Lite ventilation i 16 snår

2008-11-13 @ 16:05:37
hej igen , eller god eftermiddag kanske man säger ? jag har lite svårt för det där . . . alltså vad som egentligen är för- och eftermiddag . jag får liksom känslan av att vissa tycker att det är förmiddag till 12 och sen börjar eftermiddagen , men jag tycker liksom att det är morgon fram till 12 . i allafall nästan . eller ok , vid närmare eftertanke så kan jag väl hålla med om att förmiddagen pågår fram till 12 . typ mellan 10 -12 ? men sen då ? det måste väl finnas nåt mellanting ? är det det som kallas dag kanske ? för eftermiddagen börjar väl inte förrän framåt 14-15 eller nåt , för sen är det ju kväll vid 18 , senast . nåja , man kan inte ha koll på allt va ? och on the other hand , what differens does it make ?

när klockan var 12.30 , ganska så prick faktiskt , så hade jag precis ätit klart och då kom pappa hem från jobbet . samtidigt kom det en lastbil från västerås med alla våra vitvaror ( konstigt att det heter vitvaror även fast det inte finns en gnutta vit färg what so ever nånstans ) , så nu har vi dom på plats i huset också . så nu ska allt i princip bara monteras och fifflas in på rätt ställen . det ska vi få hjälp med . tvillingfarbror jocke kommer minsann hit ikväll förstår ni och blir kvar här till på söndag för att hjälpa papsen med köksmonteringen :)

jag har dammsugit lite smått i hallen och tv - rummet , diskat , plockat undan den , bytt sängkläder , gått ut med soporna , plockat undan lite sommarskor ( jag förstår inte hur det kan finnas så otroligt mycket skor i det här huset , vi är ju faktiskt bara fyra . det är ingen konstig siffra ) och snappat igenom posten litegrann . upptäckte att majsan har fått skolkatalogen så nu sitter jag mest och väntar på att hon ska komma hem från skolan så vi får glutta igenom den . gud , kommer ni ihåg hur roligt det var att få skolkatalogen och kolla på alla andra ? jag tycker seriöst att man borde införa skolkatalogsforumet i högskolan och universitetsvärlden också . åtminstone för oss distansare som egentligen inte har någon koll på någon annan än oss själva . nog om det , det är fortfarande kul att kolla i skolkatalogen . för skolkatalogen blir man aldrig för gammal . . .

Kommentarer

Lämna ditt avtryck här:

Vem är du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (only for me to see)

Din blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0