071003 ONSDAG

alltså shit , jag har verkligen varit oförlåtligt totalt kass på det här under hela hela sommaren , men jag ska verkligen bättra på detta . jag ska jag ska jag ska ! hej förresten . 

jag har bytt adress & flyttat till karlstad . har även hunnit bo här nu i en månad & en vecka ungefär :P det känns väl sådär allmänt blandat skulle jag vilja påstå . saknar allt där hemma ofattbart mycket dock & det är väl i princip det som känns jobbigast , att inte träffa de man brukar träffa , att inte äta , tv-mysa & umgås konstant med familjen . gud det svider . men jag antar det blir bättre med tiden ?

just nu är jag ganska förvirrad över mig själv & mitt beslut att börja med det här nu , för klockan är så pass mycket att jag är dyngtrött & mest bara vill krypa ner i sängen & dra duntäcket över mig . så det tänker jag nog faktiskt göra nu .

innan det så kan jag ju bara passa på att meddela att universitetet känns kanon & klassen är förträffligt bra ! DET KÄNNS SKÖNT , helt enkelt :)

i morgon åker jag hem till kära beautytown , då ska jag träffa sandra . & på fredag ska jag träffa bruuudarna , för vi ska bannemig ha klassfest :D jihuuuuuuoo .

familjen slår alltid högre än jag kan föreställa mig & jag älskar de mer än mycket !

RSS 2.0
Test