It´s never too late, right?

bilderna är en vecka gamla , men vad gör det ? kvällen var fortfarande fantastisk - precis som mina vänner

        
~ jossan & marie ~ jag & jossan buggar i/med coca cola ~ jossan , marie , jag ~ när man tycker om varandra , sådär som vi gör ~



~ marie , jossan , törner , jag ~


The power of fantasy in early learning

så heter boken som nu ligger på bibblan och skramlar tillsammans med de andra böckerna i återlämningskorgen . jag är hemma igen , det tog en timme . när det kommer till kritan så var det faktiskt ganska skönt att få sig en promenad after all , men jag hade inte sagt nej till en laddad podda som sällskap - det hade jag inte gjort .

malin sitter fortfarande med plugg och hosta , hon är tapper . själv sitter jag och kliar och försöker få bort en bränn-sårs-skorpa som setat på armbågen sen någon match för längesen när jag fick mig en ordentlig tackling som resulterade i golvkräl . jag tror att jag ska göra en insats - fixa salladen t.ex.

Att ställa sina ben i gången

jag satt och kikade i skolblocket , kalendern och alla diverse papper som hör dit och som måste uppmärksammas . jag såg att en av böckerna redan måste lämnas tillbaka för när jag ringde till bibblan så visade det sig att den var extremt högt eftertraktad , och jag har inte mycket att välja på så jag får helt enkelt ställa in mig på trasksinnet , klä på mig ordentligt och ta en promenad till och från bibblan . detta har två sidor - skönt att komma ut är den ena , tröttsam väg att gå är den andra . men som sagt , inga val här inte .

hörs till kvällen

You can´t play on broken strings

godmorgon ( känns litegrann som att det är det ord som oftast inleder dagens första inlägg , sanning eller föreställning ? ) storslam för morgan i let´s dance igår minsann , fyra tior redan i typ fjärde ( ? ) programmet . good work indeed !

jag vaknade vid halv tio i morse och innan frukosten hann jag läsa några sidor i boken , gick ner och åt med resten av familjen för att sedan kila upp och läsa ut densamma . himla intressant bok det där , funderar starkt på att köpa den . malin sitter och hostar och jag hoppas innerligt att hon inte blir sjuk . ofta hon är värd flunsan liksom ? bläk för den . mamma har skjutsat mormor och däremellan har hon och pappa löst melodikrysset . jag känner mig mest på mellanhand , litegrann som att jag står utanför och tittar på . lite frånvarande fast ändå inte . äh , jag svamlar . jag ska sluta med det . istället ska jag klä på mig och gå ner för att umgås med mamsen och papsen <3

jag ska köpa godis idag , ja det ska jag . puss

Inspiration

inspiration av tacos , det var precis vad vi hade till middag ikväll . gott var det och mättande . har snart läst ut den där boken också så det känns skönt . i morgon kan jag förmodligen börja läsa den andra boken som läsas ska till nästa veckas seminarie - om jag orkar vill säga , jag hinner läsa den ändå , men ja . vi får se i morgon hur det blir . nu lämnar jag mig helt åt kvällen - fredagskvällen . tråkigt att magdalena graaf har fått hjärnblödning förövrigt och tråkigt att daniel da silva dras ut tillsammans med henne .

kram , godnatt och ha en trevlig kväll

Träningen som inte blev

men kvällen som vart istället . nog för att de här fredagsträningarna inte har hållit på så länge och hur konstigt det än må låta så känns det faktiskt lite knasigt att kunna vara hemma hela fredagskvällen :) malin pluggar för fullt och för det skippar vi kvällens frivillga träning - vi hade förmodligen varit ensamma där either way . istället tänker jag fortsätta läsa om pedagogisk dokumentation och laga mat tillsammans med mamma och pappa . ja , det låter precis lika mysigt som det är .

jag och pappa har varit på stan och storhandlat/helghandlat , välj vad ni vill - orden är för oss ett och samma , entydigt och likvärdigt . jag kom under tiden fram till att det bästa sättet för mig att få pappa att höra när man ställer en fråga från kassan till iplocket är att höja rösten betydligt , annars hör han inte . han vill förmodligen mena att han är för koncentrerad på att få alla varor att hitta gömställen i kassarna , att mataffärer överlag är surriga i sin person eller att jag pratar för tyst - och helt och hållet utesluta att han har börjat höra dåligt . jag låter käraste papsen tro vad han vill och håller fast vid min egna teori . haha . vill bara i skrivandets stund också passa på att poängtera att pappa är oslagbar även om han hör dåligt ;P <3





du är dubbelmoral personifierad och written all over , kanske borde självinsikt stå högst på årets önskelista
jag blir så trött



Fredag till tisdag

igår var det tänkt att vi skulle ha spöat skiten ur rönnby , dessvärre blev det inte riktigt så . vi tog ledningen , men det hjälpte inte . vi gjorde en hyfsat bra match , men det hjäpte inte heller . domarna var väl inte direkt de bästa , men känns fel att klaga och på nåt sätt klandra de för att vi förlorade , för faktum kvarstår - sätter man inte sina chanser så är det svårt att vinna . jag vill helst glömma gårdagsmatchen för förluster är inte roliga och dessutom är jag verkligen inte nöjd med min egen insats så därför tänker jag knuffa ut den ur tanksystemet och istället fokusera på att det är fredag och helg , för det är åtminstone uppfriskande .

tog en liten kort promenad i morse , det vad sex minusgrader men skönt ändå . nu sitter jag och kikar lite på tv . malin kommer nog hem vilken sekund som helst också . blir att läsa lite pedagogisk dokumentation sen och så får vi se hur det blir med träningen ikväll . den var frivillig och det lät inte som att det var så många av oss som skulle dit så vi får väl se hur det artar sig , jag är sugen i allafall .

Up your face

maten i magen . väskan packad . tess taggad
nu spöar vi skiten ur rönnby . heja heja

Up your face

maten i magen . väskan packad . tess taggad
nu spöar vi skiten ur rönnby . heja heja

Are we human?

nu har jag äntligen fått tag på jeanette , så nästa onsdag ska jag dit på typ intervju eller nåt . blir bra . nästa onsdag har jag förövrigt varit 21 också - i en hel dag . nu ska jag kolla upp mitt brottsregister , förhoppningsvis behöver jag inte skicka efter ett nytt för att mitt blivit för gammalt . sen ska jag sätta i linserna , fortsätta läsa om pedagogisk dokumentation och invänta malin .

Städpatrullen.se

solen skiner och snön är stor och fluffig , graderna ligger runt fyra minus och det ser helt enkelt ut att vara en fullkomligt strålande dag . hade det inte varit för att det är match ikväll så hade jag utan att tveka tagit en riktig långpromenad i det här , men nu tänker jag inte röra en fena :P eller ok , det gör jag visst . t.ex. så har jag hållit på och plockat undan på mitt rum , sprungit upp och ner för trappan med diverse saker och hållt mig allmänt sysselsatt - ( däremot har jag fortfarande inte fått tag på jeanette , men nån female på kommun tyckte att jag skulle prova efter 13 igen , så jag gör väl det ) .

när jag stod och bäddade sängen så kom jag på en sak , eller rättare sagt så ploppade det upp en fråga i mitt huvud , den löd ungefär såhär: vad är vitsen med att städa när det ändå blir stökigt nästan på en gång igen ? ja , det skulle man väl kunna undra , men jag väljer att vända på det och fråga: vad är vitsen att stöka till om man med lite pli faktiskt kan ha det städat i princip hela tiden ? jag är en såndär person som städar och blir nöjd med att det ser rent och undanplockat ut , men som redan dagen därpå lägger något på golvet at the moment för att sen plocka undan det , men i själva verket glömmer/struntar i det och tänker - jag kan göra det senare eller i morgon . sen är man liksom fast i mönstret . jag försöker dock ständigt förbättra detta beteende och jag tycker att jag kommit en bra bit på vägen bara genom att vara medveten om denna brist . jag vill också tillägga att detta nästan enbart sker i mitt eget rum , jag sprider inte saker i hela huset , så egentligen är det mest bara jag som lider . men det är väl lidelse nog ?

nåja , nu är klockan snart tolv och det kurrar i min mage . jag tänker råda bot på det - och dansa .

Melissa Horn

´vi lever i vår egen värld
där går vi långt och benen bär
allt vi behöver det finns där
vi lever i vår egen värld

och jag känner mig så trygg hos dig
jag känner att du älskar mig
för när du säger det så tror jag dig
jag känner mig så trygg hos dig´


-

överbra bara . ganska enkelt


Genom sommarsol och vinterkallt

godmorgon på er , idag la jag till en banan i mitt frukostätande för idag mina vänner , idag är det laddning som gäller - rakt igenom ! match mot rönnby står på schemat ikväll och även om jag nästan kan garantera att det blir en riktig grismatch så ska vi bara vinna , det finns liksom inga alternativ ! taggiiiiiiiii .

jag har setat och ringt och ringt och försökt få tag på jeanette så hon kan skriva upp mig på vikarielistan , men förgäves . hon är en ohyggligt svår dam att få tag på , men jag tänker inte ge upp , åhnej :P

kom över en text som vår ena tränare perra hade skrivit om matchen mot lindesberg i lördags och jag tyckte att det var väldigt kul att läsa . så därför tänker jag delge er och citera:

"Andra perioden: Vi börjar lika bra som vi spelade i första och efter 2.09 får Therese Hellblad bollen på mittlinjen avancerar några meter när hon får en motståndare som stöter ut mot henne kroppsfintar hon inåt och motståndaren stack (tror hon skulle köpa korv ) inåt och Tess utåt serverade en pass till syster Malin Hellblad som drog till direkt och bollen satt otagbart i nättaket 1-0 till oss."

det är roligt att få vara omnämnd i texter och ännu roligare är det att vara omnämnd tillsammans med märt . en till sån ikväll vore inte helt fel . nåja , nu ska jag prova ringa jeanette igen . kram till er

Den nya framsidan

juldesignen är borta , det var nog på tiden . den här nya känns ganska bra faktiskt , jag hoppas bara att den inte ska krångla och se crazy ut på era datorer för det gör den inte på min .
sicken god mat det vart mina vänner och sicken tur för mig att det vart så pass mycket kvar att jag kan äta av´et i morgon igen . dom gångerna är det extra great , inte sant ?
nu är det snart dags för träning , tjingtjong .

You´re up and you´re down

ny kurs , ny grupp , nya människor , nytt fokus . det drog igång på riktigt idag , med tre timmars seminarie .
tiden gick faktiskt inte lika långsamt som jag trodde och rätt som det var så var vi färdiga . allt gick bra och känslan var himla bra den också . jag verkligen känner hur roligt det kommer bli med den här kursen och vad lättat det är med lite struktur i tillvaron , för förra kursen var allt annat än strukturerad . nu vet man vad som ska läsas till när och vad alla seminarier kommer att handla om , det känns nästan lyxigt tillochmed . ja , lyxigt . människorna känns bra också , tack .

efter det hade jag huvudvärk och kunde inte hålla mig borta från friskluften utanför . trots snön så tog jag mig en promenad , den visade sig pågå i 45 minuter i allafall och jag kände mig piggare när jag kom in igen . nu är klockan snart fem och jag ska gå ner och hjälpa pappa med maten . det är träning sen och jag tycker att det ska bli förträffligt roligt . pappa böjde min klubba lite extra efter träningen i måndags , jag är ganska ivrig på att känna resultatet .

Prinsar och bomber

jag känner ett fy hänga över mig . ett fy vilken dålig uppdatering . jag ska försöka bli bättre .

när mamma slutade så åkte vi till micka och magnus för att hälsa på stora-lill-prinsen och ny-lilla-lill-prinsen , hon hade bakat en himmelsk kladdkaka som vi till vår förtjusning fick smaka på också . hon kan baka hon minsann :) trots det kan jag inte hjälpa mitt chokladsug , ( varför finns det där konstant ? choklad och ananas , det är cravings det mina vänner ;P ) skulle inte sitta helt fel med en riktigt chokladig och nygräddad muffin eller varför inte en till bit med kladdkaka ? synd att vi varken har det ena eller andra . hur som helst så är det inte där mitt fokus ligger , prinsarna är söta så det förslår , det kan jag intyga .

jag fick ett samtal för en halvtimme sen ungefär och nu har jag en smärre bomb att släppa ( en nyhetsbomb förstås , jag är inte terrorist ) , men jag tror nog inte att jag ska droppa´n riktigt än :P haha . bygg inte upp en massa förväntningar , för så nedrans märkvärdigt är det nog inte egentligen , haha :P nåja . jag är trött som en gnu och tänker gå och lägga mig . i morgon har jag ett tre timmar långt seminarie . jag tänker vila upp mig inför det . godnatt


Paljettklänningen

gårdagen började bra som ni vet och den fortsatte precis som önskat i samma anda . trivsamt ! jag och mamma hade en bra tid i västerås och ja , vi spenderade en del pengar . fika gjorde vi också , och åt - på vivaldi :) sen åkte vi hem och jag böt om snabbt som attan för att åka till träningen tillsammans med malin . jag kände mig aningen loj i både kropp och tanke , men vi försökte tagga extra på tvåmålet ändå - och det med besked ;D

jag har varit uppe sen åtta i morse och jag har läst klart det som klart ska läsas till seminariet i morgon , jag hamnade i ett hyvens flow och läste 80 sidor i sträck , skönt - nu kan jag äta i lugn och ro :) haha . jag håller på och gör kyckling , det luktar gott . ska ställa mig och koka ris nu också . som ni hör har jag inte riktigt tid med det här at the moment . hörs senare helt enkelt , ciao .

Ett måndagstjut

fyllt av glädje och lättnad . var precis in på fronter och fick till min förvåning se att min senaste hemtenta var rättad nu , det knöt sig litegrann i magen . knuten knöt dock upp sig själv när jag fick se att det stod VG- i resultatrutan . gissa lyckliga känslan ? så himla skönt , nu kan jag helt och fullt fokusera på den nya kursen :) trodde aldrig jag skulle få så pass bra , jag är grymt nöjd :) nu hoppas jag att resten av dagen fortsätter i samma anda . jag och mamma åker till västerås , jag hoppas på mat på vivaldi och avrundar kvällen med innebandyträning :)

wihooooo , jag mår hyvens bra !

En sekund kvar

hej på er , matchen i och mot lindesberg igår visade sig bli en riktigt gastkramande och känsloladdad historia . vi gjorde återigen en grymt bra första period , men målen ville inte riktigt trilla dit så efter första var ställningen 0-0 . typ två minuter in i andra hade jag bollen , drev upp en bit , lyckades finta bort en lindesbergare och passa bollen till malin som drog till på en gång . glädjen var total och vi visade att systrar minsann kan ha dyngpower tillsammans ;D haha . sjukt kul ! vi fortsatte spela bra , men dessvärre så låg vi under med 2-1 inför tredje perioden . vi är dock inte dom som är dom , åh nej , vi kriga och lyckades kvittera till 2-2 . ungefär tio sekunder efter vårat 2-2 mål klev malin fram igen och gjorde sitt andra och vårt tredje mål i matchen . med inte alltför lång tid kvar av tredje så kvitterade lindesberg , men vi tog återigen ledningen bara en stund efter det . med mindre än två minuter kvar av matchen slog lindesberg in sitt fjärde mål , dock med en väldigt otillåten och solklar hög klubba som domarna vägrade erkänna ( eller så bevisades helt enkelt bara deras väldiga inkompetens ) - jag tror på det senare . tror känslorna hos de allra flesta svällde över och stämningen var grymt påtaglig . 4-4 visade tavlan när matchen blåstes av , vilket innebar fem minuters sudden death . vi gav allt och spelade riktigt riktigt bra och när klockan visade 4.59 och det alltså endast återstod en ynka sekund så lyfte linn in bollen galant bakom lindesbergs målvakt och allt bara bröt lös . det var helt galet och det kändes på riktigt som att man befann sig mitt i en slutspelande VM - turnering där tiden liksom står still och man bara vill gråta för att allt är så hejdundrans gôtt ;D vi kokade allihopa - spelare , tränare och hejaklack på läktaren . det var helt klart bland det härligaste jag någonsin upplevt i mitt idrottande liv , på riktigt . jag sitter fortfarande och ler !

en liten värmande notis: i tredje , när det typ stod 3-3 eller vad det var så vädjade en lindesberg spelare till publiken och sa "kom igen och heja lite!" . gissa vad hon fick till svar ? P-O P-O P-O P-O P-O med dånande applåder , kanske inte riktigt vad hon väntade och ville mena med sina valdra ord . jag kunde inte hjälpa att flina brett inuti ;D



efter matchen försökte vi skynda oss så gott vi kunde hemåt , för det var mat och piff som gällde . strax efter 19 kom jossan , marie och törner hit och vi hade en trivsam kväll med prat , guitar hero , sing star och en hel hög skratt innan vi ställde oss i kön in till gubben som muslimer under ett skynke . musiken var för en gångs skull nästan genomgående bra och jag hade så ohyggligt roligt . det var nog ett bra tag sen som jag hade så kul på krogen som jag hade igår . tack för det brudar :)

idag är det söndag och i morgon är det återigen en ny vecka . ( börjar dra ihop sig till 21 årsdag för en viss person här i huset också ) ;P

Match och gubbfest

godmorgon , vilket härligt utslag det blev på let´s dance igår . väskan är precis färdigpackad och vi ska när som helst ge oss ut i snöyran och ta oss till lindesberg för match . tagga ! sen blir det snabba ryck hemåt för mat och fix , för sen kommer flickerna hit och vi avslutar kvällen på gubben . ha en bra lördag allihopa , det tänker jag ha !

Snabba ryck

hej på er , nu sitter vi och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan åka till stan och handla . det lär bli en kort sväng för halv fyra ska vi träffa foppa i fagerstahallen , dvs om i princip en ynka timme . så det kan bannemig inte bli nåt lullande på ica inte . träning sen alltså , sen hållar jag tummarna för tacopaj för att sen avsluta kvällen med let´s dance . tjing

Johan Huizinga

jag har precis läst de 60 sidor i hans den lekande människan som ska läsas till nästa veckas seminare och det känns skönt att ha det avklarat såhär redan innan dagen egentligen har börjat . jag sitter fortfarande i morgonrock och duntofflor t.ex. fick sms av malin , hon skrev att hon redan hade slutat men att hon skulle vänta på att matsalen öppnade så att de fick i sig lite mat innan hon skulle bege sig hemåt . hon kommer nog snart , då kan vi umgås och kanske agera lite gitarrhjältar ?

pappa slutar vid två , då åker vi nog direkt ner på stan skulle jag gissa . jag lär i allafall hinna ner dit innan träningen ikväll , för lördagen är här redan i morgon och då hinner jag baskemig inte dit nå . jag får inte glömma att jag ska köpa poppisar !

Shoponline.se

jajjemän , det är precis vad jag har gjort det , lite smått som luktar vår och sommar . jag har tvättat idag igen , och strykigt . min mage mår fortfarande rätt bra , känns skönt :) då kanske jag är som ny i morgon igen och väldigt taggad för innebandyträning :) wihoooooo , snacka om glädjande aktivitet liksom , jag är ohyggligt nöjd med att jag bestämde mig för att börja !

En möjlig vanlig torsdag?

hej på er , jag gick och la med nångång mellan 22 - 23 igår och jag somnade nog på en gång och sov som en stock fram till det att klockan ringde klockan nio i morse . kändes skönt att jag lyckades sova hela natten , med tanke på att min mage var så krånglig och vedervärdig igår . man vill ju inte gärna vakna av att man måste rusa till toan och spy liksom , inte riktigt my favorite thing to do precis . jag har tillochmed lyckats få i mig frukost som inte gjort magen orolig , så förhoppningsvis var det bara en endags - svacka ? i really do hope so !

igår gjorde jag en tröttsam upptäckt . jag märkte att tangenten C på min kära dator typ har fått spel och vägrar skriva sina konturer även om man trycker . det är skitdrygt ! nu måste man liksom helt plötsligt trycka extra hårt på den och då blir det liksom att allting typ stannar upp . och i vanlig ordning så glömmer jag ständigt bort det här och låter mina fingrar trycka precis som de brukar för att sen se ett ord där c:et saknas och komma på att "ja just ja" och så får man gå igenom hela texten och fylla i alla c:n . det kan vara en småsak , men det kan vara drygt för det . apropå saker man kommer på och upptäcker så la jag förövrigt märke till att möjlig lätt kan bli mjölig om två bokstäver hamnar fel .

nu ska jag logga in på hm och tjecka shoponline , hej ! 

Leave me alone!

usch , nu mår jag verkligen som ett gammalt söndertuggat tuggummi i en skeppsvrå - totalt avdankad ! träningen gick bra till en början , men sen slog det till och nu ligger jag här , knappt villig att röra mig . jag vill inte ha en massa magvirus som gör att man hämmas i precis allt , som gör att jag inte kan följa med till västerås i morgon , som gör att jag inte kan träna på fredag , som gör att jag varken kan spela match eller gå ut på lördag . usch , jag vill verkligen inte ! var god försvinn bara .

Turbulent mage

fortfarande ! jag vill inte låta tröttsam och gnällig , men shit vad jobbigt det är när magen är ovän med resten av kroppen . bläk för det , alla gånger . den tycks bli irriterad på mig när jag äter och det är sjukt drygt , för mat är ett måste annars blir jag galen . jag har gjort alla de där sysslorna som jag berättade om tidigare och efter det fick jag typ ett klubbslag med trötthet hårt inbängt i huvudet så gott folk , hör och häpna - jag har vilat , mitt på dagen ! det brukar inte vara min melodi men jag måste faktiskt erkänna att jag känner mig lite piggare nu faktiskt . klockan är 15.43 och malin kom hem från skolan nästan nyss . jag ska kila iväg och peta in linserna , sen ska träningsväskan packas för klockan 17 ska vi befinna oss i fagerstahallen . kram och klapp !

Hon ventilerar

godmorgon gott folk , jag har haft lite dispyter med min mage såhär på morgonkvisten , den har gjort ont och haft sig men nu tror jag mig tycka att det känns lite bättre . jag har lastat in lite tvätt i maskin , disk i maskin och lagt fram en hög som jag har tänkt att jag ska stryka sen . är ungefär en halvtimme kvar på tvätten så jag ska invänta den och fylla den med en till omgång först bara . sen ska jag gå till sjukhuset med mammas mat innan lunch också , hon ringde och berättade att hon glömde sin matdosa i morse , och vad gör man inte för sin älskade mamma ? jag traskar dit med den förstås :) ikväll är innebandyträningen typ inställd , juniorerna har match och har därför lånat lite folk av oss så vi kommer inte bli så många ikväll , därför ska vi köra ett träningspass på gymmet istället för med klubban . skulle nästan behöva höra med mats och perra om vi ändå har hallen för isåfall skulle man ju kunna stanna kvar efteråt och skjuta lite ? :D wihoooooo , i hope so !

jag har kommit på att jag saknar karlstad litegrann , saknar att bo i en stad som är ganska mycket större än den här och som har hur mycket som helst att erbjuda . det finns liksom inte här , men även om jag ibland känner att jag skulle vilja bo i en större stad så vet jag vad det gör med min hälsa och då är det inte värt det . men suget finns där ibland , det ska jag inte sticka under stolen med . det är kanske nu som ett sånt där uttryck som "äta kakan , men ändå ha den kvar" passar in ? vad vet jag . barack obama blev i allafall president igår , nu återstår det bara att se vad han kan göra för världen .

Såhär in på eftermiddagen

"raindrops keep falling on my head" - skulle man kunna sjunga , om man böt ut regndropparna mot snöflingor , för oj i kamomilla stad vad det snöar ute . det har seriöst snöat sen jag vaknade i morse och det snöar fortfarande . tilläggas ska också att det inte är några små mängder som kommer ner och liksom yr omkring istället för att på nåt sätt landa på marken , åhnej , de landar och bildar högar . det bäddar upp för ett riktigt trafikkaos - åtminstone såhär inne i småstan . jag gick iväg till bibblan och inte nog med att jag hade problem med halkan i vissa kurvor så såg jag åtskilliga bilar slira lite lätt i kurvorna och stillastående kämpa med spinnande däck i uppförbackarna . nåja , jag antar väl att man inte ska klaga egentligen , för det är ju himla mysigt med snö , men jag håller ändå fast vid att det gärna hade fått kunna komma lite tidigare i stället och låta året och vädret gå vidare mot våren . men aja , det sägs att livet är det som sker just nu - och just nu får våren vänta . vi får trivas med det helt enkelt och det är precis vad jag tänker göra :) ha en trevlig eftermiddag , kram förstås .


Idrottsgalan 2009

så var den avklarad - och väldigt upplevd ! himla trivsam tillställning vill jag intyga , som var otroligt rolig att se på plats :) man kan väl sammanfatta och säga att t.ex. björn och peter gör att man skrattar så magen krampar och att det var fantastiskt att tillbringa en massa tid tillsammans med jossan och marie .

jag och jossan var ju som sagt till gymmet en sväng på morgonen och det var skönt . sen gick jag hem , duschade , fixade och åt lunch . blev klar i rättan tid och jossan svängde in här typ kvart i ett och vi styrde kosan mot västerås där vi lyckades tajma hyperbra med maries tåg och vi kunde fortsätta vår resa mot stockholm , med en kort paus på hummelsta . vi lyckades till vår förvåning villra oss ut till globen helt utan problem och kunde strosa omkring i globens köpcentrum några timmar innan vi köpte oss lite mat och begav oss vidare mot insläppet i globen . globen är ett stort hus minsann , eller ok , globen kanske mer är en byggnad än ett hus men ni förstår vad jag menar ? gigantisk either way . den har en nästan otäck ljudisolering också i might add , även om det kanske inte intresserar någon alls egentligen . hursomhelst , kvällen ( och hela dagen för den delen ) var fantastisk och jag kan inte säga nog många tack till tösarna för den väldigt fina födelsedagspresenten som jag fick <3 stefan holm och christoffer lindhe var väl dom som drog hem de största ovationerna förövrigt , det kändes så på plats och det märktes säkert på tv också .

när klockan var strax efter ett i natt så klev jag innanför dörren här och gick och la mig direkt . jag har sovit som en stock och känner mig sådär råttigt seg idag . snön yr här utanför och jag sitter och kollar på tv . senare ska jag väl ta mig ut i snöyret ändå och ta mig en promenad till bibblan för att lämna tillbaka lite böcker . det är tisdag idag , men det känns som söndag . tja

Godmorgon världen

här kommer jag . ska precis börja dra mig iväg mot gymmet för att möta upp jossan och träna en timme eller så , ska bli trevligt . trevligt var det på bion igår också , marie kunde dessvärre inte följa med men jag och jossan skrattade ganska friskt ändå :) efter gymmet blir det att skynda sig hem , duscha , fixa iordning sig , äta mat och bli allmänt klar till klockan är 13 för då ska jag och jossan åka till västerås , hämta upp marie som kommer med tåget och sen styra vidare mot stockholm och globen . idrottsgalan står för dörren och jag gillar läget gaaaaaaanska ordentligt ;D

Slappast-i-sverige.se

det är verkligen så idag , jag gör i princip inget annat än kollar på sport på tv , men det är väl trevligt det också i och för sig . däremot så ska man ju inte inbilla sig att slöheten går över när man befinner sig i ett sånt tillstånd , utan det är nog snarare kanske tvärtom ? men äh , efter gårdagens urladdning mot forsby så tycker jag nog faktiskt att man kan få vara lite lat framför televisionsidrott , inte sant ? helt oapropå så måste jag få tycka att hanna hedlund ständigt stärker sina aktier som hyperhärlig person . jag sitter och väntar litegrann på information , möjligtvis blir det allt flyter på bio ikväll :)

morgondagen står och andas lite smått bakom knuten och det ska bli ohyggligt trivsamt . då är det måndag , då är det nittonde januari , då är det idrottsgala i globen med jossan och marie . roooooooooli :)


vad gör ni en söndag som denna ?


6 - 1

så himla överbra match av oss idag som resulterade i hela 6 - 1 mot forsby i fagerstahallen . övergrym kämpainsats och dynghärlig känsla att få piska skiten ur dom där ! great . vi har ätit gott och nu har jag och malin precis varit på fontan och köpt lite kvällsgodis . blir mumma till körslaget det :) sverige spöar cuba i handboll just nu och jag ska ploppa ur linserna och gå ner och se den sista kvarten . trevlig lördags kväll mina kära !

22 stycken

vi var rekordmånga på träningen idag , 22 stycken för att vara exakt . ganska många högar med kul över det kan intygas . i morgon är det match mot forsby , de ska inte få vinna den här gången ! nu är jag nyduschad och tacosen ligger och mättar så gôtt i magen , nu väntar vi bara på let´s dance ;P ha en bra fredagskväll mina vänner , kram till er .

Tillskott

mamma ringde nyss , nu är den här , lillbebben - släkten är utökad :) grattis till micka och magnus , grattis till david som fick en lillebror och grattis till moster som blev mormor ännu en gång . välkommen till världen din lilla sötparvel :)

Pinglor på Thai

tack gode gud för att det examinerande seminariet som vi hade i morse är avklarat och för att det kändes så pass bra som det faktiskt gjorde . nu återstår bara att invänta tentaresultat och kursbetyg . jag håller allt jag har och hoppas på åtminstone godkänt . orka med en massa kompletteringar liksom ? nej tack . hur som helst så sprang jag iväg till stan nästan direkt när jag var klar med seminariet , för där skulle jag minsann träffa jossan och marie , mina absoluta kalaspinglor , för lite lunch på thai . great lord vad gott det var , och mätt blev jag också vill jag lova :) gott och mättande indeed , men framförallt så var ju sällskapet det absolut toppigaste . jag är så ohyggligt glad att jag har de där brudarna i mitt liv och jag önskar mer tid med dom . mer mer mer :) och mer lär det bli ;)

nu är klockan snart tre och det innebär att det är två timmar kvar till träningen . ska bli extra kul med träning ikväll med tanke på att jag missade onsdagsträningen när jag var i falun . let´s dance ikväll också , hoppas fjollan åker ut . ciao !

Godmorgon

jag har ätit frukost och sitter påpälsad med flera lager kläder . termometern står på 16 minus och det är tillochmed kallt inne . vad kommer det här från liksom ? jag kan förstå minusgrader runt femman , men 16 ? enough is enough . nu sitter jag och förbereder mig inför seminariet kl 10 , jag hoppas att det går bra .

Back again

det är precis vad jag är det , efter två hektiska och utmattande dagar i vintriga falun med många kalla grader . jag gick upp halv fem igår morse och efter det har jag aldrig riktigt hämtat mig , jag är fortfarande trött som en gnu och därför tänker jag snart krypa till kojs , även om klockan inte ens är nio . tänkte ta en dusch först bara ( när malin är klar ) och läsa igenom lite snabbt inför morgondagens examinerande seminarium , sen kastar jag in handduken . berättar mer om innedagarna i morgon , nu säger jag godnatt och att kursstarten för den lekande människan kändes riktigt bra idag .

To be back on thursday

kikar mest in här för att säga hejdå till er , vi städar bort julen och jag har packat ihop det lilla som går inför morgondagen . sen tillkommer ju sånt där som tandborste , pyjamas och sånt också , men det ska jag ju använda innan först :P tåget går 6.10 från station , det är bäst att jag är där då . hörs igen på torsdag kväll , för det är då jag är tillbaka . nu säger jag hej då och godnatt till er och hej till falun i morgon .

090113 - 16.35

hej på er och god mörk eftermiddag . har jag överhuvudtaget ens nämnt att snön försvann som i ett nafs bara under en natt och att det nu bara är helt grönt överallt ? anyway , så är fallet . det börjar liksom kännas på allvar att all julighet är över nu , och som ett brev på posten tycks det tydligen vara den där städa-bort-julen-med-knut-och-hans-vänner dagen idag och städa ut julen är kanske precis vad det är dags för oss att göra ? även om det i ärlighetens namn smärtar en aning i hjärtat . det lät som om vi skulle försöka plocka bort pyntet och krafset ikväll , för annars lär vi vänta till i helgen . vi får se hur det blir helt enkelt .

jag har varit till bibblan och både lämnat och hämtat böcker . fatta härliga känslan när man tagit examen och slipper besöka bibblan typ konstant ! dit längtar jag .

jag tror att jag ska börja packa ihop lite förnödenheter till min vistelse i falun nu , så jag slipper göra det sen . tar väl förmodligen inte så himla lång tid med tanke på att jag bara ska sova där en natt . men ändå , jag är kass på att packa , that´s just how it is !

5 - 1

men absolut , slå klackarna i taket för oj vad vi var bra igår ! vi piskade till kungsör med hela 5 - 1 och det kändes bara så hutlöst överbra . jag fick en ordentlig tackling/smäll i huvudet och känner mig fortfarande lite yr men det som ömmar mest är min bula på kinden ( eller ok , bulan har nog lagt sig ganska mycket under natten som tur är ) kul när det ser ut som att man har bomull innanför kinden liksom ? haha . skit samma , glöm skavanker och trötthet , vi vann !

Vad är en Carolafläkt . . .

. . . i jämförelse med det som försiggår utanför dörren idag ? förmodligen typ ingenting för det är total storm mina vänner . jag la märke till att taket på grannens bod eller vad det nu är för nåt dom har byggt har lossnat lite på ena sidan ( själva takmattan alltså , inte taket ) , men om det har hänt nu eller om det varit så sen förut ska jag låta vara osagt . i vilket fall så blåser det galet mycket och jag är glad att jag inte behöver traska runt ute i det där nu .

grupparbetet känns ganska färdigt och det är skönt , för då kan man sluta känna sig så överpressad inför innedagarna som tar start på onsdag . nog för att det kommer bli ganska pressat ändå , men you get the point . nu ska jag snart börja göra iordning lite mat så det är färdigt när malin och sofia kommer hem från skolan , för då lär den ätas om vi ska hinna till samlingen i tid . match i kungsör ikväll om jag inte nämnt det tidigare , keep´em crossed gott folk !

Grupparbete i Marra

ja jag vet , jag sitter och väntar . tog lite sovis idag faktiskt , är så himla trött nufötin´ - vad beror det på ? hoppas att vi blir klara med grupparbetet idag så vi slipper känna oss stressade inför onsdagen . ikväll är det match mot kungsör , i kungsör - tagga !

hörde precis kevin borg spelas på radion , det slog mig - vart har han tagit vägen ? han tycks ha försvunnit ut i etern , precis som alla anda idoldeltagare 2008 .

Segsöndan´?

är det inte så att det faktiskt känns i hela kroppen att det är söndag ? segt , slappt och trögt ? så känner åtminstone jag och min kropp . en sån dag får norah jones gärna sjunga sin come away with me , därför bjuder jag på den ikväll .


Söndag

det är en mulen dag i beautytown idag , någon ynka plusgrader och skidor på tv . snön börjar nästan lite sådär sakterliga tyna bort och i morgon börjar en ny vecka . jag måste plugga lite idag , men framförallt ska vi upp till mormor och morfar . ha en bra söndag mina vänner .

Valkval

sitter just nu i valet och kvalet om vilken film jag ska se . world trade center filmen började efter körslaget och den är bra , dock pausad för reklam för tillfället . och om en halvtimme börjar filmen om tina turner och den är också bra . tror dock att det lutar åt att jag väljer tina när det kommer till kritan , förmodligen mest på grund av att vi har den andra filmen på dvd , vilket inte helt oväntat innebär att jag kan se den i princip när som helst .

vad gör ni ikväll ? jag har frossat i choklad , åh denna härliga frossa :)

Qualitytime & Let´s dance

säsongspremiär av let´s dance igår , jag kan tänka att det förmodligen inte undgått nån överhuvudtaget och ja , jag måste faktiskt få tycka att det är himla underhållande med dansanta samhällsstjärnor after all . det så kallade startfältet var väl kanske inte lika stjärnspäckat som det varit de andra gångerna , men vad gör det ? jag tror det blir hyvens ändå jag . morgan var ju den skapligt överraskningen igår , det står ju helt klart . han såg bannemig inte ut som en nybörjare inte , inte sådär som hasse aro och blondinbella gjorde i allafall ( bb som förövrigt var pinsammast i hela programmet igår ) , och laila bagge var sannerligen en frisk fläkt hon . himla roligt :) det är väl dom två som ligger högst i kurs hos fröken t at the moment , tillsammans med maggan och en släpande starkhetskarl på två meter . jag står förövrigt fast vid att jag fortfarande lätt skulle tacka ja utan en tvekblink om någon frågade mig om jag kunde vara med , men snap out of it , det kommer förstås aldrig att hända . but a girl can dream , can´t she ? :P

vad gäller qualitytimen så tänkte jag spendera den med min gitarr nu , den är dyrbar den tiden . spenderade någon timme med den igår och jag blir lite nykär varje gång måste jag nog minsann erkänna :) 

majsan kom in hit nyss och frågade om vi skulle kila iväg nu , jag frågade nämligen tidigare om hon ville följa med till fontan och köpa lite godis och nu tänkte hon tydligen ta en paus i hennes internationella ekonomi pluggande så min gitarr får snällt vänta en stund till . ciao !

Designbyte

ja jag tror bestämt att det är dags för ett sådant nu , julen är ju liksom över nu så :P men orka sitta och trixa med det nu ? inte direkt , men det blir designbyte snart i allafall , det hoppas jag att jag kan lova :P har precis varit på bibblan och ja , dom var precis lika otrevliga som vanligt . usch , man vill liksom inte ens gå dit längre . ska det behöva vara så ? pappa sitter i gästrummet och spelar guitar hero han , jag tror minsann att han blev ganska frälst ändå , inte sant papi ? ;P

Hotell i Falun

det är precis vad jag har bokat och därmed ska bo på nästa vecka , åtminstone en natt . fick veta att vi inte behövde vara där på tisdag after all utan att vi om vi vill kan vi sköta det som ska göras då på marratech . det bestämde vi oss för att göra . så det innebär alltså att tre innedagar istället har blivit två och att jag sparar 700 spänn . great !


a camp - stronger than jesus 
hyvens härlig låt helt enkelt ! gissa om den kommer spelas i poddan när jag drar mig mot bibban ? ohja .

Klockan är strax efter nio

det är fredag . gick upp tidigt för att jag tänkte gå till bibblan det första jag gjorde . tji fick jag , de öppnar inte förrän klockan två ! men strunt samma , då är jag där klockan två då helt enkelt . får sysselsätta mig med annat till dess liksom , svårare än så är det inte . nästa vecka är det innedagar i falun och jag ska förmodligen bo på hotell . just nu sitter jag bara och väntar på att jag ska få svar på om vi måste vara där alla tre dagarna eller om "det räcker" med två , för så fort jag vet det så ska jag ringa och boka . jag hoppas innerligen att det finns rum kvar nu , it better !

extra innebandyträning ikväll , urkul . sen börjar let´s dance , jag ska definitivt se . haha :) mitt humör är fortfarande på topp , jag ska gå på idrottsgalan ! 

Jossan & Marie

vilka kalaspinglor alltså :) det strålar om mitt humör at the moment , mest pga. ett samtal jag fick för en liten stund sen concerning those two . jag fick veta att min födelsedagspresent skulle komma lite tidigare i år , kan ni gissa varför? JAG SKA PÅ IDROTTSGALAN :) fatta kul grej . och så med jossan och marie också till råga på allt , det blir garanterat en kväll att minnas i all evighet , det kan läsas i himlen till och med ;D

tack brudar , galet bra ni är
<3

Årskrönikan, 2008

och så kommer då min summering av året som just passerat , 2008 års egna krönika . håll till godo

Januari - jag började det nya året med en helbra fika på vallonen med jossan & marie , men sen kom det mesta att handla om plugg och bussresor till och från karlstad . på helgerna försökte jag njuta av att vara hemma , t.ex. med att återigen besöka vallonen , i sandras sällskap . i mitten av januari så tog den fruktansvärda naturkursen slut och det firade klassen med mat på mongolian steakhouse , där det utrbröt någon form av panik hos servitören när han tappade ut ett fullt glas med rödvin över både bord och kläder . jag försökte underhålla mig själv i min förtvivlade ensamhet med filmer som t.ex. bridget jones och jag insåg att jag var tvungen att ta ur brandlarmet så fort det var dags att laga mat .

         


Februari
- i början av februari fyllde jag 20 år och även om jag hade en fabulös tid dagen/kvällen/natten innan med släktkalas och 20årsfest så kunde jag inte hjälpa att tycka lite synd om mig själv som fick spendera den egentliga födelsedagen i bil och buss , på väg tillbaka till karlstad . jossan & marie kom till karlstad på besök och vi gjorde stan , det här var också tidpunkten för mitt första betalande besök på systemet . mamma tog ledigt från jobbet och välkomnade mig efter en lång skoldag med blomma , present och fika på alla hjärtans dag och därefter hade vi en helmysig kväll med shopping , hyrfilm och tilltugg . malin hade sportlov och hon spenderade det hos mig , i karlstad . vi pratade med elefanter och var på bio .

         


Mars - sandra kom till karlstad och hälsade på , vi vältrade oss i choklad . min mage började krångla och jag var spyig och dan så när mormor & morfars diamantbröllop skulle till att firas av hela släkten på järnvägsrestaurangen fick jag lov att åka hem efter jag hade sjungit och spelat lite för dom . påsken kom tidigt i år och vi spenderade den bland renar och underbara skidbackar i idre , där jag & pappa blev belönade för vårt överdrag . jag påbörjade min praktik på friskolan vivamus på kasernhöjden/tingvalla och både jossan & marie fyllde 20 . ida - marie fyllde också år , 23 stycken .


         

April - april inleddes med innebandy cup i fagerstahallen , PO vann och fick lyfta bucklan . jag , jossan & marie var på fest och jossan fick försöka hjälpa mig att bända loss min sko efter att den åtskilliga gånger fastnat i trappan . vi spenderade en galen helg i sundsvall på innebandy SM för DJ 17 . malin spelade förstås för västmanland och gjorde det med bravur . när turneringen var över fick de hämta hem ett välförtjänt brons och vi på läktaren fick förbrilt försöka hitta tillbaka till normal puls och jämna hjärtslag . jag , ida-marie & nettan gick upp i ottan och ställde oss i en fryst idol - kö .

          

         

Maj
- i maj handlade det mesta om plugg och jag och min mage mådde överlag dåligt . däremellan skulle jag , marie & kursu överraska jossan och ta med henne på en ridtur i hedkärra , och även om det kunde ha slutat bättre för min del så var huvudsaken att jossan hade det bra . första ordentliga sommarvärmen slog till och jag blev nostalgisk i våran barndoms lekpark tillsammans med malin .


         

Juni - den tredje juni spenderade jag min sista natt på sommargatan för dagen därpå tog skolan slut och jag flyttade hem igen med världens största leende på läpparna . jag & sandra hade en dynghärlig sommarkväll på vår baksida som sedan fortsatte på gubben . fotbolls - em tog sin början och även om det började bra så slutade det i katastrof . jag & malin åkte till cypern och hade en fullkomligt splended time i fig tree bay . gubbens årliga sommarfest vankades och samtidigt passade sofia & magnus på att styra inflyttningsfest i deras nya fina lägenhet , innan det mös vi med tacos hemma hos marie . jag började sommarjobbet på seco .


         

         

Juli - mamma & pappa fick semester före både mig & malin så dom passade på att åka till finland med mormor & morfar medan jag & malin shoppade loss med sjukt ömmande fötter i stockholm . vi försökte beställa pizza med hemkörning men upptäckte att det inte fanns nåt sånt här i stan . mamma fyllde 43 och jag & malin bakade vår första jordgubbstårta . jag gjorde mitt sista skift på seco och semestern tog äntligen sin början när vi åkte ner till göteborg , åkte tonvis med balder och såg brolle i ett publikrekordat folkhav på liseberg . trippen drog vidare mot falkenberg där jag blev VIP - medlem i minigolf och där värmen var kokhet . juli slutade med att vi åkte vidare ner mot farmor i skåne .


         

         

Augusti
- vi hade fortfarande semester i skåne och vi njöt av sol och "sommarens sista dagar" som det brukar heta . den femtonde anlände vi till karlstad och jag lämnade för gott in nycklarna till lägenheten . i samband med detta var det släktträff på skutberget och det visade sig bli en hyvens trivsam tillställning . sandra fyllde 20 , OS i peking drog igång och det gick inte alls sveriges väg . i slutet av augusti började jag min distansutbildning i falun och jag mådde mycket bättre . augusti avslutades när vi förtrollades av mamma mia i ett utsålt globen .


         

         

September
-  malin fyllde 18 och jag bjöd henne på en spa- och shoppingweekend på first hotel amaranten i stockholm . micca fyllde 20 och vi åkte till sörbo på fest . pappa målade ett högklassigt porträtt på malins vägg och väggen blev "den enda i sitt slag" . jag påbörjade min praktik på solhyttan/älvan i söderbärke och började efter vissa tvivel spela innebandy i per - ols damlag , jag blev frälst från första stund .


         

         

Oktober
- mamma & pappa åkte till fjällen med katja & stefan och jag & malin firade kanelbullens dag med just bullbak . pappa fyllde 43 , tvillingfarbror likaså , och han firades med presenter och tårta i vårat renoveringbeklädda kök . jag spelade min första innebandy match , mot forsby . vi förlorade , men jag var extas .


         

November - november var en heltäckande renoveringsmånad . allt som inte kretsade kring plugg och innebandy , kretsade kring och i köket .


         

December - köket blev färdigt och vi kunde baka både lussebullar och pepparkakor med riktigt äkta välbehag . maja var med i judo sm och vi befann oss förstås i västerås för att titta och heja . sara hade en ohyggligt rolig inflyttningsfest och jag åkte till västerås med malin & sofia , åt på vivaldi och såg henke avgöra matchen VIB - helsingborg i förlängningen i bombardier arena . det blev jul & nyår - alla vet redan att jag fullkomligt älskade det !

         

          

           

         




nu har jag officiellt vandrat genom 2008 och kan då inte annat än säga adjö till det och hälsa 2009 hjärtligt välkommet . jag känner på mig att det kommer att bli ett händelserikt år .


Rutinerat

igår var det match , mot rutin , här hemma i fagerstahallen . inför tredje perioden låg vi under med 2-3 , men efter 20 bra sista minuter så hade vi vunnit med 7-3 . viktigt och värdigt , great !

min tisdag fullständigt slopades , nästan i allafall . skapligt onödigt att man satt uppe och kollade på hockey hela natten när sverige ändå fick storpisk och spelade helt groteskt dåligt . hela dan´ blev lidande och man hade varken koll på datum , dag eller tid .

jag har precis fått reda på att jag klarade den där performansanalysen som jag gjorde innan jul och var så orolig över . känns himla bra såhär en torsdagsmorgon . en torsdagsmorgon som annars mest innebär skolstart igen efter julhelgerna . känns väl inte så jätte peppat va ? nåja , är lite mjukstart i allafall , eller nej inte direkt , men det är åtminstone studiegruppsarbeten som gäller och inget himla seminarie eller så .

jag har inte glömt årskrönikan , jag ska verkligen försöka få ut den ikväll

23.30

jag jobbar med årskrönikan , believe me i do ! den bör vara färdig för er att skåda i morgon , den bör vara det . det var härligt att spela innebandy igen , precis som jag förstod , skorna funkar perfa och salmingbraxerna likaså . like it like it like it alot ! just nu sitter jag och försöker spärra upp ögonen och intala mig själv att jag inte alls är nå trött . det går sådär om jag ska vara ärlig . jag hoppas att det vänder snart och att tröttheten liksom övergår i ett åtminstone hanterbart vaket tillstånd för jag bara måste se hockeyn . fast det är jag nog i och för sig inte så orolig över att jag av någon anledning skulle missa , för även om jag är trött tills klockan blir 01.30 så tror jag nog ganska starkt att nervositeten kommer slå till som ett dasslock på övre däck och då minsann , då tänker jag vara vaken . men till er kära vänner som går och lägger er , till er säger jag godnatt . till er andra säger jag , med uppmanande ton , heja sverige !

Still 20 grader

helt galet hur kallt det är , fortfarande . det gör liksom ont i kroppen när man går ut , på riktigt , och snart kommer inte ens bilen starta . de norrländska snöborna som har såhär flera veckor i streck varje vinter , de är minsann enna tappra själar dom ;D

vi har varit på stan nu på förmiddagen , mamsen köpte nya vantar till både mig och malin , riktigt rejäla och kokheta . helhärligt som ni hör :) sen gick vi vidare till vallonen där papsen bjöd på fika . mysigt och bra :) nu sitter jag här , ombytt och klar i diverse nya träningsgrejer som för några dagar sedan låg inslagna i julpapper , och bara längtar efter att få spela lite innebandy igen . ska bli sjukt kul med träning :)

hörs senare , i kväll typ .

Längdskidåkning

hör , häpna och håll era kalla hakor i skick - jag och malin har minsann ( trots de 20 minusgraderna , som kanske egentligen landat på 15 eller 16 by now men som fortfarande är kalla ) åkt längdskidor för första gången den här vintern . jag tog en massa ljuvliga bilder med min mobil , men nu när jag försökte lägga över dom på datorn så ville det sig inte , men jag kan garantera att jag ska visa åtminstone en när det väl fungerar sen , för shit vad fint det var ute . som jag sa till malin , det kändes som vi var högst uppe i lappland , helt ute i ingenstans . så hutlöst härligt ! hade varit kul med ett par ordentliga skidor också så man hade sluppit staka sig ner för backarna ;D hahaha . men annars så , vi var sjukt bra , inte sant märta ? fullkomligt galna , haha . jag har i allafall fått en rejäl dos med garv idag , det är en sak som är säker ;)

mormor har bjudit dit oss på mat så nu mina vänner , nu styr vi kosan dit . godkväll

My lord

nu har jag precis skickat in hemtentan och jag hoppas så otroligt att den duger så man inte behöver komplettera och göra om en massa saker . usch , det  blir en grotesk väntan ! grotesk var även semifinalen i hockey - VM igår kväll mellan sverige och slovakien , men trots all irritation under matchen så var det hutlöst härligt att de vann :) final i morgon natt vid 01.30 om jag inte minns helt fel , jag är uppe och tittar , var så säker !

nu blir det damernas andra åk i slalom , sen ut i det vintervackra vädret . kram på er !

20 minusgrader

det är verkligheten just nu , klapp & hej .

Snöyra & bortdomnade tår

vi gick upp i ottan idag för vi hade minsann planerat att åka till romme . vädret har ju varit alldeles fantastiskt i flera flera dagar nu , men idag snöade det lite smått när vi vakna . det gjorde inte så mycket tänkte vi och begav oss iväg i vilket fall . det visade sig att snön snarare tilltog än avtog - som åtminstone jag trodde att den skulle göra och det hela blev för det mesta hiskeligt kallt och dant . det är lite tråkigt när man fryser så man liksom inte riktigt kan koncentrera sig som man vill , för jag älskar ju att åka skidor liksom ! nåja , var kul att få sig ett par åk i allafall :)

när vi kom hem tog jag mig en riktigt riktigt varm dusch , men jag känner mig fortfarande inte sådär helkroppsligt upptinad , så jag kommer inte måla ett kors i taket om det visar sig att kvällen tillbringas under filt ;D vi tänker faktiskt beställa lite mat ikväll , snart , och bara ha det bra . titta på körslaget ska vi göra också , men framförallt ska vi se juniorernas semifinal i hockey - VM . ha en trevlig kväll

( jag hoppas förörvigt kunna uppdatera er om nyår och 2008 snart också , börjar känna flåsandet i nacken nu )

En släpad hästsko på kullersten

det är ungefär känslan av att springa runt ett snöigt eskiln , but even so , det var skönt i vilket fall . märker ni att vi tar vårt innebandyspel på allvar , malin & jag ? ;P haha . lite sådär smått uppladd inför nästkommande vecka , som förmodligen och ganska tveklöst kommer kännas ordentligt i kroppen ! nu ska jag hoppa in i duschen , sen måste jag prata csn med pappa , för jag fick liksom some kind of csn - panik för ungefär två sekunder sen . hejsvejs & håll för näsan !

Psykbryt

fullständigt psykbryt ! tänkte att jag skulle summera mitt 2008 , men tydligen vill min dator vara segast i universum och hänga sig hela tiden . sånt gör mig fullkomligt galen , snacka om frustrerande liksom ! så nu tänker jag stänga av skrället och möjligtvis summerar jag året senare i kväll , om mitt humör lugnat ner sig lite ;P

1/1 - 2009

jag var bara tvungen att få det ur systemet . det är nytt år och man känner sig aningen nollställd . gårdagen var fantastiskt magnifik och jag berättar mer om den sen . kram på er och väl mött tjugohundranio . crazy !

RSS 2.0
Test