Lite återhämtning

2008-11-17 @ 13:37:51

bubbelgum vilken helg ! här har det inte funnits mycket tid över för annat inte , åh nej , det kan ni skriva upp . saker och ting har krånglat för pappa och jocke , ikea var överbefolkat , maten har forsat upp och ner från mormor och hit i diverse olika buttar och formar och utrymmet har krympt och översvämmats av skräp , plast , kartonger , sågspån , skruvar , maskiner , verktyg och ja , det allra mesta faktiskt . vissa tillfällen har det nästan blivit lite påfrestande , men bara nästan , för när man sen kliver in i köket och ser hur det på riktigt börjar ta form så blir man alldeles överväldigad och lycklig över att det faktiskt är vårat . herregud , det känns alldeles overkligt , men oj så bra :)

för att inte stampa pappa och jocke på fötterna så åkte jag , mamma och malin en snabb sväng till färna herrgård igår . det var den årliga julmarkaden där och eftersom vi aldrig tidigare varit där så hade vi bara andras kommentarer att spela på . vi kom väl överens om att våra förväntningar inte infriades direkt , vi hade väntat oss mycket mer , men det var väl helt ok ändå . kom hem med en julig smörkniv till exempel , haha :P

idag är både mamma och pappa lediga , allt till förmån för köket . typ . jag har också hjälpt till förstås , men just nu sitter jag och kikar litegrann på tv . snart ska pappa börja trixa med elen så då stängs allting av här hemma . sen ska vi ner på stan och hämta tapeter och ta hem kakelprover :) rooooli . ikväll är det träning och fotbollsgala . det krockar , förstås , men då litar vi på videon . lär väl inte bli så mycket mer av den här varan nu så i´ll be back tomorrow .


Kommentarer

Lämna ditt avtryck här:

Vem är du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (only for me to see)

Din blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0