tess hissar och dissar melodifestivalen 2008

2008-03-01 @ 23:49:05
och så restes då alltså cirkustältet för fjärde gången , i en avslutande deltävling , i karlskrona . ikväll var det bra mycket bättre än i linköping och det var väl bara alltför välbehövligt , för förra veckans so called "låtar" var ju som sagt ganska så urdåliga , allihopa ! men ja , bättre idag alltså . tack för det

melodifestivalen 2008 , deltävling 4 , karlskrona
HISS

¤ att linda bengtzing lever kvar i riktig schlager , gör det bra och blir sprudlande glad av det mesta
¤ fronda , det blir fart på folket helt enkelt
¤ kristian luukovic , say no more ?
¤ calaisa . kommer definitivt bli en såndär låt som passar utmärkt mörka kvällar i en bil med hög volym som liksom sådär bara försvinner men ändå är det enda som hörs . ni förstår va ?
¤ att den där så kallade pausunderhållningen äntligen har visat alla fyra elementen , kanske slipper man det där from now on ?
¤ BJÖRN GUSTAVSSON . ´vart får jag allt ifrån ? - glöggen ! tur att jag slingrade mig ur det här så snyggt´ jo tack , mer björn åt folket .

DISS
¤ dansen i den helt oförståeliga låten pame ? benen var liksom både ben- och livlösa och det mesta var mest bara underligt .
¤ att sibel tror att hon är 2in1 med mariah carey och celine dion . GIVEMEABREAK liksom !
¤ pausunderhållning , syfte - dans ? ( den ständiga dissen , so it seems )
¤ fronda på plats 6 ? skulle definitivt ha varit högre , i allafall till en andra chans .

slut på deltävlingar alltså och nästa vecka är det andra chansen i kiruna som gäller . huga ! detta hör förmodligen inte hit , men hoppas dom har snö . snöra på er snöskorna , eller varför inte backspeglarna som tillhör din husvagn ? , och skärp era sinnen . . . då faller nog det mesta på plats . hej

Kommentarer

Lämna ditt avtryck här:

Vem är du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (only for me to see)

Din blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0