg ida-maries snygga matlåda ) , men så kikade jag en sväng i frysen och såg att det fanns hamburgare där och det vattnades i munnen min på en gång vill jag lova , så det ska jag äta idag minsann .

nej , nu blir det dags för plugg , hejdu


barndomshistoria

det är vad jag ägnar mig åt för tillfället ( eller ja , just precis at the moment tar jag ju dock en paus här som ni märker , men den är ofantligt kort , jag försöker mest bara hinna med att andas ) . barndomshistoria lär även vara det som jag ägnar mig åt fortsättningsvis , i allafall i en timme till . för sen börjar vänner och det tänker jag se för det bjuder in till skratt minsann och efter det kommer roomservice , vilket alltid underhåller . ( + att det gör mig ännu mer sugen på att skaffa ny lägenhet ) har jag förresten nämnt det ? att jag vill hitta mig en ny lägenhet ? hursom , det vill jag . börjar bli väldigt trött på den jag bor i nu . eller alltså , inte trött på själva lägenheten i sig tror jag , utan mest bara på vad den innebär liksom . ett rum bara , litet och instängt , kallt , en stor röd vägg till utsikt och bara typ två meter från skolan . jag tror jag behöver komma härifrån , typ ner i stan ( ? ) och leta upp mig något större , med fler rum och möjlighet att röra mig .

nejstopp , det här var inte tanken när jag påbörjade min paus . lägenhetsfilosofi får det bli någon annan gång , nu lär jag återgå till barndomshistorian . jag hoppar in i tidsmaskinen och låser , kommer ut om en timme igen . hej

080206 - en diskussionsfråga

ja det skulle man väl nästan kunna påstå va ? är ungefär det hela dagen har gått ut på idag , eller ja , typ eller nåt som helli skulle ha uttryckt sig på den gamla goda hönsgårdstiden ;D heldag idag , 8.30 till en halvtimmes tidigare slut 15.30 . började med prat i en timme typ och sen blev det diskussionsfrågor i någon timme innan lunch . till lunch blev det kycklingsallad med vitlökssås , vilket var extremt överväldigande gott med roliga överraskningar som smarrigt bröd och ananas , yummie ! föreläsning på eftermiddagen , den skulle kunna sammanfattas HBT och väldigt bra . mycket mycket härlig föreläsare som lyckades få tiden att inte alls kännas lika lång som den egentligen var .

nu är det helg enligt schemat , men inte riktigt i livet . har fortfarande två böcker kvar att läsa , men jag ska ta mig igenom de två till i morgon kväll . jag har ett mål och det är det . jag blir arg om jag inte gör´t , på riktigt ! för helgen kommer inte innehålla speciellt mycket läsande för jossan och marie kommer hit , vilket förstås bara är positivt :) ska bli ruggigt roligt , men alltså lär jag hinna klart med böckerna  innan dess .

ida-marie var precis in här en sväng och lånade toan , hon missade bussen stackarn , med antagligen bara nån futtig och irriterande sekund . usch för sånt ! nu sprang hon ner igen i allafall och hinner förhoppningsvis med den här . 

dags för lite läs kanske ? inte nå vidare värst pepp , men hey - när är man det

time for gossip

jag blir knäpp på allt som ska läsas och det känns som ögonen just nu lever i kors . är snart färdig med värdegrunden dock och det känns väl i allafall lite mer skönt än innan . jag tar mig igenom de sista 20 sidorna om någon timme , för nu som sagt . . . nu väntar gossip !


080205

fy bubblan , jag blir ganska galen på detta . har läst och läst och läst och läst idag , men det känns aldrig som det tar slut . den kultiverade människan är i allafall avklarad och nu försöker jag förstå mig på värdegrundsboken . usch! efter den är det baaaara två böcker kvar . alltså shit , jodå det är helt galet . känns väl ganska så säkert att jag kommer få boka in mig på omtentan . fy sjutton vicket tröööööök .

har precis ätit lite kyckling med ris och gurka . det var mäktigt gott faktiskt och nu får jag väl faktiskt inse att det är dags att låta ögonen försjunka sig i böckerna igen , vare sig man vill eller inte . i kväll ska jag i allafall se på gossip girl , yes indeed .

hej

helgpic

                   

            


¤ jag ska minsann firas födelsedag

¤ traditionell flummtid tillsammans med sis

¤ jag beundrar min tårta

¤ min snygga tårta

¤ helredo för kvällen

¤ the original fishpose , by jossan , me and josie

¤ jag & sandra

¤ vi igen :)

¤ jag & jossan gör golvet & visar vägen ;D

¤ sandra , jag & jossan


kursbetyg

jodå , äntligen kunde de hittas på its . jag måste bara få känna mig en liten gnutta stolt över att jag fick VG , för jag känner mig inte så vidare värst förtjänt av det direkt . men välförtjänt eller inte , jag är glad ändå :)

blir träning i kväll tänkte jag , 18.30-19.30 , kan det bli bra ? det kan det nog . efter det ska jag nog slänga in lite bilder från helgen minsann :)

hej , nu lär jag nog ta nåt att äta .


märt åker till falun och kollar på elitserieinnebandy i kväll , hoppas du får det bra hjärtat <3


080204

ny vecka , ny måndag , ny ålder . ja , vad ska man säga , idag var väl egentligen den typ riktiga första dagen som 20 , eller ? :P jag vet inte . nu är jag det i allafall . haha . var dyngsvullen om ögonen i morse och var väl allmänt snygg hela dagen idag , great . men ja , sånt får väl lov att vara när gårdagskvällen var som den var i guess . ok dag idag , gick fortare än väntat och det tar vi förstås emot med vidöppna armar , varje gång . nu är det bara en skoldag kvar den här veckan , yes . men har ju dock en hel del skola att göra däremellan så vi är ju inte direkt lediga !

fick presenter av ida-marie idag också sötan , en jättefin grej med ljus och typ sand och gröna pärlor . hur fin som helst , verkligen . helmycket mig ;D sen fick jag ett helt paket kinderägg också , hon är toppen hon , ida-marie ;) tack gumman !!!!

kanske ska delge er av vad jag fick ? kom ju på att jag liksom inte riktigt gjorde det igår :P so , here it it . . .

¤ TV
¤ Indirekt ett par nya träningspjuck ;D
¤ Presentkort på IKEA
¤ Halsband
¤ Armband
¤ 2 flaskor vin
¤ Påslakanset
¤ Presentkort på systemet
¤ Glas
¤ Armband
¤ Örhängen
¤ Smörgåsgrill
¤ Fat i olika storlekar
¤ Halsband
+ en till som fås nästa gång jag kommer hem och en överraskning som kommer till helgen :D

toppisch , tack för allt det
<3


smärta

precis överallt . var bestämd på att den här kvällen skulle sluta bra , men jag kan inte riktigt påstå att det blev så . jag har setat och gråtit nu i typ snart 2 timmar ( ? ) och jag får bara panik . och mer panik får jag när jag inte vet vad jag ska ta mig till . nu känner jag mig seriöst typ helt utmattad och jag har så sjukt ont i ögonen , de sviiiider ! så nu tänker jag krypa till kojs och hoppas att jag mår bättre i morgon . godnatt

080203 , söndag , dan´ innan måndag , slut på helgen . . .

. . . kalla det precis vad du vill för inget ändrar det faktum att jag fyller 20 år idag ! :D herregudars , jag är verkligen 20 . när hände det liksom ? helgen har varit helt galet bra , typ perfekt skulle jag nog vilja påstå . fredagen vet ni var bra och lördagen likaså . upp tidigt för malin hade match . hemma mot kungsör in fact och det blev vinst med 7-4 , grattis till det och grattis till världen eftersom just malin är så otroligt strålande . fruktansvärt bra igår och en syster kan garanterat aldrig vara mer stolt över någon än vad jag är över henne , i allt hon gör och är . i love her . efter matchen skjutsade jag hem mamma och pappa , sen åkte jag tillbaka och hämtade malin och därifrån åkte vi och hämtade mormor och morfar . sen vart det kalas . det var snajsigt och himla roligt . efter det så kom sandra och vi drog iväg oss mot jossan och ziddes nya lägenhet ( som förörvigt var fantastisk ) och där hade vi verkligen en helt dyngbra kväll . krogen efter det och allt var bara bra . träffade bra mycket människor och alla var söta och grattade :D vi dansade , sjöng , skrattade , kramades , räknade ner , blev officiellt 20 , jublade , dansade lite mer och hade allmänt en sjukt bra kväll/natt . hjälp vad jag uppskattar människorna i mitt liv , jag tackar för allt ni gör !

födelsedag på riktigt är det däremot idag
, kanske inte till hänsdelser , men till datum . familjen firade mig i morse , som det brukar och som det ska vara :P blev en grymt tidig morgon eftersom malin skulle hämtas vid halv nio och åka på länslagsträning i västerås . ( känns förstås helt fel att inte spendera födelsedagen med henne , men hon gör mig glad ändå såklart . extra glad är jag för henne också på grund av den anledningen att vi idag fick veta att hon är med i den slutliga truppen nu . största grattiset hjärtat ) öppnade presenter och blev överväldigad över det . åkte iväg rätt tidigt och har alltså spenderat min 20årsdag på så kallad resande fot . men ett plus i allt det är att jag har fått gjort det med mamma och pappa . de åkte härifrån vid 19 ungefär och sen dess har det känts rätt jobbigt och kvällen kommer antagligen fortsätta i den känslan .

det här så kallade inlägget ska dock inte sluta lika dystert som min tillvaro känns just nu , för jag fyller fortfarande 20 idag och min helg har varit helt underbar , på alla sätt och vis . mamma , pappa och malin - jag älskar och avgudar er och längtar redan till jag kommer hem till er igen <3
TUSEN TACK TILL ALLA SOM HAR VARIT DELAKTIGA DEN HÄR HELGEN , inte bara delaktiga fysiskt utan även psykiskt . jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska uttrycka mig , ni får försöka förstå ändå .

( förresten så tänker jag och sandy bestiga eiffeltornet , "beundra" utsikten , kravla ner och komma på att vi glömde ta kort och därmed inte kunna få någon människa i världen att förstå att vi talar sanning ;D haha )




har precis tittat på en annan del av köping , de kan tillhöra ett av världens mest härliga gäng :)

080202

nu är det nästan dags för lite julupprepning och därmed alltså säga att det är dan´före dan´ minsann . spännande vill jag lova ;D hjälp , det slog mig precis att jag flyttar ut ur tonåren . hjälp , skrämmande . är man vuxen nu ? nej usch , ruggigt klingande ord , jag blir nog aldrig vuxen . . ! godmorgon förresten .

farmor och thore har precis åkt iväg mot karlstad för ett besök hos familjemedlemmarna där . trevlig gårdagskväll med god mat , fina presenter , chips , godis , let´s dance och typ allt som hör en familjefredag till . tack för presenterna , jättefina :)

idag kommer jag inte ha tid att vara här överhuvudtaget och antagligen inte i morgon heller , men på måndag ska jag underrätta er , om kanske inte redan på söndagkväll ( ? ) snart ska jag börja fixa iordning mig för sen ska vi åka iväg med märta på match , roooooli . och när vi kommer hem så kommer massa folk hit och kalasar och efter det blir det krök med flickerna :D vi tänker inkräkta på nyrenoverade gubben och min förhoppning är att det blir dyngbra .

jag har fortfarande rufsigt hår

jodå , det är sant . duschade för kanske tre timmar sen ? minst . har fortfarande inte gjort nånting åt mig . hoppade i min kusins gamla dyngstora mysbyxor och drog på mig en varm och skön tröja , håret tog jag inte tag i överhuvudtaget . efter det har jag läst och läst och läst , men det går långsamt , och med olika sorters pauser lite då och då så tar det ännu längre tid . tid ja , nu kommer det en gång till . var faktiskt lite roligt att det stod om tid nästan på den första sidan jag läste idag "vad är tid egentligen? för de flesta av oss är tiden knappast något entydigt. tiden kan ses som en naturlig biologisk rytm med födelse och död, växande och åldrande som motpoler. tiden kan upplevas som det skelett som skapar ordning och reda i vår vardag eller som en knapphetsvara vi aldrig får nog av. ibland kan den te sig som en nästan mystisk ström eller övernaturlig makt i vår tillvaro." jo jag tackar jag , ord med en gnutta filosofisk känsla minsann .

jag har verkligen inte tid med det här egentligen , men ändå dras jag hit ? det skulle väl kanske kunna utmärka tiden lite , och prioriteringarna ( eller ja , nu är ju inte just en dator min högsta prioritet , men snälla se till det lite mer allmänna tidspratet ) . det tycks alltid vara så att när man inte har tid med nåt så gör man ändå nånting annat i stället som gör att tiden till det man egentligen skulle ha gjort blir ännu mindre . människan kan minsann vara en outforskad och obegriplig skapelse ibland .

( undrar förresten hur det går för i-m hos friss )
:D

nu kan det vara så att jag snart ska åka iväg och hämta mamma från jobbet så nu är det dags att börja läsa lite igen , och sen kanske göra håret lite orufsigt och acceptabelt ? tjing

080201

herregud , ny månad , IGEN . tiden tycks vara ett ständigt talämne och ett bevis på att tiden går fort även om man tycker att vissa dagar är alldeles för långa . jösses

nåja , HOME SWEET HOME , skulle man väl kunna säga . mamma stod och väntade på mig när jag kom till västerås med bussen igår , det var storm i hennes hår :P åkte in en sväng på maxi och skulle köpa bröd , men det blev lite mer än det . sen åkte vi hem i allafall och hämtade upp märt efter vägen . sen in och krama på pappa innan vi åt lite kvällslätt . ( här ska även tilläggas att jag seriöst höll på att missa bussen hem . herregud , smärre panik ? jo tack , tell me about it . jag tror aldrig i mitt liv att jag har gått så snabbt och varit så lättad när jag har satt mig . haha . jag kan säga som ida-marie , att såhär i efterhand så kan jag skratta åt det , för folk på stan kan säkert ha trott att jag var galen . hahaha ;D )

gårkvällen avslutades med heartbreak hotel tillsammans med märt på mitt/hennes rum ( ? ) är fortfarande förvirrat , men jag antar att det ska kallas mitt , eller ? :P haha .

-

idag är jag uppe i tid som ni märker , 10.27 prick nu när jag tittar och jag har redan ätit frukost . orsak ? tentaplugg . lär hinna med och läsa lite idag , hugapuh . inte speciellt peppat , nono . ska ta mig en dusch sen här nångång mitt på också , och i kväll kommer farmor hit en sväng . roli

jag var med i tidningen idag minsann , otippat och en del chockerande . haha , men en gnutta kul också förstås ;D haha .

Grattis Therese på 20-årsdagen!
Vi älskar dig och hoppas att du får en trevlig födelsedag.
Många pussar och kramar från familjen.


Tack mina liv
<3

tack även till ida-marie som alltså , ursäkta min upprepning men det tåls att upprepas , alltid lyckas göra min dag lite ljusare . hon vet vad jag menar , i allafall så hoppas jag hon vet , hur som så tar jag mig friheten att knycka hennes vackra ord : "all kärlek till dig min vän" . jag är hiskeligt glad över det faktum att det känns som att jag har kännt dig i hela mitt liv och jag är totally thrilled över att du finns . ( lycka till med håret idag ;D )

RSS 2.0
Test