31 MAJ

DET VAR BAL IGÅR , & DET VAR HELT FULLKOMLIGT FANTASTISKT SAGOLIKT MAGISKT UNDERBART , SÄG VAD NI VILL . . . JAG BLEV KÄR I MIN GÅRDAGSKVÄLL , PÅ RIKTIGT !

JAG SKULLE ALDRIG I MITT LIV BYTA DETTA MOT NÅGOT I VÄRLDEN , HELT KLART EN AV DE BÄSTA KVÄLLARNA I MITT LIV :)


image37 

fler bilder kommer inom kort finnas på http://ttess.bilddagboken.se


29 MAJ

jag har befunnit mig i göteborg sen i söndags , jag har haft kul , men nu är jag tillbaks här hemma . just nu är allt rätt stressigt för I MORGON ÄR DET BAL & jag börjar nästan bli lite nervig . resan får folk höra om senare för just nu har jag baskemig varken tid eller lust .

morgondagen kan bli perfekt :) exciting !



26 MAJ

igår kväll kom sandy hit , vi åt tacos , kolla på talang , gick en promenad ( ? ) haha , kolla på hitta nemo , åt godis & hade det allmänt mys . här sov hon kvar och i morse gick vi ut på framsidan & satt oss en stund innan vi skulle åka till blomsteraffärn & köpa blommor . vilken jävla grej , vi kan allt & är bäst på det också ;D hahahaha , BIG LAUGH . sen åkte vi hem & senare firade vi mamma lite smått på mors dag ( eftersom jag åker bort i morgon och inte kan fira henne på riktigt då ) hon fick sina blommor & öppnade sitt paket .

sen gick jag & sandy till fagerliden & kollade på fotboll , västanfors mot vad vi tror var gävle . vi träffade jossan & glad blev jag för det . i havltid låg västanfors under med 6-0 så vi gick hem igen . sen åkte sandy hem & jag har börjat packat inför morgondagen . nu har jag mest piffat till lite för kl 19 har vi bokat bord på järnvägsrestaurangen , mamma ska firas lite mer :)

vi ska spela in sommarkrysset & sen ska jag & sissylou tävla , ( OCH KLÅÅÅÅÅ ) mamma & pappa ;)

bra dagar , väldigt bra dagar !

image35

24 MAJ

idag är det tjugofjärde , men det var väldigt mycket tjugotredje igår ! då fyllde kursie 19 år ( grattis igen till henne ) & det var studentfest nummer två . 60- 70- 80 tals tema var grejen & vi var bäst som vanligt ;D igår hade vi dock hård jävla konkurens med gubben himself  för han var bättre än på bra mycket länge . musiken var världsklass & bara utomordentligt bra helt enkelt . vi dansade konstant i typ 3½ timme & vi hade så förträffligt roligt . ( jönsson ska ha feta +et för vår ´om du vill bli min fru´ dans & marcus ska ha bara för att ) 

slutet blev lite sorgset & tårögt . gyllene tider & "när alla vännerna gått hem" strömmade ut ur högtalarna & tillsammans brast vi . hjälp så jag aldrig vill vara utan er !

:)

idag var det ny dag och idag var vi trötta hela bunten , men vi har mixat klart vår studentlåt & vi är pepp pepp pepp på kommande dagar & veckor .

söndag åker jag till göteborg , men först ska jag hinna titta på fotboll med sandy dear & fira mamma förstås


image33



image34

19 MAJ

igår kväll åkte jag till söderbärke & åt sandras hembakade GOOOODA pizza . sen åkte vi till ludvika & kolla på fotboll . derby mellan smedjebacken & ludvika , det var kul , men inte lika fajtigt som vi trott :P bra mycket folk var det i allafall . matchstart 19.00 , vi var där 20 MINUTER innan , men parkeringsplatserna var redan slut ?! hallååå , vi fick verkligen parkera vid hockeyn . hahaha , nåja . vi hade kul i allafall . ( hann även träffa robbo ) ludde vann med 3-0 & sen åkte vi hem till sandy igen . då kollade vi på våra biljetter & i katalogen , vi hitta en undervattenskamera som vi verkligen ska ha :) sen var vi väldigt trötta båda två & eftersom jag skulle köra hem & förhoppningsvis inte somna vid ratten så åkte jag hem runt halv elva .

i morse sov jag rätt länge , men känner mig fortfarande trött . jag måste verkligen plugga hela dagen idag . men först så ska jag & mamma åka till blomsteraffären & kolla på blommor som jag ska ha i håret på balen . ja , det ska vi göra typ nu , eller så fort hon är klar .

nonne fyller 18 idag , stoooora GRATTISET till henne :D



18 MAJ

det är vad som är idag . jag har varit frånvarande de senaste dagarna , men det beror mest på att tiden i mitt liv inte existerat . i onsdags var onsdag en heldag i stockholm . vi åkte dit & gick på nordiska muséet & på teater på stadsteatern . mellan det där så åt vi på kinarestaurang , shoppa , fick ont i fötterna , skratta & allt sånt där som hör till och efter teatern så hade vi förfest i bussen . det kan nog ha varit en av världens bästa bussresor , men så är ju vi i en klass för sig också såatteeee.... ;D STUDENTFEST NUMMER ETT & VI VAR PEPP AS HELL , sommartema & världens snyggaste omklädningsrum i bakbussen . sjukt lyckad dag & ännu sjukare kväll . nu är studenten på ingång & det känns jävligt bra , men förskräckligt skrämmande på samma gång .

när jag vaknade igår så var jag trött , men farmor hade kommit på besök & jag var glad att se´na förstås :) sen åkte hon & karln sin på 40 årsfest hos hennes karls sons fru ( ? ) & vi såg inte så mycket av dom förrän dom kom hem på kvällen . sen vart jag alldeles för trött & gick & la mig .

i morse vaknade jag med ett ryck när malin kom in & tog tag i mitt ben & sa att jag skulle vakna , för farmor & thore skulle åka hemåt ( det är ju en bit ) , efter det åt jag frukost , sen SKREV JAG KLART MITT PROJEKTARBETE , sen pratade jag en timme med sandy i funken , nu sitter jag & pluggar igen & snart ska jag åka iväg till söderbärke :)

förresten så dansade jag lite vals med malin igår , det var kul . HAHAHA

( lite bilder från vår förfestande buss )

                        


         

15 MAJ

just nu har jag väldigt lite tid , men skoldagen har varit positiv positiv positiv . vi har pratat extremt mycket student idag & jag blir så glad åt allt det , & efter skolan så var det dans träning inför balen & det var så jävla bra . me & robbo is the shit & JA , vi kommer vara kung & drottning ;D



studentfest i morgon , staaaabilt !

14 MAJ

tillbaka i skolan igen & även fast veckorna & dagarna snart tar slut så blir plugget bara mer . jag kommer aldrig kunna förstå hur man ska kunna få ihop allting . satt & räkna idag på allt vi hade kvar att göra & resultatet blev bra jävla ångestladdat .

pratade med sandy igår & idag skulle hennes sötmamma gå in på banken & förbereda dom på vår pengaväxling ;D wihuuuuuu .

jag & malin hämtade mamma & pappa igår . tydligen var frankrike & PARIS ganska perfekt & att döma av bilder & film så är jag nog faktiskt beredd att hålla med . nice to have them here , at home

malin är sjuk & jag tänker fortsätta tycka synd om henne . . . & plugga förstås


13 MAJ

lördag & barnens dag , väldigt mycket barnens dag . det har varit jävligt mycket slit & släp för världen med allt det hära , men det ska poängteras med hög volym att det vart förträffligt bra allting . pirater & massvis med godis , folk var glada & vi kommer ta åt oss i flera veckor framöver :P nu är det verkligen över , & det är fortfarande lika ofattbart .

mamma & pappa var i eiffeltornet igår & moulin rouge på kvällen , antagligen var allt det mycket bättre än eurovision här hemma , för det blev absolut inte vad det var tänkt att bli . 18 plats ?! vi säger som den virriga japanska idolen . . . vad hände ?! lesbisk kampsång i serbien , ok . grattis , typ ?

nu ska jag & malin åka upp till mormor & morfar en sväng , seeee ya .

HEJ


                      

         

11 MAJ

fredag idag & det är dagen alldeles före barnens dag . blev inte kvar i skolan lika länge som jag trodde skulle behövas , fick åka hem vid fyra ungefär . jag , jossan & marie har åkt runt i hela stan idag , fler gånger än en , men de är trevliga & vi har kul tillsammans :P innan allt barnens dag arbete så hade vi gympa , handikappidrott & dans . handikappidrotten var häftig as hell & folket såg bra roliga ut , dansen var förträfflig & jävligt rolig !

mamma ringde från paris & de har det kanon där nere , jag & malin har ätit pizza & kebab & nu tittar vi på talang . tjing

10 MAJ

i morse skjutsade jag & malin iväg mamma & pappa till seco & nu befinner dom sig i paris . bra kul för dom & jag & malin ska ha mys hela helgen . helgen känns dock inte lika lång som den brukar för den lär präglas av skola den här gången . i morron är det fredag , vilket i vanliga fall brukar betyda att man slutar relatvit tidigt , men på lördag är det barnens dag & däför måste allting bli klart i morron . så är det inte färdigt kl 22 i morron så går vi inte hem före 22 . men idag kändes det mesta under någotsånär kontroll så förhoppningsvis blir vi inte där hela kvällen i allafall .

nåja , mycket stress & jag är allmänt utmattad , men jag har pratat med sandy nyss & hon lyckas alltid få mig på bättre humör :)

nu ska jag fortsätta plugga , ciao



9 MAJ

idag är det nummer nio i maj , vilket betyder att det är exakt EN MÅNAD KVAR TILL STUDENTEN . samtidigt som det känns ofattbart skönt så känns det överdrivet avlägset . just nu äter skolan upp mig inifrån och ut & det känns som jag tappar kontrollen . idag har hela dagen handlat om barnens dag & morgondagen , fredagen & framförallt lördagen kommer handla om samma sak . bortsett från barnens dag så har jag ett helt hav att göra & jag kan aldrig fatta hur jag ska hinna få ihop allt . mamma & pappa åker till frankrike i morron , vilket innebär att vi blir ensamma . finns mycket som ska fixas , men ingen tid att göra det på . träning inför balen i morron också , hur länge ? jag har ärligt talat ångest & känner verkligen att jag skulle behöva stanna upp världen eller åtminstone utöka mina dygn med ett till eller nåt , för jag vet fan varken ut eller in .

nåja , sverige leder i allafall över slovakien & snart är reklamen i roomservice slut .

god natt


8 MAJ

tisdag idag & nu sitter jag i skolan . jag var på gymmet i morse & det var skönt as hell . när jag skulle gå träffa jag nonne & hon är alltid söt ;P sen gick jag tillbaka till skolan , träffa jonna & marie & så gick vi och åt . maten var inte god & jag hade hellre ätit nåt annat .

just nu sitter jag i datasalen & gör mest ingenting , våra lektioner börjar inte förrän om typ 45 minuter & då ska vi göra grejer med barnens dag , typ hämta priser & sånt där . i kväll ska jag plugga & kolla på ugly betty , hon förblir cool !

TJO


7 MAJ

TJA , igår tog helgen slut och idag var det skolmåndag . skolmåndag idag var rätt värdelöst för det visade sig att vi knappt hade några lektioner . låter iof skönt , men det är tröttsamt att gå upp tidigt enbart för att gå till skolan och inse att man egentligen typ inte behöver vara där . nåja , vi fick mycket gjort på vårat naturkunskapsarbete & förhoppningsvis blir det klart i morron . & så fick jag ju träffa flickerna och det kan aldrig vara dåligt .

nu är det fotboll i örebro & jag skulle ha varit där med lagidrotten , men tiden existerar inte för mig som jag vill att den ska existera & tillsammans med allt plugg som ständigt hopar sig som världens största och svartaste moln så kunde jag verkligen inte följa med . marcus tog min plats & jag hoppas att de har trevligt där borta .

nu skiner solen , det hoppas jag att den gör i morron också . mitt projektarbete börjar ta form & nu har jag inte mycket kvar .



6 MAJ

söndag , IDOLSÖNDAG . jodå , jag var där , med sääändy . vi ställde klockan på 04.15 & pallra oss iväg med bilen runt 5 . när klockan var några minuter i 6 var vi framme & då väntade vi på en port som skulle öppnas automatiskt , men som aldrig gjorde det ? hahahaha , bortsett från att det kan ha varit riktigt jävla underhållande så var det även lite smått pinsamt ;P vi tog beslutet att förkasta den där värdelösa porten så tog vi en parkering precis intill i stället . ( tur förövrigt att vi hellre ville parkera bra mycket längre ifrån ? hahaha , sunda tankar )

parkeringen hittade vi & vi gick med pigga och coola steg bort mot kön . kön hade redan blivit lång & vi hamnade rätt långt bak , men det gjorde inget för vi hade filtar , mackor , varm choklad & oss såklart . väntan blev lång , men kändes inte direkt fasansfull . vi hade bra roligt , knäppte bra mycket kort , skrattade ännu mer & hade en allmänt bra stund . efter ett tag så tittade vi bakåt & såg inte längre något slut på kön , bra lång tänkte vi & då började nån karl räkna alla varelser . lycka till med det ! efter ett tag började inspelningarna & carolina gynning kom på plats . hon kom bra nära & sa ett par ord , jag & sandra blev med i tv mer än bara en gång & vi hoppas starkt på att det visas ;D hahahaha . sen kom det en lady från nån tidning & intervjuade oss & det var annorlunda .

sen kom vi till slut in & då fick jag min nummerlapp . jag började bli rätt nervös & sen insåg jag att det var typ 70 pers som skulle in före mig . vi hann bli med på tv lite mer , satt & sjöng , tittade på folk & analyserade det mesta haha , sen hörde jag i den där mikrofontratten : "dags för 10 nya nummer . . . 21367 , 21368 , 21369 , 21370 , 21371 , 21372 , 21373 , 21374 , 21375 och 21376 , varsågoda" hjälp , hjärtat i halsgropen men världens bästa puffkram . tog bra lång tid , men till slut så kom nån & hämtade upp oss . upp för trappan , genom en lång gång , uppradade på soffor & sen var det dags .

när de öppnade dörren & jag kom in där så släppte allt . nervositeten existerade inte längre & jag fann det väldigt skönt . de frågade lite frågor & sen sjöng jag . ironic var låten & det kändes väldigt bra . deras huvuden diggade i takt & sen tog låten slut .

"oj , det här var riktigt bra , jätte bra . du har en väldigt fin & härlig röst , men tyvärr kommer du inte att gå vidare den här gången . men du , kom tillbaka . snälla gör det , för det här var riktigt riktigt bra , verkligen"

ja , det var så det vart & det är så det är .

efter det där så åkte jag & sandra in till kupolen för hon skulle utföra ett uppdrag som hon hade fått tidigare . det utförde hon & vi hann även äta gott på matpalatset . sen åkte vi hem & då hälsade vi på robert en sväng . sen skjutsade jag hem sandra & jag åkte hem & pluggade .

TACK FÖR IDAG



                 

                                     

5 MAJ

hej & tänk för att idag gick jag upp tidigt . efter jag hade vaknat åkte jag & hämtade jonna , då kan klockan ha varit typ 9 eller lite över . sen tog vi trippan till marieberg & shoppa . jag köpte skor till studenten & jag tror de blir bra , sen köpte jag lite annat . men framför allt så köpte jonna student kläder & det vart verkligen oh so nice ! :) vi åt mat på ett ställe där borden inte passade ihop med stolarna för fem öre , men som på något sätt ändå var rätt härligt , solen sken genom taket & vi blev mätta . sen shoppade vi lite till , sen köpte vi mycket mer glass än vi egentligen orkade & sen åkte vi hemåt . på vägen hem åkte vi fel & jag höll på att skratta ihjäl mig åt det ;P

till slut kom vi hem i allafall & då skjutsade jag förbi jonna hos syster sin & sen åkte jag hem , duschade , åt , packade & drog mot sääändy & bärke åt söder .

förresten så gick jag & jonna in på H&M och testade bra heta kläder . andra kan säkert ha sett konstigt , men jonna såg lila & jag såg orange & vi kan ha skrattat bra mycket åt det dära ;D haha

fett med bra dag !



            

4 MAJ

hej eller nåt , det här är nytt .

i morse hade vi nationellt prov i engelska , jag skrev en uppsats som handlade om ungdomar & alkohol . . . typ . det gick bra & snabbt . när jag slutade gick jag på gymmet & det var skönt . sen gick jag hem , åt , skjutsade mamma till jobbet , skjutsade förbi pappa hos micka & magnus för han skulle låna deras bil , åkte hem med malin igen , tog tag i dörren & upptäckte att vi var jävligt mycket utelåsta . härlig syn för grannarna liksom :P sen satt vi i bilen & lyssnade på musik i ungefär en halvtimme innan vi åkte till sjukhuset & vaccinerade oss . sen åt vi glass & sist åkte vi hem .

i kväll ska jag fortsätta vara trött , äta tacos , ha allmänt mys med pappa & malin & hämta mamma när hon slutar jobbet i kväll .

pratade med sandy nyss , hon är alltid underbar . ciao !



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Test