080430 - valborgsmässoafton

' vintern rasat ut bland våra fjällar , drivans blommor smälta ned och dö . himlen ler i vårens ljusa kvällar , solen kysser liv i skog och sjö . snart är sommarn här i purpurvågor , guldbelagda , azurskiftande . . .´ jorå det har vi sjungit så det stått härliga till idag minsann . dagen till ära liksom ! sång är alltid bra , men bäst har två andra saker varit . nämligen

1. lena öste glada ord över mig tillsammans med barnen idag . lena hade dåligt samvete över att gårdagen var så stressig att hon helt enkelt inte hann berätta för mig vad hon tyckte om min lektion så därför var hon väldigt snabb med att göra det direkt i morse . "det var helt fantastiskt , jag fick känslan av att du har gjort det här hela livet så jag kunde bara sitta tillbakalutad och njuta , barnen älskade det och jag också , jag ska nog sno några tips från dig!" men hey , tack liksom ! och v tyckte att jag förtjänade mvg , hahaha . fööör rolig :)

2. jag är hemma igen !

här står grillen på och potatisklyftorna i ugnen är nog redo att tas ut när som helst . bäst man går och klär på sig lite extra , för vi ska banne mig mysa med middag här på baksidan :) EFTERLÄNGTAT .

ha en bra kväll alla rara

en extra tanke

vad härligt det är när termometern visar tjugo varma grader även fast klockan är åtta på kvällen .

080429

tisdag och snart dags att åka hem , bara en halv morgondag kvar :) det blir great ! förhoppningsvis blir det grillning med hemmamys när jag kommer hem också , precis så bra som det kan bli alltså :) gud så bra .

idag har dagen varit lång , hade öppning i morse och jag har varit ett trött vrak idag , uschamig . mer sömn åt folket , we need it , I NEED IT ! hade lektion idag också , gick bra , de var allt härliga de små liven :) kändes bra . när jag hade slutat så ringde sandy och vi pratade väl i typ prick en timme , vilket var välbehövligt :) efter det har jag packat och diskat och stått i . snart tänker jag dra mig iväg till träning och efter det ska jag se ugly betty . sen ? LÄGGDAGS , utan tvekan .
see you in beautytown !

träning

härlig härlig underbar träning . kändes skönt att det fungerade bra med magen , tog såndär medicin och kanske ska man fortsätta med det ? i don´t know , bäst att fråga liven där hemma vad de tycker .

nu har jag duschat och gått igenom inför i morgon , dags att hålla i lektion , ska bli kul , men nervöst för det känns inte som man har riktig koll på vad som förväntas av en . tänk om lena tycker att jag är dyngkass liksom , kul ! njae , inte riktigt va . . .

får se hur det går , går förhoppningsvis bra :) nu blir det definitivt läggdags , ska bara slå en signal hem igen först . godnatt

sista helgen i april

bussresan hem i fredags gick bra , men aaaaningen långsamt . lite snabbare gick den dock efter örebro för då blev vägen större och rakare och då kan man fördriva tid i böcker ( även om de inte alltid är mina allra bästa vänner ) . jag fick låna en bok om lösningsinriktad pedagogik av min handledare och det var den jag gav mig in i . bra faktiskt , vilket var skönt för då gick förstås tiden fortare :)

möttes av hela taikonpaketet när jag klev av bussen i västerås , gissa om jag var glad att se dom :) vi åkte hem , hämtade kebabtallrik och satte oss framför talang , medan videon fortfarande spelade in så ska det låta . sen blev det berg flyttar in och så ska det låta som sagt , men det ska nämnas att i berg - reklamen så visade malin oss filmen som de har gjort i skolan , och tro mig när jag säger att den var helt briljant ! svartvit , mobbing , musik . . . alla ingredienser du kan tänka dig . jag fick kramp i magen och började tjura , haha ( förmodligen ganska likt mig ) och jag blev precis lika tagen när jag kollade på den igen med mormor och morfar igår . uschamig , den är hemsk . . . men ofantligt bra ! DEN BORDE VISAS FÖR FLERA .

lördag och dags för jossans överraskning . jag lånade mamsen och papsens bil och hämtade upp marie innan vi åkte vidare mot kursk för att sen hämta upp jossan , som beordrat hade med sig diverse onödiga saker vid sin postlåda . vi lastade in henne i bilen , tillsammans med alla saker , och virvlade omkring som yra hönor runt om i stan . jossan blev förvirrad och tillslut så stannade vi vid bion för att sätta på henne ögonbindel . efter det tog vi lite fler omvägar för att försäkra oss om att hon inte förstod att vi var på väg mot stallet i bastmora ! ridning alltså och det var härligt för dom som lyckades genomföra det . jag är som bekant livrädd för hästar och mådde kasst på grund av att jag var nervös inför det . och inte nog med det , jag fick förstås den häst som var allra högst och det passar ju perfekt eftersom jag inte är det minsta höjdrädd ?! nej men visst , varning för svindel liksom . jag fick panik , gång på gång , men lyckades väl tillslut ta mig upp på den där besten i allafall . satt där ett tag och hade lite terapi med mig själv medan de andra trixade med sina . tillslut lyckades jag faktiskt traska iväg med den där hästen , sittandes på tillochmed , men vi hann inte så överdrivet långt innan jag spydde upp precis allt jag hade i magen . snajsigt liksom ! kom i överdrivet många uppkast och jag bestämde mig för att det inte var någon idé för mig att beblanda mig i den där hästen nå mer , så jag tog hjälmen under armen och traskade iväg tillbaka mot stallet igen . där satt jag och väntade tills de andra kom tillbaka och kvällen blev inte alls som den var tänkt .att bli , men det var trevligt så länge det varade :)

söndag var mest en vanlig söndag , fast egentligen inte . vi kryddade vardagen med lite spel , men framförallt med efterlängtad grillpremiär ! gudars var gott det är med grillat , vad är det som gör´t liksom ? grillat är godast :)
efter maten skjutsade pappa mig till västerås och bussen och där reflekterade jag väl mest över den blinda person som satt sig brevid mig . alltså seriöst , jag må ha extremt taskig syn , men jag kan i allafall se . snacka om något att vara tacksam över ! han var hursom hur glad som helst och klarade sig jättebra med allt det han höll på med under den 1½ timmen mellan västerås och örebro . jag beundrar det !

måndag och ny vecka , jag var dyngtrött i morse och har egentligen aldrig blivit pigg . har hunnit med en del nu på eftermiddagen och snart är det dags för träning . efter träning är det läggdags och då är det snart tisdag . tisdag får gärna gå snabbt för på onsdag åker jag hem igen :) hej

080425

lovely sunny homecoming friday , döp den till vad du vill , i don´t care - nu kommer jag hem !

idag har det varit en bra dag ( även fast mitt högra lår har haft okontrollerade muskelryckningar precis hela dagen ) , jag vaknade nästan med ett skutt i morse och jag vet inte vad som tog åt mig för även fast jag inte tyckte att jag skyndade mig nå mer än någon annan morgon så var jag klar en hel halvtimme tidigare än vanligt . how come liksom ? hursom så blev det att jag fann det ganska skönt för då kunde jag pyssla och ha mig och förbereda lite med packning och så , så att det skulle gå snabbare när jag kom tillbaka . på kasernhöjden har vi bara môschlat och pôschlat hela dagen idag och vi har haft det såå mysigt . jag har haft väldigt mycket ansvar för klassen hela dagen och idag kände jag mig faktiskt som en "fröken" på riktigt , hehe . det kändes bra ! eleverna satt mig på tavlan som en av deras två stjärnor i two stars and a wish och inne i lärarrummet så hänger det en tavla där man får skriva positiv feedback och där hade jag också fått mig kommentarer minsann :) roligt som katten förstås .

jag fick sällskap med en elev in till stan efter vi hade slutat och det var trevligt , vi pratade helg , kalas , kompismys och sommar . nu sitter jag här , har precis varit in på pressbyrån och köpt lite bröd så jag har när jag kommer tillbaka på söndag . nu ska jag packa färdigt det sista och sen ta bussen in till stan för att spendera sista tiden innan bussen , i vårsol !

HA EN TREVLIG HELG
kram på er
 

tvångstankar

glömde skriva att det pratades om tvångstankar på the voice i morse . det var en tjej som ringde in och berättade att hon var tvungen att spola , stänga locket , spola , stänga locket två gånger varje gång hon var på toa . vilken toa som helst ! spelade liksom ingen roll vart hon var , även om hon var hemma så var hon tvungen att köra den där ritualen vid varenda toabesök . snacka om drygt !

drygt med tvångstankar överhuvudtaget , de liksom verkligen tar tid av ens liv och man blir inte av med dem . jag har väl upptäckt att jag antagligen har en del tvångstankar , men inga sånadär överdrivet stort bamsiga . men för att nämna några så t.ex. drar jag i handtaget och trycker på dörren minst en gång innan jag går och lägger mig , jag känner på spisplattorna innan jag går och lägger mig ( i lägenheten , inte hemma ) , när jag har åkt buss så tvättar jag händerna det första jag gör när jag kommer in , om jag har gjort något med ena sidan av kroppen ( t.ex. dra ögat åt sidan eller nåt , inte för att man gör just det så himla ofta kanske , men ) så måste jag göra lika med andra sidan för annars tror jag att jag blir felkonstruerad . . . och lite såna saker :P

veckans tittarfråga: vad har du för tvångstankar ?! 

080424

för tillfället är det torsdag och för tillfället så får det mig att formligen sprudla . i morgon får jag åka hem :D yippiekayey för tusan , göta så jag längtar ! jag hoppas att morgondagen på praktiken går fort ( inte för att jag inte trivs eller så , men det har ni förmodligen redan räknat ut ) .

idag har det varit bra , igen . var tema hela förmiddagen och även om miljö inte är mitt mest favorita ämne så går det an när man är tillsammans med barnen . de har allt en massa fantasi de små liven , jag tänker tillåta mig själv att bli aningen avis på just den fantasin , faktiskt . förra veckan hade de varit ute och plockat skräp , sen blev de indelade i grupper och idag så fick de gå ihop i de grupperna och göra ett konstverk av sitt skräp . några gjorde en takkrona av ett bildäck och glasflaskor , några gjorde en fotbollstrofé av sko , burk och boll , och några gjorde en bil parkerad vid en stop - skylt . och inte nog med det , de fick spraymåla allt sitt ihoplimmade skräp , med guldfärg ! fatta konstverken liksom ! förövrigt så kan det väl tilläggas att sprayfärg tydligen förblir en succé .

bäst av allt idag var en viss elevs beteende , jag blev seriöst alldeles varm enda in i märgen :)

ikväll blir det träning igen , för jag fick ett meddelande där jag tillfrågades om jag ville sällskapa . spinning varvat med core var det och ja , det blir förstås bra . undrar om jag ska börja packa lite redan nu ? typ kläder och sådär ? ja , jag tror nog det . tjing 


varför tränar du?

på praktiken idag så kollade jag i en tidning på morgonrasten , där ställde folket en fråga som löd: varför tränar du? fråga mig och svaret är superenkelt . . . för att må bra i magen !

träningen i kväll var helt sinnessjuk , galet rolig och flängig som bara den . kändes så otroligt skönt , allting ! kändes så "enkelt" och automatiskt på nåt vis att man liksom inte behövde tänka nånting överhuvudtaget och då kunde man liksom ge SJUHUNDAPROCENT precis genom heeela passet . gud , lätt skönaste träningspasset på länge ! jag har typ fortfarande inte landat . gôtt !

nu är duschningen klar och frusna män är på min tv , känns drygt att jag har missat första halvtimmen , men mor och far där hemma spelar in åt mig så jag kan glutta på´t i helgen ;D nu blir det te och nattmacka i soffan till grey´s . godnatt

080423

jag räknar dagarna till jag får åka hem och jag blir glad när jag ser att dagantalet minskar för varje som går !
i morse började bussen med att vara försenad så därför kom jag inte till stan när jag egentligen skulle ha kommit dit , men det gjorde inget för jag hann ändå . kan förövrigt tycka att morgonpromenaden från stan ut till kasernhöjden är förträffligt skön när solen lyser och fåglarna kvittrar ikapp . vi gick ner till tingvalla och hade gympa ( killerball , ambulanskackel och dansstopp ) . dansstopp är förstås överdrivet kul och ungarna är bara för söta alltså . vi hade en otroligt trevlig stund och trevligast hade vi nog när vi twistade loss tillsammans med the ark :)

efter det har dagen flutit på och nu är jag här , i mitt lilla skafferi . fick mejl från stub och nej , det finns inga lediga tvåor närmare centrum . gaaaaaah , jag vill hitta nåt annat ! men man får väl ligga på . . .

i morse hade jag vakna med the voice på , precis som alla andra morgnar och inte nog med att frusna lookingforlove - mannen per arne var där ( vilket egentligen kanske inte är så överdrivet intressant ) så hade fröken crafoord min bedårande orange t-shirt med not på och enligt märt så ligger jag därför helt rätt i tiden ;D hahaha . kan ha varit dagens roligaste meddelande !

i ett annat meddelande har jag blivit idiotförklarad ( ? ) , inte för att jag är en idiot utan för att jag helt enkelt kanske kan vara en aning lättlurad ibland ;D hahaha , hursom så var faktiskt det också ganska så roligt :P  

i kväll blir det träning , vanliga onsdags - stepen , och det ser jag fram emot . sen blir det att se frusna män i lappland och grey´s . ha en hejdundrans trevlig kväll , njut av solen - det ska jag ut och göra nu .

betty suarez

betty suarez is back , she sure is och det är roligt att så himla många läser min blogg varje dag . tack för det och keep it up :) kramar till er .

tankeverksamhet

ibland händer det att jag och ida-marie tänker precis likadant:
´Ibland, speciellt i detta underbara väder, känns det trist att vi ej bor i samma stad. Tänk att kunna ta promenader, äta glass, sola m.m. tillsammans. . .´ eller hur ? jag tänker så exakt på pricken precis lika .  

080422

göta vad det är skönt när solen skiner ! jag vet att jag maler på om det typ jämt och ständigt och vid varje ledig stund , men det är verkligen upplyftande och alltså precis vad jag behöver ! jag längtar så otroligt mycket hem att jag blir alldeles tokig . längtar även till nästa onsdag när jag förmodligen kan åka hem redan på onsdagkvällen och njuta av långhelg hemma hemma hemma :D gudsåskönt !

dag två på praktiken idag och det har varit bra . började med att jag lyssnade på när en liten tjej läste bok för mig , sen blev det bild och mitt uppe i allt ståhej så sa en elev till mig att  "du är världens bästa fröken" och då blev jag glad i hjärtat minsann :) efter bilden blev det lunch och det är så himla trevligt att äta skolmat som faktiskt smakar , och som inte bara är äcklig och slibbig som den vi fick hemma under skoltiden brukade vara . uschamig , nog är det skillnad alltid . efter lunchen så satt vi och njöt ute i solen och efter det så gick vi med kottarna till bibban och sen också tillbaka förstås . hann bara tillbaka så slutade jag och traskade samma väg in till stan igen , extra nödvändigt :P haha . ont som attan i knät har jag fått nu på sistone också och idag var det värre än på länge , jag hoppas verkligen att det inte börjar traggla sådär igen nu , för det orkar jag bannemig inte med ! i stan så åt jag lite glass och gluttade på folk genom mina nya svarta solglajjer , gôttans .

 


080421

måndag och precis lika soligt som igår , vilket är skönt som bara den ! idag var det start för ny VFU-period och det känns väl rätt bra ? är bra drygt att åka buss och behöva gå upp nästan en timme tidigare än vanligt , men samtidigt så är det skönt att slippa lite skola . plus att VFUn liksom på nåt vis har varit mittpunkten på den här kursen och visar att sommaren snart är här . tackgodegud , I NEED IT !

kan tycka att det är förträffligt härligt att se hur stan verkligen flockas av människor på varenda ledig plats och hur alla uteserveringar liksom finns där och ser somriga ut . hjälp , jag verkligen längtar !

solsöndag

här går allt i ett huj även fast man inte märker det . karin kom som sagt och hämtade mig runt fyratiden igår och vi åkte till hammarö och mös med elsa och maja innan vi åkte till coop och sen vidare till skoghall och hämtade thaimat . gott som attan var det , men karins och majas mat var minsann så otroligt stark att den knappt gick att äta . stackarna brann nästan i käften :P sen kom ida hem från kalaset och då vart det choklad och tvmys . bra kväll

jag var trött som ett as och började känna att jag bara hade sovit en timme igår natt . gick och la oss lite innan tolv och i natt har jag bannemig sovit som en stock ! sköntsköntskönt . skönare blev det när jag kom upp och såg att det var strålande sol ute också . vi gick ut och satte oss på trappen , tog med oss lite fika och satt bara och jäste . efter det hann vi med att cykla , spraka lite boll med elsa , äta , ta oss en glass och knapra målarfärg från staket . . . innan jag och karin åkte iväg på träning . därifrån har jag alltså kommit nu . . .

skönt med träning , även om kroppen är alldeles ohyggligt dåsig och dyngtrött . saker och ting tar ut sin rätt , tydligen ! och jag har typ bränt mig i ansiktet idag jag , är röd som attan på kinderna och näsan . . . haha , ser aningen roligt ut , men det struntar jag i för nu är sommaren på väg och det gör mig glad !

' DU är tv , synd att tv4 inte kan inse det'  - emelie , the girl with all the words ;D haha , du är rolig du ;D

JAG VILL HEM
godnatt , nu ska jag ägna precis hela mig åt pretty woman . det är minsann en film som man omöjligt kan tröttna på . julia roberts är . . . ja , hon bara är julia roberts .

080419 - vilken idolblaska

ida - marie tittade upp hit nångång efter 00.00 i natt och vi kunde definitivt inte sova . vi sjöng för varandra , jag valde låt ( beautiful disaster ) , vi strök kläder och drack te . vi gjorde alltså allt annat än det vi borde ha gjort . men lätt att somna liksom ? vi ställde klockan på 4.30 och kollade på klockan sista gången när klockan var typ 3.30 . gissa om vi har sovit mycket i natt liksom ?

upp med tupp och förvånansvärt pigga trots vår väldigt långa entimmessömn . fixa iordning och ta bussen in till stan , gå vidare mot nöjes och mötas av en dynglång kö . gösta alltså ! köa gjorde vi i åtminstone 4½ timme och när vi väl fick komma in så infann sig aningens nervositet . väntade ett tag , fixade till nummerlapparna och fyllde i de papper som skulle fyllas i . lekte även lite masslek med peter jihde . sen blev det som vanligt , " du är jätteduktig och har en väldigt fin röst , men du går tyvärr inte vidare den här gången " , jag börjar bli oyggligt trött på det här . man skulle behöva vinna på lotto , seriöst !

nu har jag ätit lite paj och jag sitter och kikar på SM finalerna i innebandy . märta är där med laget och tittar och jag håller utkik med mina två torra och trötta ögon . karin kommer och hämtar mig runt fyra , jag tänker spendera kvällen och natten där . hej

tigerjakt?

jorå , det tyckte jossan att jag skulle sjunga i morgon , för då skulle jag garanterat komma med i tv ;D hahaha . hon är härlig hon , jossan ! tigerjakt får mig enbart att tänka på kringlan , och oj sicken kringla . jag saknar hennes tigerjakt , hennes illröda läppstift som befann sig över hela ansiktet , hennes "himlande" med ögonen och hennes sätt att tilltala folk och betona vissa bokstäver . göta , hon var härlig . . . är härlig . lyckostar är de själar som går på brinellskolans BF program , de lärarna är bara liiite vassare .

vad hände här ? när jag skrev rubriken så var inte tanken att det här skulle skrivas , egentligen skulle jag bara säga att jag fortfarande inte har bestämt mig för någon låt till i morgon , och det börjar liksom verkligen bli dags nu . vad är klockan liksom ? snart elva ? och jag och ida - marie ska åka om typ sju timmar , däremellan ska vi hinna sova också . när ska jag hinna bestämma mig för nån låt ? huga . jag har ingen aning , det får antagligen bli den första jag tänker på i morgon ? i guess . hursom , håll som sagt en tumme . . . eller gärna två .

så ska det låta

jorå , det sitter jag och kollar på just nu . 20.07 är klockan och det har alltså orecis börjat . innan dess hann jag precis diska färdigt . ätit har jag gjort också , burrito med extra mycket lök och tillskott av champisar . det var gott gott vill jag lova . ibland blir jag faktiskt o tycka att mitt matlag har tagit ett steg längre ;D hahaha .

ida - marie kommer i kväll , håll alla tummar ni har för oss i morgon
ha en fortsatt trevlig kväll

( får en känsla av att märt går i taket där hemma just nu för sjödinskan sjunger roxanne , bättre än väntat också faktiskt ) 

080418

skön ledig fredag , vårsol som faktiskt värmer och ett humör som faktiskt är bra . satt och knåpa med albumet in på sena natten igår och jag blev ändå inte klar . nej det ska du inte tro , de där små klisterlapparna är inte mina bästa vänner . not in a long shot ! men idag ska jag i allafall börja med det som är det verkligt roliga , skrivandet ;D blir bra . trots att jag inte kom i säng förrän vid halv tolv igår så sov jag inte längre än till typ kvart över nio idag , kände mig faktiskt ganska utvilad . jag tog det lugnt när jag åt frukost och efter det åkte jag återigen in till stan . på bussen såg jag förövrigt en alldeles förfärligt ful tofs . den var ljusgrön/vit randig och var virad typ 1000 varv på hon som satt framför . nog för att jag älskar grönt , nog för att jag älskar vitt , nog för att jag älskar randigt . . . men det där var inte fint bara :P men smaken är ju som baken förstås , väldigt delad . har kommit tillbaka och jag klev innanför dörren här med åtminstone två kassar . har hittat lite nytt som ska få förgylla garderoben . great ! känns skönt idag för solen vill som sagt faktiskt värma , på riktigt , och man kan äntligen plocka av sig lite kläder . känns upplyftande ! snart är det liksom bara en månad kvar tills det är sommar och man får åka hem , på heltid !

måste också tacka rara rutan som skrev en alldeles förträffligt gosig kommentar på mitt inlägg igår:
´allt som kommer ur din käft låter ju bra!´ - tack emelie :)

i´ll be back later tonight , antingen före eller efter så ska det låta
puss o kram

080417

goddag . vilket strålande och alldeles upplyftande väder ! det blev ingen skola idag och med tanke på att vi är lediga i morgon så åkte jag alltså hit för en tre timmar lång lektion igår ? ganska meningslöst faktiskt , men var ju tvungen att vara här igår på inledningen så egentligen har jag ju inte haft något val . och det har faktiskt inte gått någon vidare nöd på mig än heller så än har det gått bra . idag har jag spenderat mestadelen av dagen i en helt fantastisk vårsol nere i stan . shoppat skor har jag gjort och känner mig relativt helnöjd med mitt kap . sitter och funderar på vad jag ska sjunga på lördag , men jag kan banne mig inte komma på nåt . säg till om du har något förslag , och det snabbt ! jag fick tag i sånadär klistergrejer till mina bilder , så nu ska jag nog faktiskt ta och sätta igång med mitt album . älskar sånt pyssel och knåperi :) skulle helt klart kunna starta egen pysselfirma . den skulle typ kunna heta tess pic&knåp hörna , eller nåt . hahaha , det lär förmodligen inte hända :P

jag har märkt att dagens ord tydligen är garage , mötte seriöst fyra personer på stan som gick och pratade i telefon och alla fyra , observera alla fyra , sa ordet garage . why liksom ? och vilket garage ? knasigt ord förövrigt , garage ? vad betyder det egentligen ? ingen som vet , ingen som vet . . .

Harvard´s school of Public health

onsdag och återigen dags för skola . idag var det våran tur att hålla i inledningen , vi läste ur flyga drake tillsammans med mörker och bakgrundsmusik . det gick bra tror jag . efter det var det VFU - prat ( i morgon måste jag komma ihåg att mejla till lena och påminna henne om att jag är tillbaka på måndag ;D ) och vi fick även öva oss på att observera . det var väl kul kan jag tycka , vi observerade människor i selmatrappen och vi kom fram till att nio stycken av fjorton började med höger fot när de skulle gå upp . ganska fånigt faktiskt , men ack så sant . jag går också med höger fot först ! haha . kan tycka att det är kul när folk kommer i otakt och man verkligen ser hur de antingen hoppar över det första trappsteget eller trippar fram , enbart för att kunna ta det första steget med högerfoten . tänkvärt , tänkvärt . annars var det väl inte så mycket som hände , var en hel del idolsnack med ida - marie förstås , vi gör inte så mycket annat än planerar ;D hahaha . gud , det ska bli roligt minsann . vi kommer vara piggast på stället ;)

efter skolan så tog jag en tripp till kronoparken , för varje människa måste nångång handla liksom och idag föll lotten på mig . suck tyckte jag först , men när jag kom ut så kändes det rätt ok , för vädret var alldeles tokskönt . vindstilla och vårsol , mer sånt tack ! back to basics , var alltså och handlade och fann mig ganska smart som den här gången tog två påsar som packades halvfulla i stället för att ta en som blir totalt överfull och helt obärbar . handtagen formligen skär in i fingrarna och allt gör bara ont , men nejdå . . . t tänker till och gör en god gärning ! ett poäng till mig .

nu har jag precis varit på träning ( eller ja jag har hunnit duscha också förstås ) och det var step som gällde . kan tycka att det är väldigt roligt för nu när man har varit på det några gånger så kan man liksom "programmet" och kan köra på med typ 120% och det är bara sååå skönt . skön och bra träning är banne mig terapi för själen alltså , indeed !

nu fick jag plötsligt en känsla av att det är dags för tre punkter:

? igår när jag kom hit så var klockan seriöst 23 och vad är det jag ser ? det sitter människor i bibblan och pluggar ? vem sitter och pluggar i bibblan när klockan är mitt i natten ? nog för att det är bra om man är engagerad , men man måste väl sova också , annars fastnar det ju ingenting . göta

? jag fick ett sms av sandy där det stod " 'harvard´s school of public health upptäckte att de som åt choklad upp till tre gånger i månaden levde ett åt längre än de som helt avstod från choklad' vi kommer nog leva föralltid" - hon har förmodligen väldigt rätt . haha !

? jag blir fortfarande attackerad av duschdraperiet !


det pågår hockey på tv , som jag antar att ingen har missat så är det finalspel , de är inne på femte matchen och ställningen i matcher är 2 - 2 . det börjar avgöras alltså . ställningen i matchen då ? jo , det stod 2 - 0 till linköping inför andra perioden och nu efter en kvart så står det helt plötsligt 2 -5 till hv , när hände det liksom ?  jag känner egentligen inte att jag hejar på nåt av lagen , jag har helt enkelt ingen åsikt . men stefan liv är fortfarande rolig när han listar ut dum - i - träsko i time out .

Distriktslags - SM i Sundsvall , DJ17 .

hej där och herregud vilken helg . jag inser att jag inte har skrivit något här på snart en vecka , vilket i sig är tröttsamt av mig och som antagligen är anledningen till kliet i fingrarna ? haha , förmodligen .

i torsdags åkte jag hem och pappa hämtade mig i västerås när klockan var 19.20 . vi åkte hem och tog oss lite te och macka framför tv:n i väntan på att mamma skulle komma hem från jobbet . gick och la oss och vaknade upp ohyggligt tidigt på fredagmorgonen . reason ? sundsvalls - tripp förstås . märta hade åkt dit redan på torsdagen hon , med laget , och de hade även hunnit träna lite på torsdagkvällen .

080411 - DAG 1 , Gotland & Västergötland
vi åkte hemifrån runt 8 - tiden och var framme i Sundsvall lagom till Västmanlandsflickernas första match kl 12 . vi bänkade oss och fick se Västmanland sprätta in 6 mål på Gotland , medan Gotland inte fick göra ett enda . det var förstås roligt att första matchen gick så bra , men roligast var det nog för oss på sidan ;D haha . efter en sisådär 3 eller 4 mål kunde man liksom börja andas igen . eller ja , allra allra roligast var att märta hjärtat gjorde det slutliga 6 - 0 målet och av målskutt att döma så var det nog förfärligt kul för henne :D !  



efter matchen så tittade vi lite på Västmanlandsgrabbarna och hälsade på stefan innan åkte vi till hotellet . väl där så checka vi in och kom fram till att det här var flera klasser bättre än kära idregården , haha . typ med hästlängder . efter det så gick vi in till stan och åt , hittade ett ställe som hette källarkrogen och där åt jag seriöst den godaste kycklingsalladen ever . huga , nästan olagligt gott ! efter det fick vi skynda oss tillbaka till hotellet och slänga oss in i bilen och köra tillbaka upp till hallen . ..
Västergötland stod för motståndet den här gången och Västmanland formligen sopade mattan med dom när resultatet till slut fastställdes till hela 8 - 0 . good work liksom !



080412 - DAG 2 , Västerbotten , Gästrikland & Uppland
12 april , SM:s andra dag , match nummer 3 , matchstart 8.00 - tack gode gud för alla sovmorgnar du ger . haha ! hade det inte varit för att det var just SM i Sundsvall så hade jag irriterats över att behöva gå upp innan 7 en lördagmorgon , men nu var jag knappt trött ens . inte hade jag kunnat sova nå speciellt bra heller , allt liksom vrids och vänds och känns varmt när man ligger och är nervös :P haha . hursom så pallrade vi oss upp och åt alldeles gudomlig hotellfrukost . yummi ! mer hotellfrukost åt folket . efter det drog vi till hallen , den här gången för att se Västmanland möta Västerbotten . där blev det nervöst vill jag lova , det var inte mycket som ville rinna Västmanlands väg där inte , det var stolpträffar , ribbträffar , bollar som rann precis utanför , mål som blev bortdömda och ja , typ allt hände . matchen slutade med förlust 7 - 3 , vilket inte var vad tjejerna och vi hade hoppats på . vinst där så hade gruppsegern varit klar och därmed också kvartsfinalplatsen . men nej , nu hängde allt på lunchmatchen . . .

. . . mot Gästrikland . nervöst förstås , men fortfarande lika roligt att se . matchen slutade precis som den skulle , vinst med 5 - 2 och tjejerna blev alltså klara för kvartsfinal senare på kvällen . glädjetjut !

efter matchen åkte vi tillbaka till hotellet , mamma och pappa slumra medan stackars jag var tvungen att plugga . blä för det , jag hade också velat sova lite ;D haha . efter det blev det mat , återigen på källarkrogen ( varför ändra på ett vinnande koncept ? ) men den här gången provade jag på en pizza fylld med oxfilé och bea . smarr smarr som ni förstår ! efter maten hade jag ont i magen , antagligen för att jag var mätt som en proppad ål , men förmodligen mest pga att jag var så pass nervös att det kliade i hela kroppen :P

vi åkte till sundsvalls sporthall och slog oss ner på läktarn tillsammans med folk som skulle visa sig bli en hejdundrans hejaklack ! Uppland skulle mötas och det var väl antagligen precis så nervöst som en kvartsfinal bör vara . 10 minuter in i tredje och sista perioden ledde Västmanland med 4 - 3 , men alla vet att precis vad som helst kan hända i innebandy , när som helst , och därför kunde man förstås inte andas . stämningen var alldeles galen , händerna sved och stämbanden gick typ av , men jösses vad roligt det var när slutsignalen kom ( även om de sista 10 minutrarna kändes som en hel oändlig evighet , haha ) och tjejerna insåg att de hade vunnit - en semifinalplats och minst en bronsmedalj ( som malin ohyggligt roligt påpekade i ett meddelande att hon skulle ha med sig hem ;D ) efter det så gick luften ur oss totalt och vi var väl formligen hösäckar med vidöppna munnar resten av kvällen , hehe , men ändå så åkte vi vidare till timrå för att se killarnas kvartsfinal , där gick det dock inte lika bra . med 8 - 12 på resultattavlan tog SM slut för pôjkarna där , trök såklart .



080413 - DAG 3 , Dalarna
söndag och semifinal mot Dalarna . matchen fick förmodligen sämsta tänkbara start när Dalarna redan efter typ 20 sekunder slog in 1 - 0 . det stod sig ett tag , men efter en stund så kvitterade Västmanland och bara någon minut senare tog de även ledningen . 1 - 2 var ställningen till Västmanland i periodpaus och då kändes det bra , då hade det varit god tid att blåsa av matchen och fastställa resultatet liksom . men nej , det går ju förstås inte . Dalarna kvitterade rätt tidigt i 2a perioden och tog sen ledningen också . sen vart det mål hit och mål dit och det kändes som att så fort Västmanland gjorde mål och var på g så hände nåt som gjorde att bollen helt plötsligt låg i helt fel mål . matchen slutade 7 -4 till Dalarna och det var många ledsna ögon från Västmanland vill jag lova . förluster känns förstås alltid dåligt , men jag kan tycka att förluster känns ännu sämre när det egentligen kunde ha slutat tvärtom . visst om man är helt utspelad och liksom verkligen sämre , men kul att åka ut pga tillfälligheter som egentligen kunde ha varit åt andra hållet . usch ! tråkigt tråkigt .

det blev final runt lunchtid och Stockholm tog hem det när de besegrade Dalarna . periodpausen var bra för då fick malin och resten av Västmanlandsflickerna ta emot sina medaljer och lyfta buckla :) stora grattiset till dom och av med hatten , det är minsann roligt som katten . ett extra största grattis till märta också förstås som gör mig sååå stolt :) hon är min stjärna <3 grattis märt .


080410

litteraturseminarie av flyga drake idag , det gick bra . jag måste verkligen uppmana alla er som inte har läst den , att göra det ! läs den läs den läs den , den är helt otrolig . usch ja , LÄS DEN ! idag vart vi även på det klara med vad vi ska göra när vi ska ha inledningen nästa onsdag , blir förhoppningsvis bra .

16.25 går bussen och då ska jag minsann sitta där . gud det ska bli så skönt . nåt annat som är skönt är att jag har ida - marie , seriöst så vet jag inte vad jag skulle ta mig till utan henne ;D stor kram till dig snutt !

ha en trevlig kväll 
i know i´m going toooooo

080409

inte långt kvar till sundsvall nu , gud så jag längtar . onsdag den nionde april tjugohundraåtta har varit ganska så ointressant och tröttsam tyvärr , men den börjar ljusna . hade föreläsning i morse och den var , sorgligt men sant , helt tvärkass och jag lärde mig verkligen ingenting av den . bara en massa babbel om uppenbara saker som man redan vet . sen skulle vi ha träffat studiegruppen , men tydligen så falerade det också ( ? ) och då hade vi inget annat på schemat än att gå hem . pratade en stund med mamma och efter det har jag tittat lite på tv och ätit mat . sandy ringde nyss och henne är det alltid lika trevligt att prata med , hon satt på tåget till syster c i gävle . mysigt dom ska ha :) själv ska jag inte åka tåg , jag ska läsa klart drakflygar´n och sen ska jag packa , för det kan nog bli så att jag blir tvungen att åka direkt efter skolan i morgon så det är lika bra att ha allt klart redan i kväll :) JAG VILL HEM

satt och velade lite , men bestämde mig tillslut för att gå och träna . step i kväll kvart i sju , ska bli himlans härligt må jag säga .

080408

tisdag och starten på ny skolvecka . ganska kort dag , slutade tolv och pratade didaktik dessförinnan . gick lite trögt till en början , men blev bättre sen när vi fick uppgifter . trodde vi skulle ha satt oss med studiegruppen idag , men det var två stycken borta från vår grupp så det får bli i morgon i stället , då ska vi planera vår inledning av flyga drake . jag har verkligen inte gjort nå vettigt idag överhuvudtaget känns det som , men det är väl skönt det också iof ? har läst några kapitel i flyga drake , men känner mig lite rastlös och kan därför inte riktigt koncentrera mig . det blir det förmodligen ändring på snart dock , för nu börjar det bli dags att sveeda om till träning . gôttans ! efter det och duschning så ska jag läsa lite mer och sen blir det te framför tv:n . i morgon är det onsdag och då är det bara en dag kvar till jag kommer hem igen . tjohej för det !

080407

usch , jag är oförskämt inaktiv i mitt bloggliv på helgerna har jag märkt . har liksom alltid en hel hop att ta igen varje måndag känns det som . haha . men det blir väl så i guess , skulle kunna anta att det beror på att vistelsen hemma tar all min tid ( som den så gärna får göra ) och jag trivs så bra där att datorn inte får någon vidare uppmärksamhet av mig överhuvudtaget . nåja , get to the point tänker ni säkert , för jag brukar kunna ha en förmåga av att börja svamla . . . och när det väl börjar så brukar det kunna fortsätta i något sorts oförståndigt oförstånd som inte ens jag förstår mig på . aja

sist det begav sig så var det dags för match nummer två för malin och flickerna i helgens cup . den vann dom också , och det ska gudarna veta , det blev en nagelbitare alltså . hugaligen ! stod 3 - 3 ett bra tag och då , som skjuten ur en kanon , formligen flyger malin fram , stänker in bollen i mål och fortsätter sin flygfärd ner mot golvet i vad som skulle ha kunnat bli en hederlig och supersvensk tv - puckshög . gudars det jublades ! det stod sig ett tag , men så kvitterade surahammar till 4 - 4 och det blev sådär nervöst igen . sen liksom försvann de flesta tankarna och jag , som annars brukar ha stenkoll på klockan , tappade bort den helt , men tror att det bara var någon minut kvar innan de slog in 5 - 4 , som sen blev slutresultat , och som klargjorde vinst ! skönt

pausen mellan match två och tre fick jag skynda mig hem och pyssla om till festskrud , hade ju ställt in mig på att jag skulle missa den sista matchen , men nu kunde jag ju liksom bara inte missa den . skyndade mig och var väl typ precis lika stressad som jag brukar när man ska fixa till sig sådär . ( hur kommer det sig att man alltid tror att man har mer tid på sig än man egentligen har ? och varför börjar man inte lite tidigare när man vet att man får stressa iväg i slutet ? ) skyndade mig tillbaka till matchen och missade bara den första minuten . . . men sen såg jag allt och tjejerna vann matchen , och cupen ! pokaler , vågor och ett stort grattis .

image87

märt prydde tydligen tidningen i morse också , på tre ställen - framsida , cup och länslag . extra mycket linslus över det ;D haha . kan förstås tycka att det är väldans kul när annat folk ( inte bara jag , mamma och pappa ) berömmer henne för det hon gör och idag berömdes det minsann . " Elfström var så klart nöjd med vad Per-Olstjejerna presterade och berömde samtliga tjejer. - Men om nån ska ha extra beröm så är det Malin Hellblad. Hon gör ett väldigt slitjobb och är en riktig klippa." YES INDEED , klippa var det ja <3

kvällen tog vid hos jossan , som bjöd på alldeles gudomlig mat och vi hade ohyggligt trevligt , hon och jag ;D haha . marie hade bandyavslutning och åt middag med laget på GM , men hon ringde när det var färdigt och vi anslöt oss till dom hemma hos sofia :) vidare mot gubben och min sko formligen fastna i trappen . . . TVÅ gånger , vilket förövrigt var kul . sjävla gubben var överraskande folktom och infriade inte riktigt våra förväntningar , men musiken var grym - precis som brudarna och kvällen .

igår var det länslagsmatch för märta i västerås och vi var förstås där i vårt sedvanliga följetåg . bra gick det och gudarna ska veta att jag längtar som en tokstolpe till helgens SM . det ska bli hejdundrans roligt alltså :)

image88


nu ska jag sluta med det här för det här inlägget känns typ tre mil långt . jag är i allafall tillbaka i karlstad nu igen , med längtan till torsdag och på väg in i duschen . och hon där till vänster ? hon är mitt hjärta .
GODNATT

080405

tidig lördagmorgon , men vad gör det ? jag får se malin spela innebandy , då kan jag gå upp extra tidigt . . . även fast det är lördag <3
cup i fagerstahallen hela dagen och första matchen vann de med redigt blygsamma siffran 4-1 , kunde definitivt ha blivit minst typ fem mål till från flickernas sida med tanke på hur många gånger det klinga i både stolpe och ribba , och hur många relativt fria lägen som missades . men vem bryr sig ? blev ju som sagt vinst i allafall och malin var mäkta asbra , as usual .

åkte hem , mamma knåpa ihop ananaspaj och den har jag avnjutigt nu minsann . yummieinmytummie , for real ! himmelskt gott vill jag lova . 13.25 är klockan och det börjar bli dags att dra sig iväg mot hallen igen , för snart väntar match nr 2 .

det smärtar en aning i mitt hjärta , för jag kommer antagligen inte kunna se den sista matchen . BUHU liksom ! men samtidigt så är anledningen till det att jag ska träffa ögonstenar som jossan och marie och då känns hjärtat lite bättre igen :) blir förmodligen till att trycka pizza med jos innan vi möter upp mary hos sofia . sen ska vi minsann storma gubben och vi ska ha kul kul kul !

HA EN BRA KVÄLL
i´m about toooooo !

     
¤ studentfest - kändistema - björnligan
¤ studentfest - 60/70/80 tals tema
¤ studentfest - kändistema - björnligan

<3

080404

hejhejhej , det är sjukt mycket fredag och världen jublar ikapp med mig !

honkade en sväng till gymmet efter uppvaknandet i morse och gud så det var skönt . jag var seriöst helt ensam och kunde därmed styra över volymknappen helt on my own och sjunga glatt till sånadär låtar som man tydligen kan hela texten till utan att egentligen veta varför . efter det så bokstavligen typ sprang jag upp till mormor & morfar , för där skulle det tillbringas tid med poff medan de andra var på begravning . där blev jag kvar i några timmar och efter det så gick jag hem och mötte pappsi som bytte däck på bil´n minsann . och det må vara så att däckbyte inbringar en liiiten gnutta vårkänsla ( eller vinterkänsla om det nu är det sortens halvår som ligger framför fötterna ) men ändå , inte sant ? det liksom fullkomligt signalerar att det är något nytt som står för dörren och tack för tor att det är kära våren som står där och ser välkomnande ut .

efter däckbyte och luftkoll så åkte jag och pappa in till stan och hämtade tre till av de böcker som mamma så fantastiskt har sett till blivit beställda och som låg och väntade på mig , väntar nu bara på två till . sen är de där , allihopa . bra . sen skulle vi förbi och hämta upp mamma och då skulle en av oss ta med hennes cykel hem , av någon helt främmande anledning så föll den lotten på mig och jag fick cykla hem med en cykel som inte var gjord för mina ben . haha , jag kände mig ganska rolig och la upp en himla speed och var typ hemma på tre röda .

kvällen har förstås varit familjemys med tacos , så ska det låta och sånt som hör till
JUST AS IT SHOULD BE

sen kan jag väl också lite sådär förbryllat fråga mig vem äppelkaj är och hur bumlan han kan bottna i en ananaspaj?
nu ska carina berg flytta in , jag måste se

080403

12.11 , torsdag , helg helg helg ! sköna känslan . idag var det inte lika roligt som i tisdags , antagligen mest för att det handlade om läroplaner och tyvärr är det faktiskt så att även fast det är jätte viktigt och även fast man verkligen VET att det är så viktigt som det faktiskt är , så är det inte speciellt underhållande att sitta och lyssna på i tre timmar , det är inte det ! sorgligt men sant . men hursom så har vi slutat och jag ska snart göra iordning lite krubb . efter det ska jag åka hem ! GUD JAG LÄNGTAR DIT , SOM EN TORR BLOMMA LÄNGTAR EFTER VATTEN . ska bli otroligt skönt !

tack för det
´det kan vara bra att ha kunskap om flyttfåglar om man får en finalfråga i jeopardy´

förresten så har KAU tillslut tagit sitt förnuft till fånga och rullat ut röda mattan till mig . trevligt morgonbemötande vill jag lova . ida - marie trodde att det var åt henne , men jag tog snabbt ner henne på jorden igen ;) hehe . nejdå , jag kan låna ut rödmattan till dig när som helst ! ;D


so you think you can dance?

jo tack , jag är nog rätt så hyvens ;D haha . nej men seriöst , sitter och kikar lite lätt på det och funderar mest över de svenska dansarna . kan lite kort sådär fråga mig varför de är med här när de redan är hyfsat kända dansare ? känns som om precis alla dansare från floorfiller är med här och så är tobbe med också . aja , kul för de liven förstås :) snart börjar grey´s och efter det blir det läggdags , är förtvivlat trött . längtar till i morgon , godnatt och en massa kramar .

080402

ganska roligt datum kom jag fram till alldeles precis , för om man delar allt med två så blir de varanda . 8/2 = 4 , 4/2 = 2 , 080402 , rooli . annars då ? jo det ska jag berätta . var föreläsning idag , 8.30 - 12 var det tänkt , men det vart mer typ 8.30 - 11.30 . teorier om lärande handlade det om och det var väl rätt intressant , men kändes lite utdraget ibland tyvärr . fort gick det dock ändå och nu sitter jag här och har precis ätit lite kyckling med ris . yummi !

solen sken in här för en liten stund sen och jag ska nog gå en sväng lite senare tror jag , sådär skönt innan kvällen . sen ska jag packa lite och så blir det kockduell och det väldigt givna grey´s också förstås . hoppas det blir lite tid till flyga drake också , den är bra !

förresten så har jag anmält mig till nästa års hinder och möjligheter också och förhoppningsvis gjorde jag precis som man skulle . jag var vääääldigt noga ;D haha . sådär noga som jag oftast är när det gäller dyngviktiga saker och typ dubbelkollar arton gånger . . . minst ! säger man förresten att man dubbelkollar även fast man kollar fler än två gånger ?

smackade duschdraperin

eller i bestämd form smackat duschdraperi . vad är det som händer liksom ? hur kommer det sig att duschdraperiet , ibland - notera ibland inte hela tiden , typ slimmar till sig längs kroppen och typ anfaller utan att rygga tillbaka när man duschar ? ni vet ibland när man var liten och satt nära tv:n för att det var roligt att se hur hårstråna drog sig mot rutan ( ? ) känns det . draperiet är hårstråna och jag är rutan . och det vill inte ge sig heller , kära nån , man får ju andnöd ! härligt att bli attackerad av draperiet i duschen liksom , skulle väl iof helst avstå från att bli attackerad överhuvudtaget . kvällens fråga : vad händer & är det bara jag som blir utsatt av detta ?

nu ska jag flyga drake
GOD NATT

tack

till kära mamsen som har varit alldeles förträfflig och fixat alla kursböckerna till mig hemma :) tack mamma <3 

Påsk i Idre , som utlovat

här är ett urval ( ett hiskeligt litet sådant , but still ) . . . bilder från påskandet i idre


           

* när det är kyligt så gör man vad man kan och hittar på för att få upp värmen , ( och behålla den )
* jag & märta på charlie´s
* after ski , medan det var bra
* rensafari på allmänna vägar 1
* jag & malin at the top

              

* pappa , mamma & jag på lodjuret , en påskaftonskväll
* malin på samma ställe
* pappa & jag stoltserar med våra översnygga överdragspris ;D
* IDRE
* malin

  

* sista dagen i idre , väldigt välkommen sol
* rensafari på allmänna vägar 2

frågetecken , men dock en helt glasklar helg

av någon fullkomligt outgrundlig och för mig obegriplig anledning har blogg.se inte bara varit segt de senaste dagarna , den har varit en hel del livlöst överhuvudtaget ! från i fredags tills nu , kul liksom . . . eller bara tröttsamt . helgen var givande , bra och fullkomligt underbar och därför ska jag delge er från i fredags till idag . håll till godo

080328 - FREDAG
i fredags befann jag mig som bekant vid station och hämtade sandy som trevligt , men aningen brutalt ? , kom fram till karlstad 10 minuter tidigare :) vi tragglade in på hemköp precis vid åhléns och köpte allt stuff som vi kunde tänkas behöva för kvällen och lördagsmorgonen , t.ex. tacobehövligheter , cola , choklad osv. efter det tog vi bussen upp till lägenheten och satte igång med tacosen på stört . gott som attan vart det och mätta som få blev vi också kan jag lova . efter det var vi fullkomligt briljanta och smartapostkod innan vi drog fram lastbilen med godis och tröck framför en massa let´s dance . vi höll våra tummar , ganska genemsamt , för tony the dalmas , men det räckte minsann inte . det gjorde väl förstås inte så överdrivet mycket att tina vann iof , hon var ju trots allt bäst på "sista dansen" som det så fräckt brukar heta i kretsar som kretsar .

kvällen blev sen , men var trevlig
´man åker ju mellan härjedalen och tandådalen´ - det vet väl alla ?!

080329 - LÖRDAG
tjugonionde mars gällde stan och där spenderades det pengar . med allt det som börjar komma till affärerna så gror längtan efter sommar med galen fart vill jag medge . krösamaja , jag vill minsann ha sommar nu! kunna glassa ute i solen , sitta hemma och kvälla på altan tillsammans med familjen , ta en glass och hälla i sig den så snabbt man kan för att förhindra att den smälter bort , gå ut utan att behöva bylta på sig med arton tröjor och termopants , ja ni förstår . sommar vore skönt helt enkelt .

fikade gott gjorde vi också innan vi drog oss tillbaka mot placet . vi pratade om utgång , men kom underfund med att vi gjorde oss bättre på bio i mysbraller och choklad en lördagkväll som den som stundade i lördags .

så bio var vi på alltså och inte nog med det , vi fick dessutom dela på extra stort säte och kunde känna oss aningen nygifta . . . typ . HAHA
innan vi åkte in till stan gick vi ner till teacher´s och åt en helt gudomlig kycklingsallad , så god att vi nästan missade början av bion . förstå smaken liksom !

efter bion satte vi oss på bussen igen , åkte hem och öppnade en flaska vin som gjorde oss , vindruvorna och godiset sällskap till sing-a-long . annars så bestog kvällen av en hop skratt och musik . vi återupplevde även bulgarienminnen och bekantade oss med svankryggar och en och annan lindsay , haha . gaaaanska bra kväll !

080330 - SÖNDAG
på söndagmorgonen vaknade vi något förvirrat & trött , sommartid - hur ställs den och vad är det som gäller just nu ? tiden fick vi efter tankeverksamhet ordning på , men det var väl typ det enda också ;D haha . åkte in till stan i relativ morgonfripp och mys , tog oss en glass i en solgnutta och sen kramades jag hejdå med sandy innan hon klev på bussen .

efter det gnola jag omkring på stan en liten sväng , egentligen bara för att fördriva tid ? , och efter det så gjordes inte så mycket vettigt av dagen inte . gick väl dock en promix i skönt väder och gjorde sånt där basic som disk och dusch . sen var det liksom mest söndagkväll .

080331 - MÅNDAG
kursstart , lärande och kunskapsbildning , glädjande gruppindelning och FEMTE JUNI PÅ SCHEMAT . fy tusan vad skönt , bara tio veckor kvar nu !

jag hade en bra helg , it´s a fact , och nu har det börjat nytt i form av både vecka , månad och kurs .

idag är det tisdag och första april ( dagen som egentligen inte heter första längre , utan typ : luraalladukännerellervarförintebarasåmångadukan - dagen ) . jag är inte så överdrivet förtjust i det datumet faktiskt . för dels så luras folk utan att jag överhuvudtaget märker eller förstår , och dels så misslyckas jag i princip varje gång som jag försöker luras :P hursom så innebär första april egentligen en hel del annat än lurendrejeri , t.ex. så var det den riktigt första dagen på nya kursen för oss idag . hade ny lärare idag och jag kan fullkomligt avguda henne , än så länge i allafall . helhärlig och sådär mysigt go´ att man bara vill nypa till i kinden och bjuda på godis . idag kom jag faktiskt från skolan ovanligt pigg och med ett leende . gud det kändes skönt ! har en känsla av att de här tio veckorna kommer gå typ lika snabbt som de allra första tio veckorna , och det vill inte mena liiite snabbt inte , de hann knappt ens existera och blir det så ? ja då är sommaren snart här . en stor bumlig kram för det ! nu ska jag diska och höja volymen några extra snäpp på stereon . 


RSS 2.0
Test