time to go huh ?

yes indeed , nu är jag färdig med allt . har laddat iPoden också för gissa om den ska ljuda i mina öron tre timmar i sträck nu snart . tack du goda för det , terapi för sjutton . bra terapi . nej , det är dags alltså , nu stänger jag ner det här , signing out . have a nice evening , i´m sure going to .

<3

080131

helg helg helg , ÄNTLIGEN HELG!! gudomligt skönt vill jag lova . föreläsning om barnkonventionen i morse , inte speciellt intressant faktiskt . liten besvikelse faktiskt . trodde det skulle bli bra , men kändes bara förvirrat . töl . föreläsning en gång till efter en något helstressad rast och i början där så kände jag mig faktiskt relativt främmande pigg , men det dalade igen efter typ en timme , förstås :P men då var det ju nästan slut så ja . . . det gick väl an till slut . nu är det ju klart och vi har tagit helg! :D

har precis ätit upp mina snygga tacorester från igår och de smakade precis lika bra idag . ska packa färdigt , diska och småstäda lite också innan jag drar mig ner mot stan .

dagens ros: ida-marie förstås , utan tvekan . dels för at jag fick helsöta födelsedagskortet , men mest för att hon alltid bringar sol i min vardag .

tacosmarr och svettdropp

skulle kanske inte vara så gott i nån sorts gemensam blandning , men det är för himla härligt på skilda håll . träningen var hel bra och det var jobbigt som katten vill jag lova , men ohyggligt skönt förstås . gick hem och duschade och efter det fixade jag som sagt ihop lite tacos , herregud vad gott , seriöst . jag skulle lätt kunna äta sju portioner till , typ ;P har dock sparat lite så jag kan fylla en matlåda i morgon som kan dyrkas upp när vi slutar i morgon och innan jag ska ta bussen hem . just nu ska jag titta på roomservice , för det har faktiskt börjat redan . har alltså absolut inte tid med detta som ni förstår . hej

080130

hej igen och ett välkommen till ännu en strålande och vit vinterdag i detta ganska kalla karlstad . vaknade upp i morse , tittade ut genom fönstret och fick väl en smärre chock skulle jag nog vilja påstå . det var totally vitt på precis hela backen . . . hallå , sen när liksom ? lär ha snöat hela natten och det har fortsatt hela dagen . hade dock avtagit nu när vi slutade . visst , det är jättemysigt med snö och jag älskar vintern , men inte så speciellt mycket när den inte kommer i tid ! gaaah . jag trodde vi gick mot vår nu jag , so wrong so wrong .

föreläsning i morse , handlade om nätmobbning , nätmobbing ? alltså allvarligt , kan nån säga hur det ska skrivas och sägas ? har pratat om det med flera stycken men det känns inte som att nån egentligen vet . . . man skriver typ med ett extra n varannan gång typ :P mobbning , mobbing , mobbning . . haha . aja , skit samma . det var faktiskt rätt bra , men det kan inte hjälpas att huvudet gör ont så tidigt på morgonen . sen var det lunch och vi åt den i ett framträdande på en tiny scen i gläntkanten . sen var det so igen och nej , det känns faktiskt inte så speciellt givande . återigen så sitter man och skriver och skriver , men förstår egentligen inte så mycket . fast vad vet jag , förhoppningsvis så fastnar det i allafall och kommer fram när man behöver det . i sure hope it does . slutade kl 14 och traskade ner till kronoparken på en gång , hämtade ut mina böcker på posten och nu kan jag "äntligen" börja läsa . hum , definiera ordet äntligen i detta sammanhang , tack .

blir träning vid 17 , i´m looking forward tooooo . sen ska jag trixa ihop lite tacos , kolla på roomservice och packa . för i morgon kommer jag hem igen . 16.25 går bussen , 19.20 står någon och väntar på mig i västerås . puss

natti

har kollat på gossip girl och 50 first dates , de var bra båda två minsann . nu går jag definitivt och lägger mig , godnatt .

080129

toktråkigtisdag , faktiskt . har nästan inte ens nåt att kommentera idag , då kan ni förstå . orkar liksom inte , mitt huvud är totally . . . fullt , snurrigt , tomt , nåt . gudars! har haft en och samma lektion precis hela dagen och det hjälper faktiskt inte att vi har en bra lärare för det här var galet i vilket fall . prat prat prat , ett ständigt tänk och ett helt ofattbart konstant skrivande . ibland kan man tro att skrivkramp är nåt som bara sägs när man är trött i skrivhanden , men nejdå , det finns och det är mång-gånga konstaterat . vi fick iof sluta tidigare och det är förstås lika positivt som alltid , ida-marie och jag hade även helbra samtal om både lägenheter och hus både innan , efter och mitt i alla "nya" inredningskataloger . trevligt indeed . har jag nämnt att jag är trött ? well , I am och shit alltså , just nu är det någon som är helt grotesk på tv:n , usch! jag måste seriöst byta kanal . på torsdag åker jag hem , jäppjäpp .

080128

herregud , jag insåg precis att januari snart är slut . tiden går fort fort minsann , hela tiden . måndag och ny skolvecka , idag faktiskt med en ganska så skön start . jag kom i säng ganska tidigt igår kväll faktiskt och sov som en stock i typ nio timmar , det var galet skönt , men ändå var jag förstås en zombie hela morgonen . hade sovis till 10.30 och det uppskattas förstås varje gång . träffade de andra vid selmatrappan och vi satte igång typ direkt . träntränträn och sen lite "fika" med en apparat som inte gillar pengar och sen iväg till seminariet . vi spelade teater och försökte visa familjeförhållandena i bonde- , borgar- och dagssamhället och vi fick positiva kommentarer efteråt , vilket kändes bra förstås . gjorde även några värderingsövningar och hade diskussionsfrågor , sen var det över . lektionen blev inte riktigt lika lång som den var tänkt och det smärtar ju nå fruktansvärt , eller typ inte . kom hem , åt och drog ner till stan . hittade lite , men fördrev mest en del tid . åkte tillbaka hit , böt om och stack iväg och träna . . . jösses , det var gudomligt skönt , men jag vill ha ett par nya skor :P nu har jag duschat , ätit banan och flashat till några mackor som sen slunkit ner i min mage . gôtt . nu småkikar jag lite på american idol , mest bara för att det typ inte finns nåt annat att titta på , sen går jag nog faktiskt och lägger mig , för jag är trött och morgondagen blir kämpig . ska plinga hemåt först också bara , godnatt .

back in buisness

typ . är tillbaka i karlstad nu och egentligen inte så värst pigg på att skriva något här överhuvudtaget , men jag känner väl någon sorts plikt eller nåt , min plikt . nåja , om jag slutar tänka så går det fortare . det brukar kunna visa sig så ! sist det begav sig så var vi på väg över till moster för fika , dit drog vi och träffade henne , jan-erik , stefan , mormor , morfar och en ständigt sovande lillprins . & så lucke förstås . var trevligt ofcourse och när vi gick därfirån så gick vi i princip bara hem och stack iväg igen . fast innan det hann jag kramas med sis en stund också , för hon följde minsann inte med till örebro , de skulle ha filmkväll . örebro ja , det var dit vi åkte , först en sväng till farfar och birgitta och sen invillandes i stan efter busslet . det var inte så speciellt svårt , för pappa alltså , jag hade säkert kört vilse , och det gick rätt fort för oss att hitta . sen kramades vi och vinkade och sen såg jag mamma och pappa bege sig av hemåt . känns ganska avigt när vi åker åt motsatt håll , usch !

jocke hämtade mig vid station och skjutsade upp mig , tacksamt och uppskattat minsann . nu är jag fasligt trött och vill mest bara gå och lägga mig . tror jag gör så . har lite sovis i morgon , det är bra . får träffa ida-marie i morgon , det är ännu bättre . godnatt

förresten
så vill jag lite sådär ivrigt och barnaktigt påpeka att jag faktiskt vid den här tidpunkten om precis en vecka , har varit tjugo i flera timmar ! :)

080127

den här dagen kommer garanterat ha känts grymlång när jag går och lägger mig ikväll . väcktes innan kl 6 i morse , observera innan , för malin skulle spela match i västerås . det är kul att matcherna ligger så tidigt i en stad långt bort när det faktiskt gäller en så kallad damnivå , tänkvärt och alltså lika kul varje gång , eller kanske inte . skit samma , vi var där kl 8 i allafall och matchen slutade i förlust . tråkigt förstås . åkte hem , har precis ätit och klockan är bara 13.27 . egentligen brukar det här kunna sammanfatta en hel dag annars och nu har den knappt börjat , om det skulle vara normalt förstås . för i min värld är det inte särskilt normalt att gå upp innan 6 på en söndag . eller ja , normalt och normalt , välj vad du vill . jag sover helst !

nu ska vi över till moster och fika lite , mormor och morfar ska vara där också , plus en till paj förstås . jag är tillbaka i karlstad i kväll , ´til then . tja

080126

det är lördag och jag har haft en enastående bra dag . pappa kom upp och väckte mig strax efter tio för då åt vi lite familjemysfrukost , efter det tog jag mig en dusch och efter det så stog sandra i dörrn . glad blev jag minsann . vi tog oss en trask till vallonen på en gång och vi la beslag på ett av de bord som överhuvudtaget fanns kvar . folk tycks kunna förvånas över att jag ännu inte har lärt mig dricka kaffe , men det kan jag egentligen inte förstå . det hör väl inte hit iof , men det kan se kul ut när jag är och fikar med folk och fortfarande lever kvar i en kartongfestis med rött , flashigt och en hel skopa vuxet sugrör . haha . nåja , slutsnackat . hade en galet trevlig stund i allafall och vi hade säkerligen setat kvar där fortfarande om det inte vore för det att de stängde . haha , kul att vi alltid ska vara sist överallt och kul att alla jämt vill stänga när vi kommer . "eller jaha oj , har ni stängt?" haha , kan ligga på tio-i-topp listan över pinsamma grejer alltså . inte ens ett blomköp klarar vi av ;D haha . men däremot så kan vi prata och då skiter jag i att vi inte kan köpa blommor , för shit , våra prat är bra och alltid lika välbehövliga . vi skulle nog kunna prata till solen slocknar om vi fick chansen , i don´t doubt it , och jag tycker seriöst att vi ska utomlands en gång till :P

nu låter det som att det smäller i en bildörr eller två här utanför , förhoppningsvis är det så att det är mamma , pappa och malin som kommer hem . de var inte hemma när jag och sandra kom tillbaks och jag har nu varit ensam i ungefär 40 minuter kanske ? hungrig börjar jag bli också och jag vältrar mina händer i nåt sorts samförstånd och hoppas på tacos .

tack för idag sandy , jag mår bra i ditt sällskap

080125

hej och välkommen hem . gud det är väl förträffligt skönt att sitta på övervåningen vid den här datorn just nu , hjälp vad jag har saknat att vara hemma och hjälp vad jag fortfarande älskar att vara här :D mamma stod och väntade på mig när jag kom med bussen igår och vi kramades länge innan vi tillslut satt oss i bilen , sen åkte vi hem och jag hann väl i princip bara in och krama på pappa innan malin ringde och ville att jag skulle hämta henne . det gjorde jag och sen åkte vi och hämtade kebab ;D haha . det satt som en smäck vill jag lova !

idag försökte jag komma upp i tid för jag tänkte gå till skolan och hälsa på och det gjorde jag . träffade de jag ville träffa , eller ja , inte kringlan dock för hon jobbar aldrig på fredagar . skönt för henne , töligt för mig . hursom så var det roligt att träffa de andra , gunnar kramades hela två gånger ( roli´an ) haha , lena och jag satt säkert och prata i typ 1½ timme och åsa-maj blev bara en liten snabbis precis innan jag skulle gå . men ja , oj om det var roligt att se dom igen :) ibland kan brinellskolan saknas minsann . träffade även mr. F. Narfström , trevligt och en bit chockerande faktiskt . haha :P

efter skolvisiten formligen sprang jag upp för backen ( nästan ) till mormor och morfar för där väntade de tillsammans med mamma . :) trevlig stund som vanligt och vi kom hem typ vid halv tre?

just nu är mamma och pappa på stan , och malin är fortfarande i skolan . jag började knåpa med ett korsord och jag kom underfund med att jag var rätt bra , haha , jag ska nog gå ner och fortsätta :P i kväll ska vi frossa med god mat och snacks framför let´s dance , japp vi ska .

hej & hå , förresten ska jag hålla ett öga på mina tummar så de är tillräckligt ihophållna i kväll för ida-marie ska försöka villra sig bort till forshaga ;D hehe , det kommer säkerligen gå utmärkt förstås , men ändå !

glädjetjuuuut

var precis inne på its och fick se att det fanns kommentarer till den individuella BoR uppgiften , som alltså även var den allra sista grejen som höll mina tankar kvar i den förra kursen . . . klump i halsen infann sig minsann och jag måste nog erkänna att jag blunda lite med båda ögonen innan jag vågade kika , men yippiekayey JAG KLARADE DET och nu kan jag verkligen strunta i allt som har med den där kursen att göra . yes

080124

JAJAJA , skolveckan är slut och jag är snart snart snart påväg heeeem :D har varit rätt lugnt idag , om det nu nånsin kan vara det , men ja . . . vår lärare är fortfarande kalas och det känns väldans bra . jag och ida-marie har pratat om bio och det blir himla roligt när det inträffar :) dit ska jag längta , men först ska vi hitta en bra kväll och film ;P haha . dagens stora var väl det faktum att en viss person stod för något som gjorde mig ruggigt chockad och en hel hög besviken faktiskt . väldigt oväntat och en förjävla otrevligt attityd . usch! förhoppningsvis så var det kanske bara en dålig dag ? hum . . .

nej , nästa gång jag kikar in här sitter jag i beautytown , tacka gud för det
hej och en ohyggligt grymtrevlig helg 

ledger , heath ledger

det är fortfarande fullkomligt knasigt och snevridet att allas våran heath ledger har hittats död
hur hanterar man världen ?



nu har jag väl i princip packat klart och jag är absolut helredo för en morgondag med bokstavskombin torsdag !

milda tider

gud sicken skön träning ! helt galet och jag är definitivt totally utpumpad . jag blir inte särskilt förvånad om jag har svårigheter med rörelseschemat i morgon inte . milda makter , kan bli så att ida-marie får bära mig upp för trapporna ;D haha . nej , nu ska jag duscha , sen ska jag äta , sen ska jag packa klart . hola

vatten och luft

var nyss inne på its och fick till min lättnad reda på att både vatten- och luftlaborationerna som vår grupp gjorde i förra kursen blev godkända . sköööööönt , nu kan man nästan släppa allt som har med den där kursen att göra , bara den individuella BoRen hon har kvar att rätta nu . . .

080123

hej & hå , nu är det inte långt kvar tills man får åka hem & ta "helg" . åt frukost med ida-marie på selma idag och det var förstås trevligt , som alltid . sen hade vi so och de tre timmarna gick bra mycket snabbare än väntat . ( förövrigt så känns det jättebra med vår nya lärare , brabrabra ! ) klockan blev 12 och då åt vi lite , sen satt vi oss i studiegruppen och gjorde klart inför seminariet på måndag . det känns bra och kommer säkerligen att fungera lika , skönt :) så nu ska jag väl typ börja packa lite och sådär för vid 17 så blir det träning och efter det blir det att spendera resterande kväll framför tv:n . sen är det bara en skoltorsdag kvar och sen åker jag hem . yippiekayey !

bridget jones

she´s really something . haha , vilken stjärna . godnatt

mat

har jag i ugnen för tillfället . en kyckling håller på att tillagas , jag har dragit ur brandlarmet eftersom man inte kan laga mat med det i och det luktar gott här nu . det gör mig ännu mer hungrig . smarr

080122

ny dag , nya möjligheter . det är väl så man säger , men jag kan inte riktigt påstå att det är så det känns . jag är medveten om att jag är sjukt negativ till det mesta just nu och jag försöker verkligen att inte vara det , men det känns inte som att jag hittar kraft till nåt , nånstans , och då känns det lite knixigt att ändra det där negativa till det motsatta . pratade med mamma om det i morse och hon försöker förstås hjälpa , men hon sa även att hon känner sig lite hjälplös när vi är så långt ifrån varandra . jag längtar till på torsdag när jag får åka hem och träffa dom <3

jag har anmält mig till tentan nu och det är som det ska på den så kallade ´hemsidan´ , det borde alltså vara lika för dig nu också ida-marie :)

idag är jag ledig och det är förträffligt skönt , fast samtidigt så går dagarna mer långsamt då och därför infinner sig en liten gnutta av tvetydlig dubbelkänsla . det var livat här i huset i natt och jag hade faktiskt litegrann svårt att somna , höll på att bli galen men sen kom jag på att jag var ledig idag och då gick galenskapen i mig över och då kunde jag somna . jag har kommit på att det alltid går bäst när man struntar i sånt som låter runt omkring en när man försöker sova , men ändå är det sjukt svårt att låta bli när det väl pågår . hejsvej

guldbaggar

det är vad som skimrar i min tv av glänsande "plasmaflash" , stor host , just nu . & det är väl just guldbaggar som skulle ges till mina vänner , för att de finns och för vad de är

jag har tränat , det var gudomligt skönt och instruktören var ny för min del och väldans sprudlande och härlig . mer av det , mindre av stressen , tack . jag är ledig i morgon , sköööööönt . 

vita vinterland

eller ja , det är väl antagligen att ta i en aning , men det förändrar inte det faktum att det faktiskt har snöat här idag , ungefär typ hela dagen och fortsätter fortfarande . vad är det att komma nu ? minst en månad försent . nu är det snart dags för trän . . . ( jag skulle vilja ge en kram till alla jag tycker om )

080121

just nu virvlar det i mitt huvud , virvlar av precis allt . kursstart av bus idag och samtidigt som det känns ofattbart skönt att börja med nåt som faktiskt intresserar mig och som jag tror att jag kan ha väldans stor nytta av senare ( till skillnad från den vi nyss läste ) så har jag redan panik och stresskänsla . schemat är ganska pressat faktiskt och det finns en hel del att både läsa och göra . plus att vi har en , som det låter , fullkomligt fruktansvärd tenta om mindre än tre veckor . tydligen så är det typ bara 50% av alla studenter som lyckas klara den och just nu känns det inte direkt som att jag kommer att vara en i de 50% . det ska nämnas att fyra böcker ska läsas till tentan och då lär folk kunna förstå att den blir hemsk . ny kurs är förstås lika med ny klass och ny studiegrupp . klassen blev säkert bra , och ohyggligt stor , och studiegruppen lär visa sig hur den fungerar . ida-marie och jag kom i allafall i samma igen och just nu känns det faktiskt som att det är huvudsaken !

jag är tokigt trött och huvudet vill sprängas när som , men hey , det känns som det tillhör vardagen nu för tiden . i kväll tänker jag träna , det är i allafall avkopplande . hej

wait a minute

are you nancy pong? haha , roooooli .

21.43

det är kväll och ännu en dag har gått . har precis kommit ut ur duschen , vart träning med karin . det var otroligt skönt och det vart svettigt värre . efter det följde jag med till hammarö och jag och karin klämde i oss en varsin sallad . sen tittade vi på singing bee och nu är jag klar för kvällen . kan låta som att vi var en aning äckliga som väntade typ 1½ timme med och duscha , men så himla farligt var det faktiskt inte :P haha . just nu är bröllopsfixaren på tv och den är faktiskt en hel del kul . jag tror att jag ska kolla klart på den innan jag går och lägger mig , har ju faktiskt sovis till 10.15 i morgon . skönt ! i morgon ja , då börjar även vår nya kurs . det blir busigt och jag är ordfrän . i´ll keep you posted , godnatt .

080120

godmorgon . det var längesen man tilläts sova i timmar känns det som , men i natt fick jag i allafall sova i tolv . det var gudomligt skönt . idag tänker jag inte göra ett smack , ska bara ligga framför tv:n och slöa . blir iof antagligen träning med karin i kväll , men än så länge vet jag inte vilken tid det blir . allt beror på när de kommer hem från torsby och vad vi hinner med . mamma , pappa och malin är på väg till ikea nu dom , dit skulle jag också vilja , malin ska få lite nytt stuff till nya rummet , kul för henne . jag skulle fortfarande vilja vara med :P för tillfället känner jag en galet stark längtan hem och det blir skönt i morgon när skolan börjar igen för då går veckorna relatvit snabbt vilket betyder att jag snart får åka hem . sitter och grunnar på hur jag ska göra , för om jag inte minns helt snett så är vi lediga på fredag (?) och då skulle jag ju faktiskt kunna åka hem redan på torsdag kväll . . . nåja , det lär visa sig lite längre fram .

KRAM

part three , last part

nu tänker jag inte spendera nå mer tid här tror jag , klockan börjar närma sig åtta och jag känner mig helt redo för kvällen . är totalt trött och slö så jag ska bara ligga här i soffan och pressa mina ögon mot tv:n typ . sporten har börjat nu och ljuder i mitt bakgrundsöra . jag har plockat lite med det lilla nya som jag införskaffade mig idag . mest nöjd blev jag med det som stoltserar på byrån inne på toaletten .

image57

ha en trevlig kväll
godnatt

en eftermiddag

i ett fasligt blåsigt karlstad . sist jag var här så velade jag över hur ett visst beslut skulle visa sig att bli och nu är jag här för att underrätta om utgången . jag åkte ner till stan , det gjorde jag , men jag blev inte där så överdrivet länge . 1½ - 2 timmar kanske , max . jag har galet ont i huvudet och är slö i hela kroppen . jag hoppas att det beror på typ utmattning efter allt jobbigt som har varit och inte att jag typ håller på och bli sjuk eller nåt för det orkar jag banne mig inte med ! jag hittade lite på stan i allafall , blev mest lite grejer till lägenheten , men även lite lite kläder . låter kanske som att jag har shoppat en hel del men så är icke fallet , har faktiskt inte gjort av med så galet mycket pengar och det är skönt . nu väntar vi på studiebidraget och efter det skulle jag vilja köpa mig en ny jacka . hej

förresten så vann malin och dom matchen med 5-4 , bra ! och jag skräms av det faktum att barn som ser ut som typ 6 eller 7 år gamla står på stan och röker .

080119

goodmorning mate . jag är vaken och har sovit ruggigt bra i natt faktiskt , beror antagligen på att jag fortfarande ler över att kursen är slut och att jag som vanligt var ohyggligt trött förstås . just nu är tv:n på och jag sitter och funderar över vad jag ska ha för mig idag . skulle nog vilja ta mig ner till stan en sväng och kika lite , fördriva lite tid och sådär , men det låter som det blåser som attan här ute så jag vet inte hur mycket man vågar liksom . vill ju inte flyga iväg och hålla krampaktigt i en stolpe direkt . haha . snart ska jag ta en dusch i allafall och efter det lär jag väl ta ett så kallat beslut .

märt spelar match hemma mot sura idag och jag ska hålla alla tummar jag har
<3

part twooo

just för tillfället så är det paus i let´s dance och jag kan inte sticka under stolen med att det verkligen skulle vara dyngkul att vara med där och svira sina lurviga lite , seriöst :P jag sitter och slänger en fundering över hur det var på blue moon i kväll , några skulle dit efter käket , men vi följde inte med , av lite olika anledningar . bl.a. vilja till klädbyte , let´s dance planer och kanske en liten gnutta av lathet är inte helt omöjligt . anledningen till tanken är att arvingarna minsann gästar blue moon i kväll och det kan faktiskt inte hjälpas att det svider en aning i det nostalgiska hjärtat . eloise var ju faktiskt sjukt bra när man var fyra . men som maria sa ´de var bra när man var liten och de har inte gjort nå mer sen dess så de funkar fortfarande´ , det finns en poäng , kanske .

:P

det ryktas om storm i morgon och folk beordras hållas inomhus
vad betyder det liksom ?

TESS

080118

efterlängtade 080118 , efterlängtade fredag ! gud , det känns som att jag har en hel hals full i nyheter och späck som jag skulle vilja tilldela mina kära anhängare , men egentligen har jag inte så stor koll på vad det skulle kunna vara för överstora nyheter . störst och vackrast är väl det faktum att kursen är över över över och att det är hiskeligt gudomligt skönt och lättat . morgonen började på selma , ( sådär som de flesta morgnar brukar börja nutförtiden , förhimla mysigt ställe det där selma , där ska vi reunia med sandra , stefan , sara , maria & marika förövrigt ) , sen vart det redovisning och vårat krånglade förstås . på selma satt vi och diskuterade , eller ja , diskuterade och diskuterade , vi konstaterade väl rätt snabbt får jag lov att säga , att det skulle vara skönt att vara först ut liksom , för att sen ha det avklarat . kristin kom in och frågade om det var ok att vi var först , absolut och helt perfekt tänkte vi . ack fel , ack . vi traska fram , med papper , mod och usb - minne , och det vad väl ungefär också så långt vi kom . powerpointstuffet var sparat i för ny version och fungerade inte i datorn . panik ? vi fick vänta och släppa före de andra grupperna och sen använda rasten till att gå till datasupport och lösa problemet . sen var det dags i allafall och det gick väl ok , vi blev godkända i allafall och mer begärs inte .

lunch sen och vi hade trevligt , återigen på selma . sen hämtade vi ut tentorna och gick till sista drabbningen . ganska så helt värdelös "lektion" och vi väntade bara på ett avslutande klockslag . tillslut kom det och jag och ida-marie drog med oss stefan till bilen och åkte mot stan . väl i stan så fick vi låna stefans parkering och våldgästa hans lägenhet med söt flickvän och hund . trevligt . klockan blev 15.30 och vi drog oss mot mongolian steak house , inte så värst hungriga , men ändå sugna på mat . vi fick vip - placet och det var minsann mysigt . väntade ett tag på de andra , men tillslut kom de och vi beställde .

på mongolian har vi setat alltså från då till nu och jag har innerligt haft riktigt roligt . vi åt mat ( som kanske inte riktigt var vad jag hade väntat ) , drack vin , pratade , delade med oss av saker av alla dess slag och skrattade en hel del . det var trevligt som sagt och just nu är jag glad . kommer dock aldrig sluta tycka synd om det stackars livet som fullkomligt tappade ett helt glas med rödvin över precis hela bordet och tre jackor . usch han vart besvärad och typ bedrövad . fy , för honom tycker jag att alla kan ge ett tröstande litet ord !

idamarie var gosig och skjutsade hem mig , även om hon av någon anledning ville kalla mig för elin i kväll ;D hahaha .

i kväll är det let´s dance och det ska jag ägna min kväll åt . soffpotat och nog en gnutta godis . smarr 

ett överraskande ickeförsvinnande detaljminne

skrålade igår om att jag inte fick glömma den där kursvärderingen på its idag , and i didn´t ! minnet var där redan från stunden jag vaknade faktiskt och jag tog tag i det direkt efter frukosten . så ja , nu är jag färdig med den och har som sagt "bara" redovisningen av grupparbetet i morgon kvar . skönt . karin har ringt , hon kommer förbi och hämtar mig vilken minut som helst , so i better shut this down , typ nu !

TESS

överbra

image56

går inte att komma ifrån att det helt enkelt bara är en galet sjukt bra låt , jag skulle kunna gorma åt den i ett helt dygn !

080117

hejdu . torsdag idag och ledigt nummer två . hade lite sådär diskret planerat att inte sova så överdrivet länge idag för jag tänkte att jag skulle hinna med att diska och handla och lite såntdär . men det falera totalt för jag sov mycket längre än planerat men ändå var jag fortfarande heltrött när jag vakna . strange it seems . jag har kollat igenom grupparbetet lite snabbt och jag lär ägna en del tid åt det idag med tanke på att det är redovisning av det i morgon . i morgon ja , då är det även den absolut sista dagen på den här totalt mordiska och typ patetiska kursen , nånsin ! och det ska bli så otroligt skönt när klockan slår 14.45 i morgon och det är över . kanske att jag överväger ett sånt där glädjeskutt igen , de är ganska sköna . kittlar typ dödskönt i kistan , jag och sandy vet hur det känns ;D hahaha . ( förresten så saknar jag dig och vill bara prata med dig flera timmar i sträck ) efter det blir det fireri med klassen på nån sorts restaurang som ingen egentligen vet hur den stavas , med enligt flera så ska det vara gott krubb där och då blir allting bra . att kursen slutar är förstås en hel hög positivt , men det finns sånt som faktiskt är negativt också , tro´t eller ej . klassen t.ex. det kommer antagligen bli en hel del tråk när vi säger hejdå i morgon , men förhoppningsvis hålls kontakten i allafall . jag säger som ida-marie och tackar gudarna för att i allafall vi kom i samma klass igen till nästa kurs , utan henne vet jag inte hur det skulle gå :)

senare idag ska jag som sagt till hammarö , det ska bli väldans trevligt . hej

nalkande sömn

jag har ohyggligt ont i ryggen av någon anledning som ingen har någon aning om och jag är trött som ett hus med 44 våningar och trasig hiss . . . ungefär . det är film på trean , mina ögon vilar på den . tro , hopp och kärlek , den är ganska rolig faktiskt , men allvarligt så vill jag mest att den snart är slut så jag får gå och lägga mig . i morgon ska jag plugga inför redovisningen på fredag och sen ska jag spendera tid på hammarö . jag fick ett samtal , mina tentor ska tydligen firas med god mat och stort fika . trevligt smarr . jag måste även prompa in i min skalle att mitt minne inte får svika i morgon , för tydligen vill världen att alla ska fylla i nån såndär så kallad kursvärdering på internet som jag alltså inte får glömma bort . kanske att jag typ måste skriva upp det nånstans eller nåt , eller så försöker jag lita på att jag kommer ihåg det på en gång när jag vaknar och då alltså gör den lika 'snabbt' som jag tänker . just nu frågar jag mest faktiskt mig själv vad jag egentligen gör här när reklamen är över för längesen och filmen har börjat igen ? jag ger upp , godnatt !


dyngslö

jo men det är väl ungefär så jag fortfarande känner mig . har typ levt framför tv:n nu hela morgonen och det känns fortfarande ganska så tilltalande även fast det egentligen inte är ett skvatt på´an . nu ska jag dock släpa upp mig , sätta på lite musik och börja plocka bort julpyntet . sen ska jag nog gå en sväng till kronoparken och köpa frukt . hej

080116

godmorgon . jag är inte speciellt pigg , men det gör inget , för jag är som sagt väldigt ledig idag ! gjorde flervalsfrågorna i måndags och det lär ha varit en syn för mänskligheten det vill jag lova . haha . jag tänker inte gå in på detaljer , men det ska tilläggas att det vart skyhöga skratt över det där efteråt , från alla håll ;D hahaha . pappa slutade kl 16 , när han kom hem så dukade vi fram lite fika , för sen kom thomsson och hämtade mig och vi styrde mot karlstad . kvällen stavades idrottsgala och det var trevligt . peter settman kan fortfarande vara förträffligt rolig .

tisdag spenderade jag som ett trött mähä i skolan , mellan 8.30 - 17 , vilket verkligen är hela dagen . men det gjorde faktiskt inte så mycket för vi blev klara med grupparbetet och därav anledningen till att vi kan vara lediga nu både idag och i morgon . så med tanke på det så sitter jag gärna i skolan till 17 , även om jag tyckte överdrivet synd om thomsson som fick fördriva sin tid i det här lilla skyffet , alldeles ensam med en tv som är alldeles för liten för nåns eget bästa ! sen kom jag hem och jag var tvungen att smälla upp datorn och fortsätta plugget en stund , men det tog inte alltför lång tid , sen pratade jag en snutt med malin och mamma och sen gick vi till kronoparken och handlade lite . bra kväll . vi kollade på hitch , den var för roooli minsann . haha .

onsdag idag , vaknade med ett hjärtklappande superryck av en dynghög larmsignal och nej , det var inte brandvarnaren som fick spel , haha . thomssons bil gick härifrån strax efter 10 för den var tvungen att vara tillbaka hemma ganska tidigt , så ja . . . nu är jag ensam här igen .

have a nice one
jag ska nog plocka bort mitt julpynt idag , ja det tror jag att jag ska

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

JAG KLARADE TENTORNA , båda två ! överraskande och fruktansvärt skönt . fick tillochmed VG , på båda . det är helt galet och jag är så lycklig över att den här skiten snart är över . nu är vi lediga till på fredag , då ska vi redovisa det sista och sen är det över ! tackdustore

080113

hej till dig som är uthållig och engagerad , eller nåt . uthållig och engagerad kan jag väl på en ganska så rak arm medge att jag inte är . eller iof , kanske lite uthållig ändå , jag försöker ju stå ut ändå liksom . aja , det var inte om det här jag ville prata , eller skriva bör det väl egentligen stå . känns ju dock som jag pratar ? hopp , nu fladdrar jag ut igen , dra in mig . det har varit helg , det är fortfarande helg . kom som sagt hem i fredags . bussen svängde in i västerås typ 19.15 , vilket faktiskt för en gångs skull var 5 minuter före planeringen . det gör inget ! pappa hämtade mig och vi åkte direkt till nån hall med ett konstigt svårskrivet och krångligt uttalat namn , för där hade malin länslagsträning . vi kikade färdigt på den , sen svängde vi förbi en mack och köpte korv , sen åkte vi hemåt . mamma jobbade kväll och vi kom väl nästan hem ganska så nästan samtidigt . efter det så tittade vi på let´s dance , som vi självklart spelat in , och där kunde väl konstateras att vissa var roliga att se på än andra . jag har kommit på , eller ja kommit på och kommit på , kommit på från första början , att det skulle vara bra kul att vara med där och få se hur vilsen man skulle vara :P

igår var det lördag , fullspäck med tvidrott och realityidrott . diverse vinteraktiviteter på tv och innebandy i verkligheten . malin spelade mot vib och jag var glad över att det var hemma match och att de vann . congrats .

idag är det söndag , vilket innebär att det är ny tentamåndag i morgon . största möjliga sucken för det . tentan är dock på internet , vilket innebär att jag kan sitta här hemma och göra den , det är åtminstone skönt och ljust . ljust är det inte ute , men ditut ska jag bege mig ändå . i feel i have toooooo . har pluggat nu i typ 2½ timme och jag känner mig sjukt trött i både huvud och ögon , jag behöver luft . tankade iPoden på nytt innan jag åkte hem , jag ska limma fast den i mina öron nu en cirkus timme här framöver ungefär . undrar vad vi ska äta ikväll , det börjar som smått kurra lite i magen min . . vi åt tacos igår för den som vill veta , och den som egentligen klarar av att leva sitt liv utan den unika vetskapen , det var gott . tacos är väl iof alltid gott , indeed .

slutsnackat , promenad i januarimörkret väntar
i morgon väntar alltså tenta
, flervalsfrågor , och efter det åker jag tillbaka till karlstad
tillsammans med thomsson

godkväll

15.06

FÄRDIG
nu kommer jag hem

080111

fredag , äntligen . har precis kommit från skolan , vi har väl kommit igång , men tyvärr inte så långt . blir helggöra , trök men nödvändigt . håller på och packar , om 4½ timme går bussen hem . pappa hämtar mig i västerås och vi åker och tittar på malins länslagsträning i samma stad . ska bli kul , längtar efter dom <3 nu ska jag packa färdigt och kanske även hinna dammsuga en sväng . äta ja , äta måste jag hinna med också , annars kreverar jag på bussen , seriöst . hej , see you in beautytown

träning , korv & ipod

jajjemän , träning , korv & iPod . . . & en kopp te förstås ! träningen var skön & avslappnande faktiskt & det var skönt att komma igång igen . korv håller på att kokas nu , tänkte lägga´an i ett bröd & sen svälja ner den med en varm kopp te . efter det ska jag lägga in lite nya låtar på iPoden . . . sen är klockan säkert 20 & då börjar det saker på tv som jag ska se . då tar jag paus från allt . efter det så ska jag packa & plocka färdigt här , sen blir det raka vägen i sängen , för i morse var jag ett lik när jag vakna . hej

det ryktas om att malin är suverän borta i köping

080110

fy bubbel vilken helseg dag , usch för hela alltet ! försökte göra luft & vatten labbarna idag , luft blev vi klara med , men inte vatten . helt sjukt dåliga instruktioner , alla gör säkert olika och det känns inte som nån variant kommer vara rätt . FY . sen hade vi introduktion om grupparbetet som nu officiellt har börjat & faktiskt redan är tråkigt . jag längtar seriöst sjukt mycket till nästa fredag när det här tar slut . och inte har vi fått reda på resultaten på tentan och den individuella BoR uppgiften heller , gud jag får spunk !

jag har stekt en giganthamburgare idag , gott , & nu har jag diskat mitt berg av smuts , dagens goda gärning . 16.36 - det börjar bli dags för ombyte , träning om en sisådär 40 . malin spelar i köping i kväll , lycka till <3

smarr

har precis ätit , kyckling med ris gurka tomat och ananas , det var smarr vill jag lova . och kyckling blev det över så nu ska jag blanda ihop det med salladen som blev kvar och sen låta det stå i kylen tills jag ska till skolan i morgon , ( bara jag inte lyckas glömma det i morgon nu när jag väl har fixat ) hahaha . det ska även tilläggas att det är galet gott med mjölk ! nu blir det nog tv resten av kvällen , fast inte enbart , ska plocka litegrann här runtomkring också och plocka bort typ tomma kassar och sånt där . när ska julen plockas undan ? hade först tänkt plocka bort allt nu i veckan , men jag tror bannemig inte att det blir nå tid för det . . . får ta det på en gång efter helgen i stället . hej

080109

idag har jag köpt träningskortet på kau , skönt . dock är schemana fortfarande typ på lågsäsong så det finns inte så många pass . på torsdag ska jag dock dit , skönt :) har precis tryckt i mig en apelsin , det är gott för katten , godare än jag kommer ihåg . man skulle väl på nåt vis kunna säga att pappa lärde mig på nytt nu under jul :P hahaha . har tagit fram kyckling ur frysen , det ska få tina lite , sen ska jag göra i ordning det tillsammans med lite ris & sallad . ska nog göra en extra stor portion så jag kan ta med mig till skolan i morgon . yes , i think that´s how it´s gonna be . ciao

080108

jaha , då var det vardag igen och därmed alltså även skola . förra året vid den här tiden så var det just nu bara en termin kvar till student och jag kan riktigt känna spänning med dom själar som är i den tidpunkten av livet just nu :) här blir det inte "student nr 2" på ett bra tag , och just för tillfället kan väl det faktiskt kännas ganska pressat och långsamt . den här kursen är verkligen helt avlivad och det ska bli så skönt när datumet slår 18 januari kl 16.00 och kursen äntligen tar slut . vi är inne på sluttampen , det är väl så , men det är fortfarande en hel hög kvar att avklara . jag blir trött av tanken , så den lägger jag ner . sitter och gluttar lite vänner på tv och här blir jag nog sittande resten av kvällen . pratade med mamma för en stund sen och då sa jag att jag skulle plocka upp lite här , för allt mitt klädpack ligger utspritt på sängen , men det har jag inte riktigt tagit tag i än så det får väl bli sysselsättningen i reklamerna eller nåt .

nu har jag bokat bussbiljett hem på fredag , jag längtar till fredag . hej

080107

jag missade gårdagen , inte i livet , men i blogget . jag ställde klockan så den rang vid 9 , då hade pappa redan kommit upp och startat datorn , och malin vakna i ungefär samma takt som jag . sen slog vi oss ner vid datorn och slog upp livematch , jag berättade att västmanland vann gruppen? de vann även kvartsfinalen på kvällen , och anledningen till livematch klockan 9.00 en söndag morgon var semifinal för flickerna . spännande vart det , men tillslut fick de tyvärr töligt stryk på straffar . synd , men medalj . det här betyder att vi inte behöver spendera mittdan i västeråshallen , ganska skönt iof , för tv:n var fullspäck med idrott .

var upp till mormor och morfar en sväng sen , innan vi åkte hem och stoppade lite mat i magen . efter det hoppade vi in i bilen och drog mot sala . malin skulle spela länslagsmatch mot sala , de vann och malin imponerade även fast jag inte trodde att hon kunde imponera mer :) jag blir bländad , på riktigt faktiskt .



080107 . det var dags för mig att dra mig tillbaka till karlstad och mamma var den som var helgoooo och skjutsade mig . trevlig bilresa , dyngbra mamma . hon åkte för några timmar sen , saknar henne redan , precis som jag saknar malin och pappa . jag kommer hem på fredag igen , tills dess ska jag hålla ut minsann .

i morgon börjar skolan , jag ser inte så mycket fram emot det faktiskt , för schemat står från 9.15 till 16.45 . nu ska jag skriva ut rapporter till i morgon , sen ska jag koka vatten i min nya vattenkokare .
hej

update

västmanland slog uppland , med besked , och vann alltså gruppen . grattis till det . vi åkte hem och har efter det mest kollat på inspelad idrott på tv:n :) efter det tog jag en timmes promenad ungefär, det var skönt , för luft har det varit dåligt med idag . jag kan dock tycka att jag fick min beskärda del nu i kväll iof för det blåste motvind nå så in i bomben . duschade och har ätit välgjord tacos för en stund sen . just för tillfället sitter vi och väntar på vm finalen i hockey som börjar om sisådär en kvart . tidsfördrivet spenderar vi ganska så nervöst som ett par nördar framför datorn . vi har ploppat upp livematch och sitter och följer västmanlands kvartsfinal mot västernorrland . just nu ser det bra ut , 1½ period spelad och ledning med 5-2 . keep up !

jag fick ett ganska så dyngsött meddelande för en stund sen
av en dyngsöt person
 

10.54

förresten så är det final i juniorhockey - VM i kväll , jag ska se , sverige ska vinna .

080105

lördag idag , jag börjar få lite panik över att jag ska åka tillbaka till karlstad redan på måndag . kändes som att jag skulle få vara hemma i en evighet , äntligen , redan från 20 december till 7 januari , det är ju ändå typ 18 dagar ? alltså över två veckor . skönt tänkte jag . de två veckorna har gått extremt mycket fortare än jag egentligen ville och nej , jag vill inte åka tillbaka . det positiva är väl dock att jag får träffa mina nya vänner igen . extra kul ska det bli att träffa ida-marie , hjälp så vi ska prata ;D hahaha .

nog om något , jag ska till västerås idag igen . västmanland ska förhoppningsvis klå uppland och därmed vinna gruppen . idag ska jag även inviga mina nya pjuck . me love .

hej
du är underbar


080104

västerås på schemat idag , med märtmärt . stan först en sväng , köpte ett par nya pjuck & en tröja . sen åkte vi till västeråshallen & kollade på SM-innebandy . västmanland ligger sjukt bra till . bra .
nu är vi mest uppe i varv efter hockeyn , sjukt spännande , bra skönt . nu åker vi & hämtar kebab ;D

kvällning

ja minsann . dagen har varit bra , jag har spenderat lite extra qualitytime med sandra . hon är ett hjärta , jag kan garantera . saknar henne redan , men förhoppningvis dröjer det inte alltför länge innan vi ses igen . . .

´ibland måste man få vara helt tom´ - jag ska härmed göra det till en oskriven lag , i allafall i mitt liv , jag tänker tillåta mig själv att känna sådär när känslan egentligen inte existerar .

080103

gud , det här är seriöst absolut första gången som jag skriver NOLLÅTTA i datumledet . knepigt det kändes , hoppas det lever upp till att bli nå riktigt bra . idag vaknade vi extra tidigt bara för att det var nån okänd själ som tydligen ville ringa och väcka oss innan klockan hade slagit halv tio . gudars . sen har vi inte gjort så mycket , fast en del ändå . spelade eyetoy i en timme eller två , tittade på tv , åt och nyss har vi "sjungit" lite för hela husets väggar . de tackar , vi ger . märt står och diskar , duktigt , jag ska lägga över lite jul och nyårs bilder på datorn , typ nu .

have a nice one
sandy kommer i kväll , bra .

15.45

jag har spenderat flera timmar med pinglorna . jag älskar att spendera timmar tillsammans med dom . vi invaderade vallonen och de stolar som fanns lediga , i princip . stoppa lite i magen och hade allmänt övermysig tid . massvis med prat och efter noga övervägande så är det nog därför som tiden är slut innan den ens hinner börja . vi har i allafall försökt planerat lite och nu hoppas vi alla tre på att det verkligen blir av . vi brukar kunna vara rätt bra på att planera en massa saker som till slut inte lyckas bli som det var tänkt ändå ;D hahaha , men förhoppningsvis är denna gång inte en sådan . det gäller en 20årsdag , min 20årsdag !

snart kommer pappa hem från jobbet , då ska vi äta lite , sen ska vi åka upp till mormor och morfar , möta mamma , och sen gå in och smaka lite på den tårtan som hon tydligen hade bakat . säkert smarr .

efter det är det kväll och då ska i allafall jag och märt se på kungafamiljens 2007 och inse att vi verkligen inte lever som dom , men att vi verkligen har det fruktansvärt extremt bra ändå ;D hahaha .

jag avgudar min syster , har jag sagt det ?

hjälphjälp

jag har tappat och ligger lite efter . det har hunnit vara nyår och jag ska berätta om det sen . jag har märkt att jag kommer att ha en del att göra här "sen" , men det blir väl vad man gör det till och jag kan inte skylla på någon annan än mig själv , som vanligt :P det kommer , jag lovar . ´til then . . .

vi säger farväl , faktiskt med bokstäver av en hel hög vemod , till ett hiskeligt händelserikt , omtumlande , snyggt , känslostarkt och ganska galet år , år 2007 . och hälsar detta nya färska 2008 , som vi fortfarande är fullkomligt omedvetna om , hjärtligt välkommet .

hoppas ni har haft det vra i nyårshelgen , det har jag !
nu ska jag ta en fika med josie & määääry , thank god <3

RSS 2.0
Test