080328

ny dag , godmorgon . fredag och sandra kommer hit idag , det gör mig glad . blogg.se var tydligen dyngsegt igår kväll så jag hann varken berätta att jag var iväg och träna , vilket var skönt som attan . att jag städade färdigt , men att det tog typ precis hela dagen p.g.a. massa ( förmodligen ganska onödiga ) pauser . men det är väl det städningen går ut på ? att pausa ! :P

hann heller inte berätta att malin spelade match i ludvika igår och gjorde både mål och enligt tränarna stormatch . kul för henne , men tråkigt för mig att målen tydligen alltid trillar in när jag inte är närvarande ;D hahaha . <3

idag blir det lugnt , tills klockan blir 16.10 - då står jag vid station och tar emot sandy . det är final i let´s dance i kväll , det ska ses ! hejdär .


080327

080327 - ledig torsdag & tjugotre .

skönt med sovis i morse , gick och la mig direkt efter fotbollen igår , somnade antagligen så fort jag la huvudet på kudden och har sovit konstant och som en stock hela natten . skönt ! idag har jag tänkt att jag ska städa lite och sen får vi se om jag kanske går och tränar en sväng mot kvällen , tror nästan det , skulle vara skönt . eaj , dags att ta tag i städningen , jag ska fixa till i min garderob det första jag gör tror jag , för där hittar man nästan ingenting . haha .

GRATTIS TILL IDA-MARIE SOM FYLLER 23 ÅR IDAG
hoppas du får en bra dag gumman :)

seriöst

vad hände med rami shaaban ? varför fick han hjärnsläpp ? varför gav han brasilien mål , ledning och förmodligen vinst också ? TRÖTT , skärpning alltså .

fotboll på ikea ?

opponeringen gick bra , folk var nöjda , jag var nöjd . nu är kursen slut . se på katten !

johanna hade familjebesök idag och de skulle på ikea , då vart jag sugen minsann . längesen man invaderade ikea liksom , där finns det alltid överdrivet mycket saker man vill ha och önskar att man redan hade . haha . jag vill hitta en ny lägenhet som jag kan bomba med ikeaprylar , it´s a fact .

18.59. en timme kvar tills sverige tar sig an brasilien på tv - skärmen , jag ska definitivt titta . blir dock lite struligt eftersom grey´s börjar kl 21 . ibland önskar man seriöst att man hade en video , eller typ att man kunde använda dvd:n som en video och spela in allt man inte hinner se . skulle kunna bli bra ! men nu är inte min verklighet så , så nu blir det zapp och sånt och så hoppas jag att det inte blir några mål när jag har kanalen inställd på grey´s :P

hej

080326

godmorgon . fröken t är tillbaka i karlstad , hon kom med bussen igår kväll . idag är det sista dagen på BUS - kursen , ska bli skönt . är opponering och jag måste säga att allas uppsatser har varit bra och intressanta att läsa . good work people ! :)

känns knas att det bara är en enda kurs kvar nu innan sommaren , knas men fullkomligt underbart ! gudars vad jag längtar till torsdag 5 juni eller vad det stod på schemat . yippiekayey !

märta spelade träningsmatch med länslaget igår igen ( vilket jag förstås som vanligt missade ) och de vann med 3-2 . grattis till det . hann inte prata så mycket med henne efter matchen igår kväll för de hade precis satt sig på donken när hon ringde , så jag ska nog slå´na en pling nu snart i stället :)

ha en bra dag
tjo

en ny , kort & redan avklarad påsk

i ett kanonbra , men ack så kallt , idre med ett helt fabulöst sällskap , jo jag tackar !

bar av tidigt i torsdags och kom hem igår kväll , däremellan har vi hunnit åkt massvis av skidor , blivit trötta i benen , ätit god mat , tryckt godis , skrapat hem t-shirtsvinster på after ski , sett litervis med renar , skrattat , sett lite sol och haft det HELBRA . har väl dock haft några sånadär sidor också som inte har varit lika ljusa , som t.ex. de sidorna där man kan läsa att det var extremt kallt ( igår natt låg temperaturen på -30 & det säger väl det mesta ! ) , blåsigt och där jag smällde upp staven i min egna kind som blev svullen och fortfarande gör rejält ont . men överlag och absolut utan att tveka så har det ju förstås varit kanonbra !

har planerat att lägga in lite bilder när de har ställt in sig på datorn och tittats igenom , så ja , det kommer . hoppas era påskar har varit precis lika bra , i morgon åker jag tillbaka till karlstad igen och på tal om att åka så var det väl för väl att karl - petter var den som fick just åka i fredags när det sågs let´s dance ? han må vara förhimla rolig , men dansa i tina och tonys klass , det kunde han bannemig inte . hej för mig

svinigt

skönt & kallt
skönt : uppsatsen är inskickad
kallt : det sägs vara 15 minusgrader och en meter snö uppe i idre
:)

stiligt !

glad påsk önskas därifrån , nu ska jag andas .

080318

tisdag och jag tog bilen till karlstad i morse . blir en snabbvisit och mor och far var söta nog att låna ut bilen till mig :P solen sken som besatt hela vägen hit och jag i mina jeans och svarta fleecetröja höll på att smälta bort i det där så kallade förarsätet . haha , det var skönt med lite omväxling , alla andra dagar fryser jag ju mest bara !

har setat med uppsatsen nu och jorå , jag är så gott som färdig :D jihuuuu . känns så otroligt skönt ! vet inte riktigt hur den har blitt , men förhoppningsvis tillräckligt bra . tänker nog lägga ner den för idag nu för till slut blir man liksom blind och märker varken rätt eller fel . kanske skriver ut den eller nåt och läser igenom den innan jag går och lägger mig i kväll ? i morgon blir det sån där finjustering och sen blir det ivägskick . är det garanterat dyngskönt ! nu blir det lite disk , pack , dusch och sen är klockan förmodligen tv - dags . blir kockduell , gossip och miss secret agent . sandra bullock är rooli minsann .

080317

måndag idag , mamma är ledig och av det fick vi ett hopkok som bestod av morgongym följt av fynd och fika i norberg . trevligt minsann . nu blir det till att återgå till uppsatsen , jag tänker bli färdig med den snart . typ i kväll eller i morgon , i hope . hej

runaway train

jag och märta har kollat resor idag och jag är för ivrig på att boka nåt alltså . shit vad välbehövligt det skulle vara . solen sken och visade 30 grader på vår vindstilla framsida i morse , vi gick ut och satte oss en stund . DET VAR GÔTT !!! blev dock inte ute mer än kanske en timme , max och sen dess har jag setat med uppsatsen . jag gnolar och gnolar med den där uppsatsen så uschamig , jag längtar tills den är färdig , vilket nog inte dröjer så överdrivet länge nu :) jihuuuuuu .

grattis till marylou som fyller 20 idag
när mor kommer hem trippar vi till mormor & morfar

har på tv:n där nere för det spelas kvartsfinaler i innebandy . det får mig att längta som tusan till aprilhelgen med SM i sundsvall . ska bli kuuuuul :D

tess hissar och dissar melodifestivalen 2008

jaha , hej du gråtrista vemod , nu befinner sig hiss - disset för sista gången . melodifestivalsbörjan i göteborg med slutlig slutstation i stockholms ögonglob . ( tydligen så tar den 40 år att fylla med kranvatten ? ) glädjande är att kristian luuk gör slag i sak och visar hur man gör entré på riktigt , från taket ! , och glädjande att kära björn är tillbaka och förgyller .

melodifestivalen 2008 , FINAL , stockholm , globen
HISS

¤ att rongedal visar moves som är tydligt inspirerade av både herrey´s och electric banana band , armarna slår krok på sig själva , precis som de ska i schlagersverige .
¤ att man verkligen ser att melodifestivalen är det absolut roligaste som fröken bengtzing nånsin upplevt !
¤ "nu är det dags för ännu en glugg mellan tänderna" - mannen med replikerna . thumb´s up !
¤ frida feat. headline . det kan inte hjälpas att den låten blir bättre för varje gång man hör den . medryckande & helhärlig . sommarplåga ? YOUBET .
¤ peter settmans intåg i festivalcirkusen . settman - tv både fredag & lördag .
¤ maia hirasawas version av the worrying kind , hon kan hon .
¤ björn gustavsson . den killen bara ÄR ren skär humor !

DISS
¤ sibels överdrivna och alldeles patetiskt konstanta flängande med den där klänningen .
¤ herr sjögren . det spelar ingen roll hur mycket jag letar , jag kan inte hitta nåt bra överhuvudtaget med den låten !
¤ lindas uteblivna folkröster ?
¤ melodifestivalens förutsägbarhet , sorgligt men sant , det måste dissas .

charlotte tog hem´et , som sagt inte alltför oväntat , och hon ska fraktas mot belgrad . jag däremot ska inte fraktas nånstans , men jag ska lämna det här bakom mig och låta tåget fortsätta med mig kvar på perrongen . svenska melodifestivalen 2008 har varit rubriker i snart två månader , men nu är det alltså färdigt . som både kristian och björn var noga med att påpeka så slutar saker och ting där det börjar och det ska väl jag också göra kan jag tänka

mitt så kallade journaliserande av festivalcirkusen började ju med en föraning om att kristian luuk och björn gustavsson skulle bli de som hissades högst när festivalen var slut , och aldrig har väl något på en cirkus stämt så bra som just nu ? all heder åt kristian som sätter fabulösa färger på melodifestivalens väggar och all kärlek åt björn som liksom bara är . . . björn !

nu kan ni sluta skärpa era sinnen och i princip göra lite vad ni vill och vad ni känner , det är slutåkt på flight 008 , vi har landat i paradiset . tack för mig , hej ! 

guitar hero

måste bara flika in här ändå såhär på kvällskvisten . har typ precis kommit hem från josiebabe . vi käkade mat , spelade guitar hero och hade allmänt trevligt . jag som var lite grön och komplett nybörjare på guitar hero förstår nu vad alla pratar om . dyngskôj ! lär bannemig köpa det där på en gång alltså , jag var grym ;D haha .

nu ska vi smälla ner oss i soffan och kolla på let´s dance och så ska det låta
have a nice one

tack för i kväll brudar !

080314 - i´ll take a break

hej . jag är hemma igen och det känns skönt . nu tänker jag ta en paus ifrån det mesta och enbart ägna mig åt pluggande . nu är det i princip bara 1½ - 2 veckor kvar och jag ska ge järnet tills det är över . så därför kanse inte tiden finns att spendera på min utsökta blogg ( bortsett från den slutliga hissen och dissen av melodifestvialen i morgon ) , men ja . ni får helt enkelt leva med det , även om jag förstår att det blir svårt och abstinensaktigt ;P

var förövrigt på gymmet i morse och det var så otroligt skönt , första gången den här veckan som jag faktiskt inte har känt av magen nånting alls och det var så gudomligt att få svettas och inte tänka på nåt annat än mig själv ! inget plugg ingen stress ingen ångest . shit vilken känsla !

i kväll ska jag spendera lite tid med flickerna och jag ska yttra för världen att martin har visat sig vara en ängel , faktiskt . har kommit igång med uppsatsen och jag ska gå och fortsätta med den nu .

annars då ? annars skänker jag tankar och värme till morfar som är på väg till sjukhuset i västerås
<3

märta ska hålla i länsdansen med köpingfolket i kväll , kul för´na ;D

080312

onsdag och sista VFU - dagen . knasigt , men också skönt . inte skönt att själva praktiken är över , men skönt att det snart är torsdag så jag får åka hem igen och vara hemma fler dagar än två :)

började dagen med promenad från torget , sen hann jag lagom in med matlådan till kylskåpet innan det var dags att trilla ner mot tingvallahallarna och lite gympa . det var mysigt , för vi dansade , lyssnade på gamla fotbollslåtar som t.ex. in med bollen i mål , mera mål , när vi gräver guld i USA , go gula och blå , vi ska till VM osv . ( förstå grejen liksom ;D ) och så hade vi gymnastik förstås ! efter det vart det frukt och sen lite valfritt i klassrummet , lunch , och sen promenad till bibblan för boklån . bibblan tog längre tid än väntat och vi vart lite försenade på tillbakavägen , så jag fick därmed sluta lite senare än det var tänkt också , men vad gjorde det ? fick en massa gosiga kramar sen också , vilket aldrig sitter fel .blir roligt att komma tillbaka dit om några veckor , jag var hjärtligt och mycket mycket varmt välkommen tillbaka . tack för det ! :)

nu blir det till att sätta igång med uppsatsplugg . hade tänkt komma en bit idag . början är alltid svårast , men efter det brukar det kunna rulla på relativt bra , hoppas på en sådan utgång den här gången också . början först alltså , jag ska bita i´t .

onsdag kväll , världen vet vad som gäller . roomservice och grey´s , ska faktiskt kika på det där nya kockduell programmet också , lite tråkiga personer med igår men ändå ganska trevligt , så det får inleda kvällstittet . men nej , nu plugg alltså .

080311

hej där och go´kväll till er som vill ta åt er . hade öppning i morse och fick alltså lov att gå upp alldeles omänskligt tidigt . satt antagligen och sov både vid frukost och bussåk , men jag tog mig igenom det lika bra för det minsann :P dagen gick förvånansvärt snabbt och nu är det helt galet att det bara är en enda dag kvar . herregud . vi har påskpysslat idag och det är ännu en sak som är galet ( att det är påsk alltså , inte att vi har pysslat , för det är enbart kul ) . när jag kom hem så slumrade jag en stund och efter det satte jag mig med plugg . sen dess har jag inte hunnit med så mycket annat än det , varvat med mat och dusch och nu väntar ännu mera plugg . har förstås pratat lite i telefonen också , typ med mormor sötan som fyller år idag och firar med typ all släkt utom jag . jag tänker faktiskt tillåta mig att tycka en hel aning synd om mig själv ;D

nej , nu ska jag återvända till pluggandet och vara ihållig till klockan slår 19.30 , efter det stänger jag fabriken för kvällen . då blir det enbart tv-tittande . . . & te

 i morgon är det sista dagen på praktiken , den ska göras med mig och lena i långfillifjonkers . HAHA

080310

godmorgon . jag är fortfarande kvar i beautytown . blev inge mer kräk igår ( tack för det ) och idag har jag pallrat i mig lite frukost tillochmed . bra ! har pluggat nu den senaste timmen och antagligen typ en halvtimme till innan den timmen började och snart ska jag prova göra lite mat åt mig . pratade med mamma och vi kom väl överens om att det är smartast att äta tidigt så jag hinner få ur mig det innan bussresan om det är så att det skulle börja om en gång till :P men förhoppningsvis gör det inte det . jag tror inte att det gör det .

bokade buss till kl 18 i kväll i stället då och pappa skjutsar mig efter jobbet .

moster ringde nyss och hon är väl bara för söt ? yes she is .

nej , nu ska jag gå ner och fixa ihop lite mat , sen blir det diverse hop-pack och fix , och även mer plugg innan det blir dags för avfärd med pappsi . är även glad åt att jag kommer hinna träffa märta lite till idag innan jag åker för hon slutar minsann redan 14.30 . roooooli .

förresten så är sandy en klippa , en riktig en ! <3

080309

söndag och dagen började så himla bra när jag fick se malin spela länslagsinnebandy :) var längesen jag såg en sådan match nu så jag var mäkta glad att jag hann med det den här helgen :) duktig var hon också , förstås . sen har allt bara dalat . tänkte att det skulle bli så himlans trevligt idag , för nu kl 15 så skulle släkten fira mormor & morfar på restaurang med plankstek , för att de minsann har varit gifta i 60 år , vilket är ett diamant bröllop kanske ( ? ) är lite osäker på hur den där ordningen ser ut . nåja , lång tid är det hur som helst . men jag hann mest bara dit och sen var det igång igen , spyor spyor . jag mår verkligen inte bra och nu vet jag snart inte längre vad jag ska ta mig till , hur länge ska det behöva hålla på liksom ? kan min mage bara lugna sig och typ låta mig vara ? tror att magkatarren är tillbaka , fast på helt nya och fullkomligt fruktansvärda nivåer . och inte blir det bättre av att jag verkligen känner en massa måsten som bara slår på varenda kroppsdel jag har . aaaaaaaaaaaaaaaah ! snart blir jag seriöst tokig .

skulle ha setat på en buss kl 18 , men det finns inte en chans att det funkar . tre timmars bussresa ? skulle inte tro det va . kommer alltså inte kunna ta mig till karlstad i kväll och kommer alltså inte kunna vara på praktiken i morgon , och av det får jag ännu mera panik . har skickat mejl till handledar´n min och även till martin , jag vet faktiskt inte hur jag ska bete mig längre . jag vet inte

blev som ni förstår ingen mat för mig med mormor & morfar , men jag sjöng en låt med min kära gitarr först ändå och gjorde så gott jag kunde innan jag bad mormor & morfar om ursäkt och blev hemskjutsad av pappa . han åkte tillbaka och fortsatte middagen och efter det så åker han & mamma till västerås och kollar på nästa match med märta . hade velat vara där , men det går bara inte .

jossan fyller år idag , för det ska hon ha ett kanonstort grattis
hppas du har haft en fabulös 20 årsdag gullan <3


tess hissar och dissar melodifestivalen 2008

i avsaknaden av kung björn så var det väl mest mr. luuk tillsammans med poodles eldraketer som lyste starkast i det tydligen svinkalla kiruna . varför just i kiruna kanske ni frågar er nu ? för andra chansen var precis där , i kiruna .

melodifestivalen 2008 , andra chansen , kiruna
HISS
¤ jag kan fortfarande tycka att herr frontfigurspoodle med hans helt fullkomligt galna röst är precis vad melodifestivalen behöver .
¤ caracola , de bara måste hissas . det är festligt , färgglatt och medryckande , precis som cirkusen var förut .
¤ kristian "åh , jag saknar dig ibland" luuk !

DISS
¤ att poodles blev utslagna av sibel och att ola blev lika några minuter senare . nog för att den sistnämnda inte hade nåt att göra i finalen i allafall men det är tyvärr fruktansvärt irriterande hur det bekom sig och blev . synd på en annars fin låt ! det blir bara föör mycket , give us a rest !
¤ "kiruna cheer & dance - team" ? men seriöst , vad hände ? tala om allmän sinnesförvirring alltså .
¤ carola & andreas , eller ja , johnson & häggqvist som de fortfarande lika checkt vill kalla sig . varför åker de ut ? varför får de inte vara i globen ? säga vad man vill , med de borde vara där .
¤ duell nr. 4 ? huga .

det börjar gå mot sitt slut minsann . nästa lördag is the shit liksom , allvarligt talat så har jag inte en blek om vem som vinner . det blir antagligen någon form av skräll , för det tycks på nåt vis genomsyra hela alltet , och kanske blir det så att vi får upp och hoppa när finalsändningen är över ? who knows , jag tänker i allafall förbereda mig på att inte bli förvånad . . hade kebabpizzan gått vidare , hade den förmodligen haft slagläge . en lördag kvar alltså , skärp era sinnen !



igår var det fredag och sist jag tittade in här så befann jag mig fortfarande i värmland , det gör jag förstås inte nu . bussresan gick bra , för jag sov i minst 1½ timme , och min gitarr fick åka vip . åkte hem med pappa , hämtade lite mat på vägen , mötte mamsen och malin innanför dörren , kollade på let´s dance ( där det faktiskt var mattes tur att lämna placet ) , kollade på så ska det låta ( som var hejdundrans roligt alltså , götapetter var vi skrattade här i soffan , haha ) och slutligen kollade vi på robins där björn g gästade med felix herngren . det är roligt ! 

i morgon är det söndag , hej och godnatt

080307

praktiken var bra idag också och det är fortfarande knas att det redan har gått en hel vecka . beautytown beautytown beautytown - det enda som cirkulerar i mitt huvud just nu . great !

<3

nattskift

jag har förresten lite oförskämt glömt att berätta att jag minsann träffade stefan i morse när jag stod och väntade på bussen . har ingen aning om hur länge stackarn fick stå och säga hej till mig innan jag fattade att det var nån jag kände och att det var på mig det hälsades . haha , förstå hur trött jag var liksom . haha . kul och språka lite me´an i allafall , de skulle ha tenta i matten ? hur går det till liksom ? nåja , jag har packat lite och nu blir det lite film och te . pys

sol sol & längtan efter fredagkväll

vädret är totally L O V E L Y idag . solen skiner , och värmer ! inte blåser det så himla mycket heller så ojoj , det är himlans skönt ute nu faktiskt . tog en annan väg till bussen från praktiken idag , vandra längs vattnet och oj om det var fint . hoppas vädret är lika i morgon så jag kan ta samma väg , i samma solsken :)

dagen har varit bra och gått väldans snabbt , hann knappt börja innan vi sluta . har haft mysigt idag igen :) känns konstigt att halva praktiken redan är gjord . nästa torsdag är det liksom skola igen :S huga .

just nu sitter jag och gör mest ingenting , ringde till karin , men hon skulle ringa tillbaka när hon hade kommit hem . så väntar väl mest på det . blir nog en promenad längs den där nyfunna vägen som jag & märta hitta när hon var här :) sen ska jag börja packa och sådär också , och äta förstås . ska ringa en sväng till mary också .

åker hem i morgon igen alltså och det ska förstås bli lika skönt som alltid att komma hem igen . just i kväll skulle jag också vilja vara hemma för malin ska åka iväg på träningsmatch med länslaget , och jag mitt trogna fan hade ju förstås betalat pengar för att få följa med och glutta ;D men jag får nöja mig med periodpausrapporter från käraste mor och far . nu blir det finväderspromme , tjing .


image70

lycka till i kväll mitt favvo <3

080306

hjälp , det är en alldeles för tidig morgon . vad gör jag uppe nu ? eller vad har jag glömt ? gick upp i samma tid som alla de andra praktikdagarna , snooza tillochmed i fem minuter extra , och ändå är jag färdig nu ? bussen går liksom seriöst om en halvtimme , inse att jag kunde ha sovit den halvtimmen . guuuud , dryg insikt . allvarligt talat så måste det ske någon form av förändring i min helt icke-existerande pigghetskänsla , för jag är bara tröttare och tröttare precis hela tiden . . . snart känns det som jag inte ens kommer orka mig upp ur sängen . kan ingen bara uppfinna en vecka där man får sova precis hur mycket man vill ? typ konstant ? det skulle gillas . ha en bra dag
det planerar jag att ha

trollmamma

haha , mina små troll på hammarö kan banne mig få mig att skratta vill jag lova . ida är förstås gosig och skriver på msn så fort hon får chansen ( och använder såklart alla sorters symboler och grejer som finns och är aktuella i den åldern ;P ) och när jag skrev att de var mina små troll , så blev jag kanske en aning oväntat snabbt kallad för trollmamma . haha , skrollan .

har setat och kikat lite i böckerna som jag har tänkt använda mig av i uppsatsen , kollat upp lite vilka kapitel som skulle kunna vara bra osv. och så har jag faktiskt skrivit upp de kapitlena under några få typ "rubriker" . så förhoppningsvis kommer jag igång på riktigt med det där snart . ibland kan jag få såndär helhastig känsla av att jag skulle kunna börja skriva på uppsatsen på en gång och skriva hur länge som helst , men tyvärr så brukar den även kunna försvinna lika snabbt . är väl så det fungerar kanske ?

sov i nästan en timme förut också , det var garanterat dyngskönt och nu känner jag mig faktiskt en liten gnutta piggare . har ätit lite köttfärssås och makaroner också , med burrito ofcourse . det har absolut blivit en form av favorisering här i 25 kvadratarn tydligen . gillasgillas ! något som inte gillas lika mycket är min osynliga diskbänk , som skulle behöva bli mer synlig och då betyder det förstås att jag måste diska , och hur peppat är det ? notsomuch . lär väl dock bli så ikväll , innan roomservice och grey´s .

080305

idag började dagen med gymnastik i de där tingvallahallarna . handboll var det och jag var med och deltog minsann , barnen var dock kanske aningen bättre än mig ;P hehe . efter det så tog jag med mig barnen upp till skolan igen och sen tog jag med de till matsalen i mitt ensamma majestät . det gick bra och jag fick massa gosiga kramar . sen blev det lite myspys och toystory innan vi slutade för dagen . nu är jag tröttlig och tänker slumra en stund innan jag tar tag i lite böcker . på tal om sånt som behöver tas tag i så skickade jag ju in seminarieuppgiften igår och jag har redan fått tillbaka den . definitivt godkänd . tacksamt ! nu kan jag definitivt sluta tänka på den .

tc core

bestämde mig sådär i sista sväng att dra mig iväg mot träning i allafall . tc core blev det och det var sjukt jobbigt vill jag lova . i morgon blir det definitivt ingen träning i allafall ;D då ska det degas . trixade ihop den där skrivuppgiften också innan jag drog iväg till träningen så nu är den skönt ivägskickad och förhoppningsvis också tillräckligt bra . nu gäller det att gräva ner sig i de där två stooora gråsvarta molnen som tynger min vardag , på riktigt .

just nu sitter jag framför gossip , spenderar en stund här i reklamen och väntar även på att mitt te ska svalna och bli någtosånär drickbart . efter gossip blir det en till sväng i telefonen med mamma och efter det blir det nog faktiskt sängen . är så galet trött hela tiden så nu tänker jag gå och lägga mig så fort som möjligt . godnatt

080304

hemkommen från praktikens andra dag och det känns fortfarande bra . idag var jag med förskoleklassen och ettorna på teater , och barnen var minsann totally förtjusta i kejsarens nya kläder , och lekparken . vädret är fortfarande jättefint , men idag har jag frusit som bara den . skulle verkligen inte ha glömt min huvudbonad här i skåpet idag för mitt hela huvud är kallt . har hoppat i mysbyxorna och snurrat in mig i fleecetröja så nu ska värmen förhoppningsvis snart återkomma :)

ska göra klart den där skrivuppgiften idag tänkte jag så jag kan släppa det där , jag hoppas min så kallade tankeverksamhet vill rulla som på räls idag så det går fort . . .

funderar på att träna i kväll , är så himla trött så det kanske är på sin plats ? tror nog så . . . men får se
blir i allafall gossip klockan 20 .


powerstep

helt galet skön träning alltså , är totalt färdig . haha , men det är väl så det ska vara ;D tog en extra lång dusch bara för det och nu har jag kokat te och tänker dega ner mig i soffan tills jag headar mot sängen ( vilket förövrigt kommer bli typ så snart som möjligt för gudarna vet att jag är trött trött trött ) . glömde berätta i lördags att jag faktiskt kom iväg till bibblan after all , tog med mig märta och drog iväg med bilen mot stan . hittade fem eller sex böcker , relativt snabbt också ska tilläggas och vi visade oss vara ganska så hajja på beautytownsbibblan ;D hahaha .

nejnu , godnatt
hoppas morgonvädret blir som idag

080303

hej du vackert soliga praktikmåndag . hade ställt klockan på 6 i morse och vaknade när klockan stod på 5.59 , extra peppat ? typ inte nej . blev väl bättre när jag väl hade satt mig på bussen och vaknat till lite . praktik var det ja och min första dag har varit jättebra , känns verkligen helkul att få komma ut och träffa lite barn och inte bara läsa om dom . mysiga små kottar minsann som tyckte att det bästa med dagen var att de hade fått "en ny bästa fröken" , söta små troll som ni förstår :) blir nog helt klart en bra 1½ vecka .

idag mår min mage bättre och då gör jag lika , med tacksamhet . tacksam är jag även över vädret för det är verkligen helt underbart . såhär vill jag ha det i idre när vi åker , fast med tilläggande metervis snö då förstås ;D

i kväll blir det träning , sköööönt . plugg nu dock , mindre skönt .

080302

tillbaka i karlstad igen och jag klarade bussresan , tackolov . spenderade min natt på toagolvet och delade med mig av jättefräscha och mysiga spyor . uschamig ! väcktes av mamma vid fem i morse för då hade jag tydligen somnat inne där på golvet ( tur att det finns golvvärme liksom ) . blev som tur var inte så mycket mer än så för idag har det varit mer lugnt . är en hel del hungrig dock för jag har i princip knappt ätit nåt idag . jocke hämtade mig vid bussen nu vid 21 och när jag kom in här så satte jag på mig varma kläder , kokade te och ringde hem .

teet är uppdrucket och smakade bra . nu blir det sängen , för i morgon blir det tidigt . . . OCH PRAKTIK !
godnatt

tess hissar och dissar melodifestivalen 2008

och så restes då alltså cirkustältet för fjärde gången , i en avslutande deltävling , i karlskrona . ikväll var det bra mycket bättre än i linköping och det var väl bara alltför välbehövligt , för förra veckans so called "låtar" var ju som sagt ganska så urdåliga , allihopa ! men ja , bättre idag alltså . tack för det

melodifestivalen 2008 , deltävling 4 , karlskrona
HISS

¤ att linda bengtzing lever kvar i riktig schlager , gör det bra och blir sprudlande glad av det mesta
¤ fronda , det blir fart på folket helt enkelt
¤ kristian luukovic , say no more ?
¤ calaisa . kommer definitivt bli en såndär låt som passar utmärkt mörka kvällar i en bil med hög volym som liksom sådär bara försvinner men ändå är det enda som hörs . ni förstår va ?
¤ att den där så kallade pausunderhållningen äntligen har visat alla fyra elementen , kanske slipper man det där from now on ?
¤ BJÖRN GUSTAVSSON . ´vart får jag allt ifrån ? - glöggen ! tur att jag slingrade mig ur det här så snyggt´ jo tack , mer björn åt folket .

DISS
¤ dansen i den helt oförståeliga låten pame ? benen var liksom både ben- och livlösa och det mesta var mest bara underligt .
¤ att sibel tror att hon är 2in1 med mariah carey och celine dion . GIVEMEABREAK liksom !
¤ pausunderhållning , syfte - dans ? ( den ständiga dissen , so it seems )
¤ fronda på plats 6 ? skulle definitivt ha varit högre , i allafall till en andra chans .

slut på deltävlingar alltså och nästa vecka är det andra chansen i kiruna som gäller . huga ! detta hör förmodligen inte hit , men hoppas dom har snö . snöra på er snöskorna , eller varför inte backspeglarna som tillhör din husvagn ? , och skärp era sinnen . . . då faller nog det mesta på plats . hej

080301

happ , så var det ny månad igen . positivt just i denna tid för då närmar sig sommaren . bra ! märta spelade sen fredags- och serieavslutsmatch igår kväll och de vann kattsingen med 34-0 . jorå , så var det , och det hade kunnat bli betydligt mycket mer mål med tanke på att de säkert sköt utanför typ 80 gånger och träffade stolpar och ribba ett flertal gånger . men vad gör det , alltid resultatet som räknas eller ? :) hursom så var det fantastiskt kul att se märta stråla . synd bara att den inte ville studsa in nå i målet . hela laget , och läktarn , hejade på henne och delade hennes små sötputtiga hopp av frustration när det inte ville sig :P gud hon är söt , min märta .

matchen blev lång och vi kom väl hem runt halv tio , kvart i tio ? vet inte . blev inte hemma så länge , vi började titta på så ska det låta , men fick pausa ganska så omgående för jag skulle åka tillbaka till fagerstahallen och skjutsa malin , linnéa och issa till götis för avslutningsmat med laget . åkte efter det hem igen och tittade klart på så ska det låta ( där jag förövrigt är helt på det klara med att fröken ml inte kan sjunga , vilket jag iof har sagt från allra första början när hon ploppa i melodifestivalen , men det var inte så många som ville lyssna på vad jag sa då :P nu har hon i allafal bevisat det , med råge ! ) . så ska det låtas slut togs vid av let´s dance och mitt i det fick vi återigen pausa för då var det hämtning av flickor igen . hem igen och kolla klart , sen var klockan typ ett och definitivt läggdags :P

idag är det dyngtråkigt väder , måste det liksom nödvändigtvis komma snö ? och inte nog med det , det kommer regn också som gör att snön blir slaskig och vi befinner oss alltså än en gång i denna tråkblötslaskiga onda cirkeln . blä ! ska göra mig lite representabel nu för snart blir det bibblan .

RSS 2.0
Test