tess hissar & dissar eurovision song contest 2008

2008-05-25 @ 01:08:59
då var det alltså dags igen . som vanligt följs melodifestivalen upp av stora melodifestivalen med överdrivet långt namn . eurovision song contest ( eller esc som är mycket skönare för fingrarna ) denna gång i serbien , belgrad för att vara mer precis . charlotte perelli var tydligen favorittippad i typ alla världens länder och nu skulle sverige äntligen vara tillbaka i toppen , haha - bullshit ! sverige kommer aldrig mer komma tillbaka till toppen . sverige hade sin stortid när tävlingen fortfarande var en tävling . . . nu är det i stället nån form av konstig maktkamp om vilket land som har flest "bundisar" . tydligen har sverige bara en . . . ett oväntat malta .

HISS
¤ kristian luuk och hans tuta . tacka gudarna för att kristian har bytt ut pekka heino , nu orkar man ju faktiskt titta på hela kalajset .
¤ fortfarande hissas rocken i en melodifestival , t.ex. typ turkiet .
¤ island - en hyfsat vettig låt bland många ofattbart ovettiga .
¤ charlotte - överlägset mycket bättre än alla andra .
¤ frankrike - alltså ja , jag vet inte jag . . . härligt flummig låt , men seriöst så vet jag inte om man ska skratta eller bara gråta ?
¤ ryska skridskor på ingen yta alls , överhuvudtaget . skickligt !
¤ mr. luuk tycks säga precis vad han tycker och tänker , man kan inte annat än digga den karln . haha
¤ MALTA - tydligen det enda landet som ville rösta ordentligt på sverige !
¤ björn gustavsson - tacka gud för att han följer upp den hysteri han skapar och tacka densamme för att han gör det hysteriska ännu mer hysteriskt . jag lägger alla mina röster på han !

DISS
¤ att man överhuvudtaget får vara programledare med ofantligt dålig engelska . men jag vet inte , de kanske har missat att det sänds över hela världen och att engelska är ett mångspråk ?
¤ jag kan sådär personligen tycka att det är tråkigt med länder som sjunger sina låtar på deras egna språk . man förstår ju liksom ingenting ! låtar har en förmåga av att kunna bli flera resor bättre om man faktiskt vet vad de sjunger .
¤ tyskland - gav världen tre väldigt falska minuter av sång . det var mer än vad vi behövde .
¤ rock i all ära , men den kan inte , under några omständigheter , sjungas på finska . sorry till er som kan tänkas ta illa upp , men det blir liksom fel nånstans .
¤ kroatien - 75årig rap ? kroatien är verkligen seriösa med det eller ?
¤ polen - sjung inte en låt som du inte kan fylla ut .
¤ nybörjarfolket ute i green room . herregud , sanslös sinnesförvirring !
¤ ukrainas helfjantiga dans bestående av konstanta huvudryck och frenetiskt skakande med rumporna . hugamig
¤ grekland - töntigare människa får man väl leta efter eller ? look at me , jag har rosa klänning som slutar under naveln och dessutom slänger jag med håret mycket snyggare än någon annan . . . herreguuuuud
¤ spanien - kasst bara .
¤ anna sahléne redovisar estländska röster ? ok , varför då ? tydligen ett enormt behov av tv .
¤ NORDEN - äsch , vad är sammanhållning när vi kan välja utfrysning ?
¤ ESC , eurovision song contest , lägg ner hela tävlingen . det är ingen tävling längre , det har liksom enbart bara gått fullkomligt överstyr !

det är tråkigt hur det är och det var tråkigt hur det blev . sverige på 21 plats . 21 plats?! av 25 länder . snacka om bottennapp . sverige som var såna solklara favoriter ? jodå , pyttsan . vi lägger ingen last på charlotte , för hon var som sagt inget annat än bra , men nu kan vi sluta ställa upp i det här tycker jag . vi kan köra våran melodifestivalturné här runt om i sveriges avlånga land och låta tidningarna vara sådär uppslukade som de brukar vara . då brukar i allafall humöret sluta bättre än såhär . godnatt , jag åker inte till moskva .

Kommentarer

Lämna ditt avtryck här:

Vem är du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (only for me to see)

Din blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0