cirkus scott är ingenting i jämförelse

för det här var vår överraskning åt mamsen minsann :) snygg var den och helt ok i smak också för den delen . dan´ har varit bra , även om saker som stavas som tekniska inte riktigt har gått våran väg . men orka bry sig ? nu är det typ fixat i allafall så nu lägger jag inte ner mer energi på det ;P vad skulle vi ta oss till utan pappa alltså ? ojoj :P

nu tror jag bestämt att jag säger tack och hej för en sisådär två veckor framöver . det stundar semester och det ska bli obeskrivligt härligt . jag längtar till vi har packat in allt i bilen och börjat rulla , är det semester på riktigt :) ta hand om er nu mina små . . . hörs i augusti :)

puss & kram





efter regn kommer solsken , på tv eller i verkligheten ?

Vissa dagar , typ sånahär när det regnar , skulle det sitta fint med gossip maraton . yes indeed . 1 september är de tillbaka de rackarna . thank god !


i ett världshörn kanske

Brolle - Jag är född i en liten by
helt klart en fullständigt helhärlig låt



GODMORGON , DET ÄR LÖRDAG

x2000 ? snarare 7

herreguuuuuud , shame on me . jag har tänkt och tänkt och verkligen tänkt att jag ska pallra mig in här och skriva flera gånger varje dag sen sist , men det liksom kommer saker emellan som gör att man inte hinner . ni vet hur det är och det är så det har vart .

i tisdags så åkte jag och malin till stockholm , vi gjorde en heldag och det var trevligt som attan , även om fötterna och benen tyckte att det hade räckt med en halv dag . hon är något extra hon , majsan lillan :)

   

igår var det onsdag och då fyllde älskade mamsen år . eftersom hon är i finland tillsammans med pappa så blev ju inte firandet som det borde varit , men finstämd ( med reservation för ordet finstämd ) morgonsång i en telefonlur fick hon i allafall . firandet ? det tar vi i morgon ;) annars så var gårdagens onsdag , men herregud det är ju fredag idag , då var det verkligen inte onsdag igår , gösta , mitt huvud är verkligen inte med alls längre :P möjligtvis att jag lämnade kvar den på stockholmsbussen ? maybe maybe . nåja , onsdagen var typ onsdag bara . vi gjorde inte så överdrivet mycket för kroppen var fortfarande trött :P hahaha . vi tog oss dock en långpromenad framåt eftermiddagen och det var minsann skönt .



IGÅR , var det torsdag , och den var fullspäck . vi gjorde typ allt och det tog ut sin rätt vill jag lova . orka berätta överhuvudtaget liksom ? nej , typ inte :P men jag har nya linser nu i allafall , och sjukt långa armar ? ;P jag provade göra en alldeles ny och komplett maträtt igårkväll också , den blev uuuurbra kan jag tycka . kanske att jag inte är helt iq - befriad i köket ändå ? ;P hahaha .

var det fart och fläkt igår så var det ingenting mot vad det har varit idag . vi bestämde oss för lite överraskningsstäd av huset innan mamma och pappa kommer hem i natt och det tar bannemig mycket längre tid än man tror . mellan det har vi handlat , diskat , tvättat , strukit , tvättat , strukit , diskat och pausat för mat , sjukt god mat i might add . och vi klämde även in en extra extraordinär och ovanlig grej för att komma från oss , men med risk för att mamma hinner läsa det här innan det är dags så låter jag det vara oskrivet ;D
idag ska vi även säga ett grattis till papsen som har namnsdag idag <3

nu ska jag hoppa in i duschen , sen ska vi baaaara lata framför en film med lite chips . för det var katten längesen . godnatt

semesteeeeer

jajajajajaja , äntligen ! har varit som en död råtta på villovägar de senaste tre dygnen och jag är såå glad att det är över nu . nu har jag bara fyra skift kvar på seco , måndag till torsdag i veckan med nummer 33 , och det går faktiskt an , för nu har jag semester :) var så ofantligt skönt när klockan slog om till 06.00 i morse och vi fick springa därifrån , nu hoppas jag slippa tolvtimmars natthelger i mitt resterande liv . been there , done that liksom . det räcker för mig :P har knappt sett ljus och andats luft på tre dygn heller känns det som , därför har jag och malin varit ute och promenadat en stund idag . dessvärre lider jag av en from av jetlag skulle man nog kunna säga , för jag är inget annat än seg i hela kroppen idag . ont i magen har jag också , usch , allt blir felställt när man jobbar såhär :P galet . nog pratat om jobb , jag har ju semester för sjutton gubbar ! ( kommer förmodligen påpeka det minst en gång till innan jag säger hej för idag )

mamma och pappa är i finland nu dom , hos mormor och morfar i sommarstugan . allt hade gått bra och det var skönt att höra :) jag och malin gjorde iordning burrito som vi tröck i oss med välbehag ( jag skulle seriöst kunna äta det varje dag i en hel vecka , haha , sjukt gott ) och efter det har jag duschat , och nu även hon . i kväll blir det tv - titt och ganska tidig läggdags , för i morgon ska vi upp i ottan minsann . då ligger stockholm vid våra fötter , och det ska bli bra kul att kliva ut :)

JAG HAR SEMESTER
hej

080711

idag har jag typ panik . tolvtimmars natthelgen stundar och jag vill verkligen inte dit ! förstår inte hur jag ska klara mig igenom det där :P bläk . i morse var jag till stan , beställde nya linser på synsam och gjorde en ganska onödig undersökning samtidigt också . ögonen såg bra ut sa han , bra sa jag :P efter det gick jag upp till mormor och morfar och kramades hejdå eftersom de flyger till finland i morgonbitti oc hdå lär ju jag knappast vara kontaktbar :P haha . ringde nyss och bokade bussresa för mig och märt till på tisdag . stockholm en dag , lär kunna bli kanonbra :) snart är klockan två och då får malin semester , pappa också för delen , mamma får däremot vänta till halv fem . själv får jag som sagt vänta till måndagmorgon , märker ni hur synd jag tycker om mig själv ? haha . pappa tänker starta grillen i allafall så jag hinner med lite sånt den här helgen , lär ju mest bli frukost för mig i morgon och på söndag liksom . fy katten ! allt blir omvänt och inte alls trevligt . semestern däremot , blir trevlig :)

genom dagens kändisfönster ser det ut som att  Mary-Kate Olsen återigen är ute på hal is . rykten säger att hon förtär en extrem mängd alkohol nu efter att Heath Ledger dött och ska däför nu vara påväg tillbaka till rehab?

080709

godmorgon , jag börjar med mitt första av två eftermiddagsskift idag och börjar alltså inte förrän klockan slår 14 . känns skönt att man har fått sova ut lite nu i allafall :) två eftermiddagar kvar plus de där tre tolvtimmars nätterna , sen är det semester . guuuuud så skönt det ska bli :)

vi gick runt eskiln igår i allafall , det gick inte så vidare värst bra , men vi glänste nog allt på några frågor , märta och jag ;D haha . efter det gick jag och mamma hem , det var skönt för vädret var härligt . sen blev det allsång och morden i midsomer , där mördarn på riktigt var helt grotesk och psykigt läskig ! åt glass med jordgubbar gjorde vi också , mäktigt gott ofcourse ;D

ha en bra onsdag och for the love of god , ta ett klick på en helt fantastisk och underbar låt


joan armatrading - the weakness in me
PUSS & KRAM

080708

nu har jag precis kommit hem från stan . jäkta hem som en idiot , blev trött i benen , böt om och cykla ner i ilfart till stan där jag skulle träffa jossan och marie . känner att det låter som jag klagar , men nej , det var verkligen värt att idiotjäkta , bli trött i benen och aningen småflåsig för jag har haft en helt fantastiskt härlig stund med de töserna på vallonen :) jag saknar de nå enormt och jag trivs väldigt bra med att vi kommer kunna ses bra mycket mer nu när jag har flyttat hem .

när jag ändå är inne på ämnet som handlar om att sakna så måste ju bara ida - marie nämnas . idag när jag höll på att städa undan för att sluta jobbet så spelades lipgloss i radion . för det första så spelas den typ aldrig , och för det andra så är den inte ens bra , så jag kunde bara inte sluta småfnissa lite för mig själv . det var nämligen våran streetdance - låt när vi hade gestaltningsveckan i höstas och gjorde vårat makalöst härliga dansmedley ;D haha . helt galet rolig vecka och jag förstår nog fortfarande inte att ida- marie inte kommer vara på samma skola som mig till hösten . det kan inte annat än smärta :/ men hon tycks i allafall må bra och det glädjer mig :)

idag är det tisdag och det är ännu inte bestämt om det blir eskilnrunda eller inte , allsång blir det i allafall , det är alltid säkert .

genom dagens kändisfönster rapporteras det att världen fått två nya tillskott . igår morse så fick Nicole Kidman en dotter ( hennes första biologiska ) tillsammans med karln Keith Urban , hon har ju sedan tidigare två adopterade barn tillsammans med Tom Cruise . och som om det inte vore nog så fick även Matthew McConaughey senare på eftermiddagen en lillparvel tillsammans med sin Camila Alves . Nicole och Keith fick alltså en liten tös , som ska heta Sunday Rose , medan Camila och Matthew fick en son som ännu inte har fått något namn . vi säger hej till dom och välkomna till världen .

080707

idag är vädret helt hutlöst opeppat . vart är sommaren liksom ? ofta man ska behöva frysa i jacka mitt i juli ? det har liksom helt slagit slint . tydligen är det det här som kännetecknar svenskt väder these days , tröttsamt . hoppas dock på förbättring , för det är väl hoppet som överger en sist , är det inte så man säger ? jag kör på det i allafall :)

jag har precis påbörjat grisveckan och att det skulle vara nå speciellt förväntansfullt kan jag väl i ärlighetens namn inte påstå . men jag tänker bita mig fast förstås och ge järnet tills klockan slår 06.00 på måndag morgon för då mina vänner , då är det semester ! :D shit vad gôtt .

innan det blev måndag så har det förstås , på sedvanligt vis , varit helg . den har jag lite hafsigt spenderat i karlstad . kom på sent förra veckan att det typ var den här helgen som vi hade på oss att på riktigt städa ur lägenheten , spackla igen hål och sånt där tjafs som t.ex. fönstertvätt osv. osv. så då drog vi oss minsann , en tidig lördagsmorgon . mamma och pappa släppte av mig och malin på stan , medan de åkte till lägenheten och städade . ja jag vet , det låter helt fruktansvärt , men det var faktiskt dom som kom med förslaget ! jag är inte så hemsk egentligen , att jag låter mamma och pappa göra skitjobbet liksom . de är förstås helt underbara i allt de gör och jag kan inte i ord beskriva hur mycket jag älskar dom ! ( kan ha gjort texten ganska osammanhängande , men det var det som strömmade liksom ) . efter det åkte vi till hammarö , där vimla maja och ida ut mig och malin i husvagn och ni må tro vi sov där också :P bra som attan i might add ! innan det hann vi med en del sing star , god mat , choklaaaad ( mumma ) och lite annat smått och gott . fanns förstås saker som var raka motsatsen till smått och gott , det kom t.ex. ett ganska groteskt åskväder mitt uppe i allting och det var inte så mysigt . och när jag och tjejerna åkte in till skoghall så öste regnet , det var inte heller så mysigt . men roligt hade vi , och säkert de människor som såg oss springa omkring i det där regnet också ;D haha . igår var det söndag , då åkte vi mest hem .

det är sjunde juli och vi passar på att säga grattis till jimmy jönsson som fyller 20 år idag :)


från förra årets midsommar när jag träffade på glitterdivan i bärkeparken
grattis j !


080704

idag har det varit övervägande soligt och fint , då tänker ni säkert att jag har legat ute och pressat ? men nejdå , icke sa nicke . blev 1 timme och 45 minuter ute i solen bara kanske , lite sådär på morgonkvisten , för sen gick jag in och diska medan märta torka . efter det stack vi ut och sprang , jag formligen dog ! andningen fanns inte där överhuvudtaget och jag väljer att tro att det berodde på att jag glömt ta min medicin i morse och inte att jag bara helt lätt och slätt har helt grotesk kondis , för sådär trött var det längesen jag blev ! hur som så blev det bättre när jag kom in och grabba tag i inhalatorn eller vad det heter , puffen som jag döpt den till . för tillfället åskar det i min mage och den kan knappt bärga sig för det luktar så otroligt gott , och grillat , här utifrån . efter det ska jag vältra mig i jordgubbar ! mumma för sjutton gubbar :)

genom dagens kändisfönster kan världen rapportera att den brittiska modellen paul sculfor , som tidigare var tillsammans med jennifer aniston , nu efter tre månader har flyttat in hos cameron diaz .


målarfärg eller bara plural ?

nu är jag precis hemkommen från en alldeles ypperlig sommarkväll med puffran . jösses det här var välbehövligt . vi drog oss iväg på promenix in mot västanfors , där gjorde vi ett pitstop på carlos och lät en varsin dynggo´ kycklingsallad slinka ner innan vi tog en längre promenadvända hem igen . det är så ohyggligt skönt att känna att solen värmer även fast det är kväll och man känner sig sådär fri och oproblematisk . den känslan kan inte vara annat än skön . jag ska förresten även tillägga att det finns inget , som konkurrerar ut en iskall cola . iskalla color ( color ? färg liksom ? vad knepigt , för visst måste man väl skriva colai plural så ? nåja ) de spelar i vilket fall i en helt egen division . om 55 minuter slutar märta , godnatt .

a fool in love

tydligen så fick jag en såndär re-crush on the hives i morse för nu sitter jag och kikar på flertalet hivesklipp på youtube och det är fortfarande helt galet . pelle kan vara stencool och kungen av kommentarer , men han är inte den enda . ett litet , ack så litet , axplock kanske ?

"this is a b-side for us , for other bands it would be a single"
- pelle

"klappa så får ni godis"
- niklas

"i´m so glad that 90 000 of our biggest fans showed up here today to see the hives play and get some other bands too in the bargain"
- pelle

Bjuder på Walk idiot walk , från en konsert någonstans i världen

080703

solen är här idag , tack för det ! sandra kommer hit ikväll och det ska bli såååå roligt att träffa henne :) dessutom ska vi våldgästa en random pizzeria här i stan , ni lär kunna höra att det låter bra . märta har sista skiftet för veckan idag , i morgon är vi lediga båda två alltså . gooodii !

genom dagens kändisfönster väljer jag att ge er lite av ett urplock från en chatt med The Hives trummis Chris Dangerous .    

Mia:
Vilket band skulle ni vilja turnera med och varför ?
chrille: AC/DC, för att dom är sjukt bra. Har gjort tre gig med Stones, det var också en dröm som gick i uppfyllelse.

Mimmi:
Hur var det för er när ni gick i skolan?
chrille: Vi var omtyckta av tjejerna för vi var coola men hatade av hockey pojkarna för vi var coolare än dem.

R: Brukar du få träningsvärk i armarna dagen efter en spelning?
chrille: När vi är på turné har jag någon slags kronisk träningsvärk i nästan hela kroppen. Jobbigt som stryk att lira trummor i detta band!

Miro:
Kommer det bli några fler spelningar utöver where the action is i Sverige i år?
chrille: Hultsfred, peace and love och Kirunafestivalen förutom den har vi bokade. Det är det mesta vi gjort i Sverige på bra många år.

Johnny Rocker!:
Tjaa, har en enkel fråga och den lyder.. har hört att ni ska lägga av är detta sant? och varför när ni är så grymma!?!?
chrille: Här läggs inte av det minsta! Och vi är grymma för att vi försöker mer än de flesta. Och är bättre helt enkelt.  

Anish - London:
Hur känns det att er konsert sänds på nätet i 39 länder från och med i dag? /Anish - MSN i London.
chrille: FANTASTISKT!

evelina:
efter konserter brukar ju kändisar ha fest på sina hotellrum, har ni typiska sådana fester där dom slänger ut tvn på gatan?
chrille: Nej du det känns bara onödigt. Vid tillfällen har vi dock tyckt att det varit väldigt kul att möblera om...

sven:
hur kom ni fram till namnet The Hives?
chrille: Satt i Dr. Matts källare och slog i en ordbok och vipps där stod det: The Hives!  

STHLM Steffe:
Har Fagersta den magiska Aora jag fått för mig? eller har de bara ett bandylag som sliter och kämpar? kan du åka skridskor?
chrille: Mest slit och släp på bruket och bandy plan är jag rädd för. Men visst skrinnar jag.  

Emma:
Hur stora är ni i USA? blir ni igenkända på stan och sånt där?
chrille: Ja visst är det så, där är folk också besatta av att träffa kändisar och så så det går ofta till överdrift.  

observera svaret som säger att de turnerat tre gånger med stones och förstå sen deras storhet . nu har vi även fått veta att sverigeturnerandet utökats med en spelning på grönan sista augusti . gösta det skulle vara roligt ! men roligast skulle det vara om de ville komma hit och konserta för oss fagerstabor en gång till ! :) hives spelar i egen liga va ? typ så ja .

080702

sådärja , nu är jag äntligen lite ledig igen . det här sista nattskiftet var bannemig plågsamt alltså och jag fattar inte hur jag ska klara mig igenom den där tolvtimmars natthelgen som kommer nästa gång . gaaaaaaah ! helt galet . nåja , hursomhelst så hade jag sjukt svårt att hålla ögonen öppna i natt och det var mäktigt skönt att slänga sig i sängen när jag kom hem i morse . nu har jag precis varit lite hushållig och diskat och sen har jag inga planer . jag ska förmodligen bara dega , och äta :P

tipspromenaden gick inge bra igår , fall ni undra . allsången var dock bra , uggla tycks ösa med verkligt stora bokstäver .

genom dagens kändisfönster fokuserar vi på vår kära serena van der woodsen , eller blake lively som hon heter i verkliga livet . tydligen ryktas det om att någon/några anser att blake är den nya paris hilton och det gör inte att blake blir till sig i trasorna direkt . hon tycker att de inte kunde vara mer olika och att hon inte gillar att jämföras med någon , av någon som inte känner henne . blake tar inte jämförelsen med paris som en komplimang .


här ses blake lively med sin kära penn badgley på gatorna i new york

080701

dags att säga hej och välkommen till ett förhoppningsvis soligt och varmt juli . dags att säga godmorgon till mig . nattskift nummer ett avklarat och bara ett kvar innan man får vara lite ledig igen . gick ganska bra även fast jag var helt hutlöst trött redan innan jag åkte dit . tiden mellan två och fyra i natt var den tid som var drygast , för den stod typ still ärligt talat . men när klockan blev fem så gick det lättare för då visste man att man snart skulle få åka hem och lägga sig . kan garantera att jag la mig direkt . sovit som en stock har jag gjort också , tills jag vaknade nu , för några minuter sen . och inte har jag hunnit träffa malin nå sen igår heller . hon har nämligen eftermiddag den här veckan och slutar när jag börjar och börjar när jag fortfarande sover . omsprunget det kan bli ibland .

ikväll blir det förmodligen eskilnrundan och allsång innan jag återigen drar till jobbet . hoppas den här natten går snabbare .

genom dagens kändisfönster skvallras det om att lindsay lohan har en hemlig syster ? tydligen så finns det en christy horn som påstår att hon varit tillsammans med lindsays pappa michael och tillsammans fått en dotter som idag är 13 år och lyssnar under namnet ashley . det tycks aldrig sluta storma runt linds .




RSS 2.0
Test