great

det skulle kunna formulera kvällen faktiskt . åkte till ludvika och jag hittade till trafikskolan där jag plockade upp sandra . sen åkte vi typ två meter till ( ? ) och sen var vi framme ;D hahaha . lägenheten var kalajsig som attan och jag for i taket när jag fick träffa´na :) always just as nice . tiden går som vanligt alldeles för fort när vi är i farten , men det var som sagt trevligt trevligt . vi har bestämt oss för veckan , vi ska ha mys . ja det ska vi . jag fick förresten sjukt bra julklappar , av en sjukt bra brud !

071230

allvarligt talat så har jag ingen aning om vad det är för dag idag , ledighet är skönt , det kommer det antagligen alltid att vara och jag vill aldrig vara utan den , men faktum är att den kan göra folk förvirrade , mig inräknad , för man tappar helt och hållet greppet om både tid och rum , typ . fast iof , det kanske är det ledigheten är till för , att slippa bry sig helt enkelt . jag tänker ta allt för vad det är och njuta av det som är kvar :)

idag ska jag t.ex. äta paj hos mormor och morfar , vilket nästan alla mina vänner säkert har förstått att jag älskar vid det här laget :P efter det ska jag antagligen skjutsa hem resterande tre i familjen , innan jag sen ställer ratten mot ludvika och sandybabe . helt galet längesen vi träffades , återigen drömmer vi om ledighet , för jag hatar när tiden inte räcker till och hinner spenderas på sånt man egentligen skulle vilja spendera den på . t.ex. att umgås med folk man avgudar . jag ska äntligen få se lägenheten , det ska förstås bli spännande , men mest spännande blir det nog ändå att se om sandy blir glad för julklapparna som jag ska leverera till henne idag :) intressant . jag måste antagligen försöka pallra ner henne till typ sibylla eller nåt , som jag faktiskt vet vart det ligger , för ska jag börja irra omkring i ludvika och typ leta efter sandys gata , då garanterar jag att det är sommarlov innan jag är framme . fast det kanske inte skulle vara en så dum idé after all?

nåja , mamma står och diskar , jag känner mig faktiskt ganska rutten som sitter här och verkligen inte hjälper henne . man kanske skulle behöva göra lite nytta . skäms på mig , hej .

18.06

hej igen , hemskt mycket hej faktiskt . det blev fika uppe hos mormor & morfar , trevligt såklart . sen blev det även den promenad jag tänkte mig tidigare idag , det var skönt som attan , för dels så hade regnet börjat avta och dels så är jag mycket piggare nu . galet så bra man kan må av bara lite luft . tufft . jag gick & drömde efter vägen . . . jag vill stå med ett dyngbra band på en tokigt stor scen med flera hundratusentals människor i publiken , jag vill vara den som håller i det hela och jag vill spela introt till guns´n roses sweet child o´mine innan jag börjar sjunga på densamma . det vill jag uppleva , jag är seriös som attan . har nog faktiskt inte sagt det till nån alls förut , kanske inte ens till mig själv . men , faktum kvarstå . . det är en dröm , min dröm .


071229

igår kväll , ungefär när det stod 00.00 på klockan eller nåt , så fick vi veta att malin gick vidare med länslaget :) stora grattiset till henne , hon är värd allt !

idag får vi se vad som bjuds , antagligen tar vi det rätt lugnt , för det är en del sport på tv . kanske inte så överdrivet intressant alla gånger , men vad gör man inte ? :P

mellandagsrea ? varför har man hittat på det ? det är bara ett tillfälle för alltför många människor att bli galna och totalt respektlösa . det finns liksom ingenting , folks huvuden blir bara fyllda med ja jag vet inte vad , typ ego ? ursäkta att jag finns liksom & ursäkta om jag inte är lika hetsig som du . hjälp , jag får spunk bara jag tänker på´t . jag är inte gjord för mellandagsrean , det kan konstateras . har aldrig varit & kommer sannerligen aldrig heller att bli .

jag tror det ryktas om fika uppe hos mormor & morfar senare , vi får se . jag ska i allafall ta mig en promenad idag , jag vill ha luft , jag behöver ha luft . hoppas bara att regnet upphör, för trask i regn är inte så poppis . poppis är dock att prula in min nya iPod i öronen . eller kanske inte själa manicken , men gärna "hörlurarna" . kallas det förresten hörlurar , även fast det bara är typ två bollar på en sladd ?

071227-28

jag skulle faktiskt fortfarande vilja påstå att det är juletider och därför blir det mesta som handlar om sånt här , internet och bloggande , ganska så halvtaffligt . men när vardagen infinner sig igen så gör jag förstås likadant . julen har jag fortfarande inte berättat om , men det kommer som sagt . dagarna efter annandagen , det vill säga gårdagens torsdag och idag som bokstaveras med ett f först har jag väl i stort sett bara spenderat i västerås . malin har haft träningsmatcher med länslaget både igår och idag . igår blev det förlust med 5-4 , men idag blev det vinst med hela 6-2 , eller kanske 6-3 ? äh , siffror kan ibland svika i ett minne men vinst blev det i allafall . hon var duktig , som vanligt .

i morgon skulle jag har träffat jossan & marie , men det uteblev för josie skulle till västerås :/ men nästa vecka ska det bli . jag saknar dom !

på söndag ska jag däremot träffa sandra , det blir av . jag längtar dit , längtar efter puffran :)
<3

nu är klockan 22.03 , vilket betyder att det börjar film på tv om exakt 27 minuter . you´ve got mail , jag kommer egentligen inte ihåg så mycket mer än att jag har sett den förut och att jag har skrattat . det tyckte jag var tillräckliga argument och därför ska jag se den igen .

ge en kram till någon du tycker om
hej


annandan´

det är tydligen vad det är idag . tiden går fort & fortare lär den sannerligen gå . mormor ringde precis , mamma ska svänga iväg & hämta hit henne & morfar för de ska minsann äta lite julmat här nu om en liten stund . trevlans .
min julhelg har varit tokbra & jag ska berätta om den när tillfälle ges , var så säker . den slog höögre än väntat faktiskt ! <3

jag & märt har spelat eyetoy idag & nu har jag ont i armen :P
hejdu

071223

egentligen ska man väl vara rätt och säga dan före dopparedan , eller nåt :P för det är ju faktiskt så det ligger till , dagen före . fortfarande galet , men kuuuuul ! jag älskar redan min morgondag :)

jag har redan påpekat att våra peppisar igår blev grymsnygga , men knäcken hann vi inte med så den tar vi idag i stället , typ snart snart när som helst in fact . efter det tänker vi åka upp till mormor & morfar en sväng för sen åker vi hem igen & börjar med allt det sista . det vill säga julstädet , pyntet & GRANEN förstås . som alla förstår är dagen fullspäck , men det gör inget , för jag älskar att fullspäcka tillsammans med mina änglaliv här hemma !

i morgon kommer jag inte att spendera någon tid här , absolut inte , men det betyder inte att jag inte ska berätta om min morgondag . det kommer , möjligtvis i mellandagarna , antagligen i mellandagarna . för inte heller juldagen kommer att spenderas här , men den ska jag förstås också berätta om , antagligen också i mellandagarna . juldagen kommer att bjuda på fest med brudarna . det är ofattbart hur de saknas i min vardag , och det är galet hur glad jag kommer bli när jag får träffa dom igen :) <3

image55

förra året såg ut såhär , och med det vill jag önska er en riktigt hiskeligt
GOD JUL

puss till mina kära

19.01

det är paus i grinchen ;D tänkte bara meddela att våra peppisar blev snyggare än nånsin
sjuuuktbra , haha

http://www.elfyourself.com/?id=1687272649
min julhälsning till världen , typ


071222

lördag och endast två ynka dagar kvar
vi gick upp i morse , hade julkalendersmys innan vi åt frukost
efter det har jag & märt diskat , grillat musik , pratat , skrattat , torkat osv .
just nu sitter vi mest sunkigt & väntar på att mom n´ pop ska komma hem så vi kan påbörja det alltid lika efterlängtade peppisbaket ;D efter det blir det antaligen lite knäck gjort också , vilket är smarr smarr .

antagligen går hela dagen ut på att baka , eller åtminstone försöka bidra med finbak för min del ;P , och i kväll ska vi enbart ha komplett soffmys framför tv:n , ALLIHOPA .

kl 18 börjar grinchen och han börjar minsann höra julen till även om han till en börjar inte riktigt tycker om den
han är härlig i allafall & han ska absolut ses

i morgon är det dagen före
det är nästan så det börjar pirra ;D haha

nu ska jag sluta vara osocial med min kära syster & dessutom ska jag ladda kameran till peppisarna
I MUST ( HAVE A MUST ) haha , internt och egentligen ganska oroligt ;)

puss mina vänner


071221

jag är hemma hemma hemma & det är alltid precis lika skönt

pappa kom som sagt & hämtade mig igår , jag hade gjort kaffe åt´an . så det drack han medan han åt typ en näve av mina peppisar ;P efter det gick vi ner ill teacher´s & åt lite , det var smarr & mättande minsann .

efter det gick vi tillbaka upp & hämtade alla de tusen saker jag promt skulle ha med mig hem
& sen begav vi oss .

trevligt biltur , bl.a. så gormade jag & pappa tillsammans förbrilt till queen´s i want to break free
låten kan vara bra , men antagligen inte riktigt lika bra som vi .

-

ny dag idag & det var skönt som katten att vakna här hemma
jag & märt var en sväng till stan , det var kallt , men trevligt . jag nämnde att det var kallt ?!
sen tog vi bilen upp till mormor & morfar för där klädde vi minsann deras gran
den blev fin , de vart nöjda , vi vart nöjda , alla blev nöjda

nu är det bannemig snart jul , ´an ligger & lurar bakom knuten i kväll & två dagar till
sen får´an visa sitt ljuvliga ansikte .

jag & märt har lyssnat på musik & spelat spel . hon blev besegrad med fler bokstäver än det egentligen stavas .
sen kom jag på att jag hade en uppgift som var tvungen att bli inskickad idag så jag satte mig med den
& NU ÄR DEN MINSANN KLAR OCH INSKICKAD
skönt skönt skönt - nu är det jullov på riktigt

blir dyngmycket hemmamys i kväll
PUSSFÖRDET


förresten

så glömde jag säga att jag fick kort från mamma idag
hon är himla söt hon , min mamma
<3

071220

JULLOV
nu har jag jullov!!
förträffligt dyngskönt tammefan ;D

jag har packat färdigt & städat färdigt också för den delen
nu sitter jag mest och väntar på att pappsilou ska komma
då ska jag göra kaffe åt´an & sen ska vi gå till huset här brevid & äta
innan vi styr hem mot beautytown

image42

jag kommer förevigt att älska den här bilden
OCH PAPPA


19.19

packningen är snart så gott som klar , sånt där smått som lär ner bara efter jag har använt det i morgon , typ tandborsten . har duschat och nu har jag precis ätit lite . snart ska jag plocka undan här , tända lite ljus , koka lite tevatten och bädda ner mig framför tv:n . jag ska inte plugga mer i kväll .

puss

15.19

nu har jag packat en del och har ont i huvudet , det börjar skymma här och jag ska ta en huvudvärkstablett innan jag fortsätter med packandet . har även hunnit plugga en del , men har inte blivit riktigt färdig . får se hur kvällen visar sig bli , antingen hinner jag göra klar uppgiften i kväll eller så hinner jag det inte och då får jag göra den på fredag .

nu ska jag ta den där huvudvärkstabletten och hälla upp en flaska med vatten
hej

071219

nittonde december , det är fan helt galet och nästan skruvat . för det betyder liksom att det är tjugonde i morgon och då är julen nästan här . dessutom så betyder tjugonde december tvåtusensju även att jag ta jullov och åker hem till beautytown med snällaste pappa som kommer hit och hämtar mig till kvällen . han slutar klockan fyra och åker direkt när han stämplat ut som det så vackert heter . det betyder alltså att han är här framåt sju och det betyder att vi kommer att komma hem sent . men , vi må komma hem sen , men vad fan gör det då? det är lov och jag får komma hem! gud så jag längtar

jag håller mina tummar för att den här dagen ska flyta förbi relativt snabbt och att morgondagen i skolan ska göra likadant . idag får det iof dock inte flyta alldeles för toksnabbt för jag ska hinna packa och plugga och sånt tjafs . hinner förhoppningsvis även städa lite , för då slipper jag göra allt det i morgon precis innan jag ska åka . ska nog gå ner till förrådet mitt senare idag också och kolla om jag möjligtvis kanske hittar en katong till min allra sista julklapp . om inte så får jag ta med den hem och knycka en kartong ur vårat garage .

i kväll tänker jag även mysa till det lite och tända alla ljus jag har , vilket även betyder att det fjärde adventsljuset ska tändas . varför vänta liksom? jag är ju inte här på söndag när det är just fjärde advent . gudars , fjärde advent , när kom december överhuvudtaget? ojoj . galet så tiden går . just nu har jag faktiskt väldigt mycket julkänsla i kroppen , den har kommit som skjuten ur en kanon den här veckan , antagligen bara för att jag ska åka hem och för att det faktiskt är jul på riktigt nästan redan nu . det måste ha snöat lite här i natt , för nu är det faktiskt ännu lite vitare .

nej , nu känner jag mig som en uppskruv . jag ska vrida upp stereon och packa
CIAO

fääärdig

gjorde sista julhandeln i kväll minsann , yippiekayey , nu är jag färdig
nu får julen gärna komma , men framförallt så får det alltför gärna bli torsdag nu på momangen

nu tittar jag på ugly betty , det är dubbelavsnitt & hon är tuff
efter det här ska jag slå in de sista klapparna

slurp


071218

hemma , trött , hungrig , irriterad

hemma - pga att skolan är slut för dagen
trött - för att jag alltid är det nuförtiden
hungrig - för att jag inte har ätit än
irriterad - för att den här kursen fortfarande känns helt jävla meningslös !

åkte med ida-marie till våxnäs efter skolan , hon skulle in på rusta & köpa en balja ;D vi hitta en stor tuff rosa , den slog hon på plus att vi hitta världens snyggast festsäckar . . . röda med vita prickar på ! SLÅTILL . på vägen hann vi åka med rumpvärmare både in och ut genom dimman , två gånger . bedrift ! ;D

nu sitter jag här , ska definitivt äta
jag kreverar

avklaaaaaaarad

jag är färdig med tentan , färdig färdig färdig !!!!!
det är så himla skönt , överflödigt skönt faktiskt

nåt annat som är skönt är att jag ska träna i kväll

071217

GODMORGON
jag hälsar på dig & den nya veckan

måndag , tentamåndag
det är alltså nu det gäller eller ? vi får se vad det blir av det här . just nu är jag så trött på allt så jag orkar knappt lägga energi på att bli nervös ens . . . men känner jag mig själv rätt så kommer det antagligen till slut i allafall
är ju faktiskt en stund kvar . det får helt enkelt bära eller brista

var skönt att få sova lite idag
känns som det var flera år sen som jag fick sova
drömmer dock fortfarande om att få sova tills jag vaknar av mig själv & inte av klockan

det lutar åt att pappa kommer redan på torsdag :)
hoppas det , för nu vill jag inte riktigt vara kvar här längre

-

förresten så är det helt sjukt att det är julafton om precis en vecka

shit

det är helt galet hur det berör.

kommande timmar

har precis kommit ut ur duschen , ska snart fixa i ordning lite tacos åt mig
gud det är så underhållande att göra mat åt sig själv , eller typ verkligen inte
i kväll hoppas jag att det kommer nån bra film på tv , för jag vill koppla bort det som väntar i morgon

om några dagar får jag åka hem
& i morgon kan jag förhoppningsvis andas igen

hej


071216

söndag & faktiskt tillochmed tredje advent
jag gick upp tidigt för jag lovade ida att jag skulle följa med och titta på hennes innebandymatch
jocke kom & hämtade mig vid 9.30 ungefär & sen åkte vi mot tingvalla

de fick tyvärr stryk med 3-1 , men de var duktiga
& det var roligt att se :)

sen skjutsade de förbi mig här hemma & sen dess har jag typ pluggat
pluggat & pluggat
hann gå en snabb sväng till affärn också emellan .

nu orkar jag inte mer så nu ska jag försöka göra nåt annat ett tag
lär dock säkert gå igenom allt en gång till innan jag går & lägger mig
bläää , tentan är fan I MORGON !

HJÄLP



märt har länslagsuttagning även i kväll
jag håller tummarna igen

<3

längtar efter er



kvällning

22.46
jag har precis kommit hem igen , haft myskväll på hammarö
de ska ha tack för att de finns

jag är trött som ett as , går & lägger mig med tentafrågorna efter jag har pratat med de där hemma
<3

13.20

har haft en timmes lång paus i tentaplugget . åkte tillbaka med bilen till jocke & karin , men blev tillbaka skjutsad nästan på en gång för vi tänkte att vi kunde ta allt i en smäll när de ändå skulle åt det hållet . så nu är jag tillbaka ,
OCH PLUGGAR IGEN

suck


071215

ännu en dag
vart tar allt vägen ? det är lördag idag & jag bävar för det mesta känns det som , för jag måste plugga hela dagen idag , hela dagen i morgon & på måndag morgon . blääääää , jag är redan nervös !

slog in en till julklapp till pappa i morse innan jag åt frukost ( vilket jag förövrigt gör typ nu )
& så provade jag även de kläder jag köpte igår :D
julskruden & nyårsblåsan ;D haha

i like

. . . . .

var på stan med maja & karin igår & försökte hjälpa till med shoppingen :P
blev kvar en bra stund , men sen var vi så trötta så vi satt oss i bilen & tog´an till hammarö . karin släppte i princip bara av mig & maja för sen skulle hon skjutsa in jocke till stan igen för han skulle på julfest .

medan karin var iväg med jocke så passade jag på att duka , med hjälp av elsa
vi skruvade upp musiken & dansade ;) allvarligt talat , det var mysigast på länge :)
<3
ja , sen kom karin hem , vi åt & hade mest bara allmänt fredagsmys med tv , soffa , chips , nötter & te
karin började göra kola , men den skötte sig själv på spisen.. vi satt uppe länge länge & jag kom inte hem förrän kl 01.00 ungefär... lånade deras bil så slapp karin åka & lämna barnen själva .

nej , nu ska jag dricka upp mitt te & sen börja med tentaplugget
malin är i västerås på länslagsuttagning , jag håller alla mina två tummar för henne

love

071214

TIO DAGAR TILL JUL
                 :)


har setat med tentafrågorna nu i lite mer än en timme , är redan sjukt trött på dom

har inte ens kommit halvvägs , hur fan ska jag få allt det där att fastna ?

guuuuuuud

snart ska jag göra mig i ordning , sen ska jag dra mig ner mot stan
kanske går en sväng innan karin & maja kommer :) ska hjälpa dom med shoppingen :D

blir säkert att jag följer med hem dit en sväng efteråt
får se när jag kommer hem

DET ÄR FREDAG
ledig fredag
och 10 dagar kvar till jul


071213

jag vet att det var igår , men jag kom hem sent & hann inte berätta så jag gör´t nu :)
LUCIA

hälsomässa på schemat , 8.30 - 16.00 . det gick bra faktiskt & var mer positivt än jag hade förväntat mig
så ja , det kändes rätt bra . kom dock underfund med att jag är sjukt stressad , alla symptom stämde in på mig

ida - marie , sandra , sara , stefan , maria - vilken hög ;D

. . . . .

slutade som sagt vid fyra , hann precis innanför dörren så ringde karin
jocke kom & hämtade mig vid tjugo i fem ungefär så åkte vi till hammarö :)
där möttes jag av tomtenissan elsa , hon var gaaaalet gosig .



sen åkte vi till elsas dagis & såg på lucia & fika :)

sen kom tillochmed tomten & hälsade på
spääääännande minsann

. . . . .

vi beställde en familjepizza på vägen hem & tröck i oss den på en gång
det var gott & starkt

kom hem ganska sent , men det var det värt :P

. . . . .

IDAG
är det ny dag
jag är ledig , har precis ätit frukost & tänker studsa in i duschen

tjing

18.44

jag har diskat , äntligen ser jag min diskbänk . har hunnit prata med mamma också , hon slog en pling från jobbet . just då hade hon precis slutat , men ikväll skulle hon vara kvar en stund för de skulle äta julgröt & byta lite julklappar , tydligen har de gjort det till tradition . jag har också traditioner , men de går inte att genomföra när jag inte är där jag egentligen ska , hemma . hur kommer det sig att julen har sån påverkan på precis alla känslor i hela kroppen ? jag älskar det , men jag avverkar några tårar varje dag . det kan möjligtvis tyckas låta larvigt , men det är ett faktum och det är så jag känner . jag längtar hem , jag vill kunna sitta & äta tillsammans med de andra , ha familjemys i soffan , skratta & prata en massa skit som egentligen säkert kan vara helt oviktigt många gånger . jag vill kunna krama dom när jag vill & framför allt innan jag går & lägger mig , jag vill kliva in i köket & höra dom säga god morgon . . . . . usch jag vill hem !

071212

jag har panik i hela kroppen , det känns verkligen så
har setat & pluggat de där jävla tentafrågorna nu i typ TVÅOCHENHALVTIMME & det känns inte som jag fattar nå mer för det! helt jävla meningslöst . dessutom så ser min lägenhet ut som ett smärre bombnedslag & då har jag inte ens nämnt min diskbänk !

hade förberedelse för hälsomässan i morse & det gick bra & rätt fort , sen satte vi oss en stund med frågorna igen
efter det hade vi redovsning av fältstudieuppgiften och jag antar att det gick rätt bra . känns skönt att i allafall få STRYKA NÅT FRÅN LISTAN . sen skulle vi ha haft föreläsning om anorexi , men den blev inställd .
skönt iof att få sluta redan vid lunch , men tråkigt eftersom det här var den enda föreläsningen som nån av oss tyckte skulle bli intressant .

åt lite när jag kom hem , sen satt jag mig med frågorna , men nu tänker jag banne mig inte sitta med dom nå mer!
lär ta tag i min diskbänk & sen lär jag väl fixa iordning nåt att äta till kvällen . på tal om kvällen så tänker jag inte göra nånting alls med den ! enbart slappa , kolla på tv & dricka varmt te med en filt över mig .

12 har gått av december , 12 är kvar till jul

fick även reda på idag att jag kan komma hem tidigare på fredagen den 21a , för lektionerna har blivit flyttade till efter jul , vilket innebär att jag bara har föreläsning till 10 på fredagen . kanske att jag kan åka hem redan på torsdagen då alltså :)

ett litet ljus i mörkret
hej 

klapp

har varit nere på stan & handlat lite julklappar , det var kul , men jag saknar julstämningen hemma
har precis tryckt i mig lite macka med ägg , smarr ( dedicated to you sandy ;D ) HAHAHA

karin kommer & hämtar mig när hon är klar på stan
sen åker vi & tränar

pusshej


071211

jag är så jävla leeeeedig idag ! skönt skönt skönt
har precis varit i kronoparken & handlat lite , ska plugga lite & sånt
sen drar jag till stan & julhandlar :) mys , önskar dock att märt var med !

möjligtvis blir det träning med karin i kväll
i hope

22.22

nu tänker jag verkligen inte vara uppe nå längre
GODNATT

071210

allvarligt?
JAG HAR INGEN ANING OM NÅNTING ALLS LÄNGRE

. . . . .

grattis till märt som har namnsdag idag
grattis till helli som fyller 19


. . . . .

lång dag som attan idag , föreläsning 8.30 & sen höll vi på till kl 17 ungefär
gaaalet
men i morgon får vi vara lediga , tack gode guuuuuuuuud !

föreberedde hälsomässan & gjorde klart allt inför fältstudieredovisningen på onsdag
det blir nog bra , eller så blir det inte det
just nu känns det som att det får bli som det blir & så får det vara bra så !

det var längesen jag kände & mådde såhär ,
hoppas det försvinner snart !

. . . . .

nu ska jag ägna resten av kvällen åt att njuta av morgondagens ledighet
eller vid närmare eftertanke , måste jag plugga också
SÅKLART

fan

071209

SÖNDAG & ANDRA ADVENT
trevligt

det har varit helg & den har spenderats i beautytown såklart . mamma var bäst & kom & hämta mig i filipstad i fredags vid typ lunch :) vi hade varit på fältstudie & pratat med ida-maries ursöta mamma om hälsa & sånt . rooooli .

sen kom alltså mamma & vi drog oss hemåt . fixade till lite hemma , för sen kom farmor & thore
var roligt att träffa dom . vart mat & prat & sen vart det förstås idolfinal , där daniel saknades & där amanda hellre hade fått vinna .

LÖRDAG
drog oss mot västerås , märta hade match
jordskredsseger för fan , 27-0 liksom , TJUSJU NOLL ! gaaalet . & märta var glans
riktig jävla strålglans , du är fan förträfflig !

vart inte så mycket mer av lördagen , eller jo det är väl klart det blev . med oss blir det alltid
vi åkte hem , skjutsade iväg pappa på julbord , beställde mat & hade allmänt mys bara

SÖNDAG
andra advent , redan sagt men upprepas . tidig morgon , fix för det var 60 års kalas i örebro .
släktträff alltså , trevligt trevligt , men lite kort fest :/

nåja
åkte tillbaka till karlstad i jocke & karins bil & sa hejdå till mamma , pappa & malin
det vart fan smärtsamt , nu ses vi inte förrän den 21a :'(

USCH
jag vill träffa er nu , på en gång !
jag är inget utan er
älskar er

var & träna med karin , men först hade vi soffmys . tittade på julkalendern med elsabus i knät med nalle & filt
mys som sagt
träningen var jobbig , men skön
har duschat & tagit mig lite varmt te

nu går jag & lägger mig , den här veckan blir dryyyyyg
HEJ


071207

godmorgon
klockan är snart halv sju & jag har precis blivit färdig
förstå vad tidigt jag gick upp ! usch
har i allafall klätt på mig , ätit frukost & packat klart så nu ska jag mest bara stänga ner det här
& ta mig en buss ner till stan & busstation
för att sen åka vidare mot filipstad med buss 400

fältstudie på schemat & vi får det gjort på en gång
förskola i bjurtjärn ska vi till , prata hälsa & så
sen så kommer mamsen & hämta mig i filipstad
hon kan väl utan tvekan vara världens bästa mamma !

kommer förhoppningsvis hem i tid
för sen kommer farmor & thore på besök minsann , trevligt :)

andra advent är på ingång
jag drar mot beautytown
PUSS

071206

torsdag & hellång dag i skolan , till kvart i fem in fact .
våran sista lärare var dock helt okej så det kändes inte lika farligt som det gjorde i början

sen gick jag hem & lagade lite mat
sen böt jag om & gick iväg & träna
det var skönt att få tänka på någonting annat , för nu för tiden känns det som man enbart går omkring med hela universitetet i huvet . konstigt hur man kan känna sig så fullkomligt tom fast man har så mycket därinne liksom .
JAG VILL HINNA NJUTA AV DECEMBER

träningen slutade 19.30 , gick hem & duscha
efter det har jag packat , för i morgon kommer jag heeeeeem !
tror att jag är hyfsat klar nu , tandborste & sånt tjafs får man ju ta i möra

nu ska jag diska & sen ska jag krypa i säng
för världen ska veta jag ska upp förjävla tidigt i morgon alltså
pust för den alldeles för tidiga morgontimman

<3

image52

förresten

så såg vi eva röse i duvan , mitt i maten

071205

regnruskigdecemberonsdag
jag var omåttligt trött när jag vakna i morse , ville verkligen inte kliva upp ur sängen . usch
men upp kom jag tillslut & jag gjorde mig iordning innan jag traska iväg med mina trötta ögon till skolan

gick först igenom lite frågor , sen hade vi föreläsning
jag förstår fortfarande lika lite

sen åkte jag & ida-marie in till stan
åt lite lunch i duvan & sen shoppa vi :)
införskaffade mig lite nytt , bland annat som jag ska ha på söndagskalaset i helgen
sen köpte jag även ännu en julklapp :)
tydligen är jag från dalarna ? 
HAHAHA , en skopa kul faktiskt .

jag är förjävla trött på det mesta just nu
JAG VILL HEM & FIRA JUL

 

15.27

jag vill bara gräva ner mig just nu

071204

GODMORGON
för min del är det ledig tisdag idag & det känns förträffligt jävla skönt
jag är så galet trött , hela tiden , varje dag . & inte tycks det hjälpa att man sover heller ? hum .

gick upp i tid ändå för jag måste få lite grejer gjorda idag
väntar på att mamma ska ringa , lär prata lite julklappar med henne :P
( & med pappa & malin senare idag )

sen ska jag gå & handla , har ingen aning om vad jag ska hitta på att äta idag , men ja
ska kolla om det finns julpapper i allafall :)
antagligen orkar jag inte klä på mig ordentligt , så jag hoppar i ett bar mysbyxer , drar på mig mössan
& på med jacka & skor sen drar jag

efter det måste jag typ diska , men det känns aldrig motiverande så kanske att det blir senare i stället ;P
måste i allafall plugga idag , har tentafrågorna som jag verkligen måste försöka förstå
men det går inte heller så bra :/

aja
have a nice one

22.22

man får önska

.

jag sitter & väntar på att telefon ska ringa
mamma jobbar eftermiddag den här veckan & hon vill ringa när hon kommer hem ;P
haha , det är min mamma det , min & märtas ;)

efter det går jag & lägger mig
jag är trött som ett as & så har jag typ sån där välkänd kramp i knät

GODNATT

071203

MÅNDAG
är ledig idag , eller ja . . har föreläsning egentligen , men de är frivilliga
& eftersom jag ändå inte fattar nånting så ser jag ingen poäng i att vara där
när jag kan spendera en söndagkväll i beautytown i stället

hade en helbra förmiddag i västerås med kära mamma innan jag gav mig av med bussen
klev in genom dörren vid 16.45 ungefär & nu har jag precis duschat

är ledig i morgon också
då ska jag försöka begripa nån tentafråga i allafall

nu ska jag tända lite ljus , koka lite tevatten
& titta på tv

godnatt

071202

FÖRSTA ADVENT
ofattbart men underbart

vi bakade idag , dynggoa lussebullar ;D
blev några snygga bilder , men jag ska överväga om de ska upp eller inte ;)
HAHAHA

åkte upp en sväng till mormor & morfar sen också
& efter det åkte vi ner & kolla läget på julskyltningen i stan
( däribland luciatöserna )
träffade moster också , sjukt kul för jag saknar henne
hon hade med sig micka & david - & han är förstås helgullig :)

jag älskar min familj
sagolikt mycket

förresten ,

nu skiter jag i dig

071201

hej för fan & stor puss till första december !
:D

jag & märta var bannemig uppe & glutta på julkalendern i morse vi ;) minsann.
det var roligt , sen öppnade vi julkalendern & jag fick öppna första kalenderklappen :) fan vad jag älskar att få vara barn !

nu sitter jag här , ensam faktiskt
mamma & pappa skjutsade märta till fagerstahallen & sen åkte de & handla
jag hade dock inte klätt på mig än så jag väntar här hemma
men de kommer nog vilken sekund som helst & då drar vi på märtmatchen :)

hejaheja!

igår kom jag hem , jag älskar att kliva över tröskeln på paradiset
fy fan , blir lika glad varje gång :)
pappa kom & hämtade mig i västerås när jag kom med bussen
så åkte vi & köpte en skösnyffel ( ? ) ;P & sen åkte vi in på maxi & köpte bananer :P
jag var vrål

sen åkte vi hem , beställa kebabpizza & pynta innan idol
( där amanda för övrigt var grym igår )
& sen gjorde vi en massa annat som gjorde att vi inte kom i säng förrän på natten
ILOVE !

idag är sandy på bröllop , jag skulle vilja träffa henne , för jag saknar henne

efter matchen åker vi på kalas
eve fyller 20 , congrats! :)

i möra blire baaaaaaaak ;D med julmusik vältrandes i örona vill jag lova
 

RSS 2.0
Test