Hej Sten!

2008-11-18 @ 14:58:30
hej igen . vad gäller studiegruppsarbetet så förstod vi inte ett smack ( men det visar sig väl på seminariet i morgon , det tycks vara så att vi inte är de enda som inte förstått ) och vad gäller vädret så har det gått från att vara spöregn till snö . det ser tillochmed ut att fastna så smått på backen . enligt veckovädret här över stan så ska det kunna bli en del snö under hela veckan faktiskt och eftersom det alltså även kommer att vara kallt så kanske vi lyckas bygga upp oss en liten snöhög i allafall ? :)

malin har precis kommit hem från skolan , de har tydligen haft såndär friluftsdag idag så de har haft volleybollturnering hela dagen . jag saknar friluftsdagar , även om man mest tyckte att de var tröttsamma men samtidigt sköna pluggavbrott när man väl fick de i schemat . varför uppskattar man saker och ting när man inte har dom längre ?

förresten har vår stenbänkskiva kommit idag och karlarna som kom med den har lagt in den på plats också . gaaaaaalet snyggt :)

Kommentarer
Postat av: Ida-Marie

Du får lägga in bilder på den nya köket då det är klart så man får se...:) Låter ju som det blir riktigt fint vännen..:)... KRAM

2008-11-18 @ 15:40:54
URL: http://idamaries.blogg.se/

Lämna ditt avtryck här:

Vem är du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (only for me to see)

Din blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0