11 JUNI

måndag , idag har jag varit på seco & i söderbärke . jag & sandy tog studentkort & pratade om morgondagen förstås :P på vägen hem såg jag en världsbra sara wikström i en bil ( sötstrumpan har jag inte sett på daaaaaaar ) & nu på kvällen har jag mest packat hela tiden .

jag är & har varit makalöst seg med bilder , men studenten bjöd på ca 400 bilder & jag har faktiskt inte haft tid att lägga upp några . MEN , det kommer om en vecka . . . I PROMISE !

just nu så drar vi mest bara till BULGARIEN ;D

so long suckers .


9 JUNI

S T U D E N T E N

idag var dagen som man väntat på i ett helt liv & oj om den blev mäkta bra . egentligen så skulle jag kunna säga tusen miljontals biljontals överdrivet förträffligt för många ord , men det skulle ändå aldrig kunna förklaras . känslan var fan ren skär magi alltså & ja , hela alltihopa var bara bäst någonsin !

BILDER KOMMER SOM SAGT FINNAS PÅ http://ttess.bilddagboken.se & JAG KAN GARANTERA ATT DET TÅLS ATT TITTAS PÅ .

jösses , jag vill dela med alla , men framför allt så vill jag tacka alla som gör mitt liv så förträffligt bra , ljust & varmt . JAG ÄLSKAR , ÄLSKAR ER !

8 JUNI

S T U D E N T V E C K A

fredag & dagen innan allt som heter skola tycks ta slut . jag var inte i skolan idag , det var nog ingen . jag fick skjuts till söderbärke där jag umgicks lite med sandras föräldrar , syster & övriga släktingar innan vi åkte upp till ludvika . i ludvika hände det grejer , inte nog med att solen var förtjusande varm , SANDY TOG STUDENTEN också ! :) bra konstig känsla . tårar blev det , bra många tårar & jag var så glad över att få dela det med henne , powerpinglan ;P sen följde jag med dom hem på studentfirandet , mat , presenter , prat , skratt & sånt , & när klockan blev typ 17 så åkte jag med sandys mormor & kjell hem till fagersta .

väl här hemma så blev det snabb sveeeed för jag skulle till maries mormor & morfar & pimpa lastbilen med brudarna ;D fett mycket bra blev den & vi är extremt förväntansfulla inför morgondagen !!!

senare så kom det även släkt hit & allt är väldigt fullt upp så bilder har jag inte hunnit lägga upp än , MEN . . . det kommer finnas bra många på http://ttess.bilddagboken.se så titta gärna då & då . it´s worth it :P

GRATTIS TILL STUDENTEN SANDY
& så får jag absolut inte glömma att gratta bästa märta som idag avklarade sitt första gymnasieår . GRATTIS ! <3

7 JUNI

S T U D E N T V E C K A

igår var det nationaldagen & bortsett från att solen var fantastisk & att maten , glassen & jordgubbarna var superba så piska sverige island med 5-0 ! BRA

idag är det torsdag & vi tog lite sovis . gick till skolan vid 11 , plockade ur skåpen & lämnade in nycklarna . sen gick jag , jossan & marie till stan och mötte micca & lina . vi drog en lunch i det varma på vallonen & så skrev vi lista över vad som ska handlas till lastbilen & champagnefrukosten :)

sen trodde vi att vi gick hem , men jossan hämtade bilen & vi åkte till avesta . köpte lite stuff & nu börjar det kännas lite överallt :) vädret ser ut att hålla i sig ( PEPPAR PEPPAR . . . ) & vi ser enbart fram emot lördag för tillfället .

före lördag är det dock fredag & i morgon är det studentdax för sandylove . jag åker till ludvika med hennes familj & sen ska jag joina deras släktmiddag & firande :) sen blire tillbaka till beautytown ( ? ) & pimpa vår lastbil med björkar , ballonger & plakat . huset kommer vara fullt här i morgon & när jag har gått & lagt mig & vaknat morgonen därpå så är det fan studenten !!

image9

6 JUNI

S T U D E N T V E C K A

onsdag & sveriges nationaldag . men det är idag & igår var igår . först högbyn med BF , det var kul . sen studentfest med kändisar , det var bra bra bra & vi var hetast på placet ;D eller nåt , hahahaha ;P jag drog en hejdundrans gyllene tider vända med thomsson & den är bannemig värd att minnas , haha !

idag har jag mest varit trött , setat ute i solen & även lyckats somna . pratade ett bra tag med sandy också förstås & det är ju som sagt alltid lika givande :) om en vecka är vi förövrigt på sunny beach & steeeeker ;)

nationaldag idag ja , familjemys med grillning , glass & jordgubbar . det är fan kvalitét !


B J Ö R N L I G A N



fler bilder finns på http://ttess.bilddagboken.se

5 JUNI

S T U D E N T V E C K A

tisdag . idag har det som sagt varit aktivitetsdag för the entire BF . visade sig bli rätt mycket roligt faktiskt :) jag tänker inte rabbla allt för då missar jag studentfesten i kväll ;P men ja , vi var hot dogs & vi var rätt så bäst !

vi körde fyrhjuling & go - kart på slutet & det är förstås galet snyggt .

nu har jag kommit hem & även fast jag verkligen försökte ha så mycket kläder på mig som möjligt för att inte få nån ful äckelbränna som förstör klänningen på studenten så bränns det på mina armar . nu ska jag ta en dusch , sen ska jag på med björnligan - outfiten , sen drar jag till josie & sen blire förkrök på skolgården . det kommer bli braaaaa !

förresten så hade vi ett sentimentalt ögonblick efter hamburgarna . gunnar tog med oss 3or bakom ett hörn & delade ut studentsångspapper , en tår i ögat blev det , eller typ tre .

TJA


4 JUNI

S T U D E N T V E C K A

studentveckan är kommen , studentveckan är här , studentveckan är snygg , studentveckan är vår ! börjar med måndag , precis som veckor alltid brukar börja . idag var vi lediga från skolan , men i vilket fall så var vi där ändå . vi pratade student & fest i morgon , men framför allt så dansade vi & blev lagomt pepp inför det som kommer på lördag . med skräckblandad förtjusning så mår jag bra med en ovetande känsla i magen . det är nu allt händer & det är nu det snart tar slut . hursom , än är vi inte där & jävlar om vi ska njuta av det som är kvar :)

efter skolan så kom sandy hit & vi drog på en gång iväg mot avesta . vi tänkte shoppa men det fanns inte så mycket att hänga i gran inte . en klänning blev det dock & lite stuff till bulgarien ( som förövrigt händer om bara en vecka ! ) . fika blev det också & sandy är så klart alltid min pärla .

bra dag , trevlig dag , men nu har jag fått ett värmefläng & får mest panik över att det känns som att allt klibbar . jag tänker gå ner & duscha & sen ska jag nog hämta märta .

i morgon gäller aktivitetsdag i högbyn för hela BF & på kvällen är det bra mycket studentfest med bra fräscht kändistema . vi är laddade & tänker baskemig grilla på skolgår´n . TJING



2 JUNI

det har hunnit bli ny månad & det gillas såklart . igår var jag i ludvika & kollade på sandys bal , hon var ljuvlig som en lilja förstås & jag var som alltid väldigt glad över att se henne .

idag har jag legat ute i solen & tagit det lugnt , pratat länge med sandy & handlat tändvätska & beasås med malin . hade tänkt att jag skulle hjälpa mamma & pappa med att måla staketet , men det blir tydligen i morgon :P

NÄSTA HELG ÄR DET STUDENT & DET ÄR FORTFARANDE LIKA OFATTBART

sverige spelar förövrigt mot danmark , just för tillfället är det paus & sverige leder med 3-1 . jäääla stabilt !

´your beauty is beyond compare´

RSS 2.0
Test